![]() |
Re: Roman
pai, mai bine nu, eu am masina in service, morph e la mare, ionut e la mare, o lasam pe next week
|
Am fost pe la 7 jumate , si nu era nimeni ...
morf ?!? pai i-am vazut azi masina in oras ... ramane sa ne vedem peste 2 vineri , ca eu ma intorc sambata sau duminica ... Bafta pana atunci ! |
nimeni,nimic? pe timp de ploaie:|
|
Nu cred...
1. Motoreta am dus-o azi la vopsit... 2. Eu si Vladutz mergem la un majorat... poate vine Morf si cu Herodot, vb cu ei. |
Quote:
morph, rares, eu suntem la kauf la 8 oricine este binevenit;) |
Se mai misca ceva pe aici ?? Veniti duminica la Piatra Neamt ???:)
|
Venim cum sa nu venim. Nu mai stam pe aici ca ne intalnim toata ziua si stam prin oras,seara de seara.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Aaa :D
app... ce'i aia KOE ?!? |
King Of Europe <=> campionatul european de drift .
Mai multe detalii gasesti aici : https://forum.4tuning.ro/608-campiona...e-romania.html |
Eu,H3rodot,26WRC,Morph venim sigur,si mai am un prieten(Mercedes C180 Kompressor W204) care s-ar putea sa vina,cel putin maine la piatra vine sigur !
|
plecare maine la piatra, la 10 din roman, cine se anunta?
|
Eu vin !
la ce ora ne intoarcem? ca mi s-a stricat iar releul de incarcare , si nu am far , deci trebuie sa ma intorc ziua ! |
Baieti si fete, prieteni si dusmani, MAINE, DUMINICA, 23.08.09, CINE ARE DE MERS LA PIATRA NEAMT LA EVENT ESTE LA ORA 09.45 IN PARCARE LA KAUFLAND ROMAN!!! Ne intalnim, alimentam cine are de alimentat si maxim la 10.00 am plecat. Cine vine mai tarziu merge pe cont propriu, cine vine mai devreme are de asteptat mai mult.
Mergem, stam cat e de stat, vedem ce e de vazut. Daca este timp poate mai ramanem dupa prin Piatra pe la Mac...etc...daca se termina pana in 5/6/7 poate facem in asa fel si ne intoarcem toti pe lumina ca sa venim coloana si la intoarcere (si sa nu il trimitem pe Dragos inainte acasa :) )...daca avem ce vedea, avem de ce sta, desi nu cred ca o sa tina mai mult de 5/6...Dragos imi pare rau, vezi tu cum faci dar iti recomand sa pleci pe lumina. Intrebari??? P.S. Diseara pe la 8/9 la bancute??? |
Pai si eu vreau sa plec pe lumina, poate plecam toti inapoi pe la 6-7 :D
|
Ne vedem pe la 8 juma la bancute.
|
Quote:
|
Nu, Noi va multumim pentru invitatie, a fost foarte frumos, nu credeam ca o sa fie asa multa lume si asa un show, BRAVO !
Sper sa ajung si eu vineri, se anunta ceva special ?!? |
Nu stim inca .... mai e putin pana vineri ;)...
|
9 Attachment(s)
Quote:
P.S. Pentru "istoria" threadului am pus aici si cateva poze cu masinile si moto din Roman care au participat la event. |
Eu nu cred ca vin cu motoru' , am inceput sa am probleme serioase la el, releul trebuie schimbat din nou, cauciuc pe fata n-am, sa-mi schimb suportii la motor ca imi trepideaza rau de tot si probleme cu melitzia...
Deci... caut un loc in masina :lol: Herodot ?!? :D |
http://26wrc.mybrute.com ai curaj?:rolleyes2
|
Quote:
|
Sa stii ca...=)) am observat si eu ca Alex a inceput sa se reorienteze...se joaca cu bruta lui :)) mai intra pe youtubu de la fratza nostri moldovieni :))...PROFITA FRATE DE DOVATA CAT O MAI AI :))
|
Morf, sa-mi dai si mie pozele cu mine te rog "fromos" :D
|
Se vand wolfrace'uri pro sprint pe 17 4x100 4x108 (13mil fix) cu tot cu cauciuce brigestone (o vara mai merg) !!! https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...-16-4x100.html
10x :) |
Azi e luni
|
Acum e marti :)
|
Maine e miercuri, asa ....si ce'i cu asta ? ca nu inteleg :lol:
|
eEEEEE...se vede ca nu mai treci pe la intalnirile zilnice ale comunitatii din roman :))
|
Is ocupat cu fethele ... trag de mine ... n-am timp .. cand is la una .. cand is la alta =))) glm ... hai zii frate :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bai alin,nu mai vii aksa ?:)) Sa vad masinuta,sa te insori:))
|
Nu sunt invidios, am vazut-o anul trecut, si sincer era varza vopseaua si urata, ziceai ca era data cu pensula, plus de asta, oglinzile alea cromate nu au ce cauta pe asemenea masina si nici tribalurile ...
in rest ii ok, jantele si combinatia de culori... |
acum fiecare cu gusturile lui Totzi se dau meseriasi cer multzi bani si itzi fac o treaba de itzi bagi............ in ea si plos strazile din RO stii de cite ori am atinso si de cite ori am fost nevoit sa o refac????????????????????????daca stii u unu care stie sa isi faca treaba bine as fi interesat ca acum is nevoit sa demontez tot de pe ea ca nu erau omologate spoilerele si stau geana carabinieri pe mine sa imi ia certificatu de inmatriculare acum altzi bani alta distractzie
|
Quote:
ah si scapa de oglinzile alea cromate ca`s urateee |
Amin !
|
4 Attachment(s)
nu stiu daca ai auzit de Simoni Racing ????????asa ca lasate de dat cu parerea :))uitate aici http://www.auto-motor-si-sport.ro/fotogallery/10013 sau http://alintama.hi5.com la pasiunea mea si da cu parerea acolo:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning