![]() |
pune ma niste ca lumea cu tine ,nu poze cu obrazu` tau , ca daca te vad pe strada nu te opresc sa-ti verific obrazu ..
|
Re:
Quote:
|
Ce obraz gros are băiatu' ăsta :lol:
|
ce aveti ma cu baiatu :evil: :evil: :evil: :evil: ha ?
:D |
deci la-ti recunoscut pe fotograf :lol: :lol: :lol:
gabi ...cu toate ca are obraz gros este finut ..firma de firma :) te pooop golf pe tine blow am sa te regulez direct in fata la I intalnire ..te poop si pe tine :) santos ...am sa mai pun si cu dorsalu meu ... va poop pe toti ce sa mai ... |
Re:
Quote:
|
neagra , murdara , urat mirositoare si total neplacuta
si plina de par :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cand voi creste maimute ...te anunt si pe tine blow ...te infiez tati :wink: |
1 Attachment(s)
Eu.:D
|
3 Attachment(s)
je & my baby......
|
Re:
Quote:
:lol: |
vezi ca stii :lol: :lol: :lol:
fa rost de camera prof ....ca ne combinam cu o pisica ...gasim noi :twisted: |
am shi io' o intrebare.....poza kitanei de pe prima pag. a acestui topic e reala (ADICA chiar e ea....) :?: ....daca DA.... ash vrea sa'i marturisesc ca m'am indragostit de NU MAI POT :love: :oops: ....zilnic intru p'aici numa' sa ma uit la poza......wwwwaaaaaiiiiiiii.....dragostea asta :love: ..... :cry:
|
E reală, adică īn poza aia e ea. Da'... e pe punct de-a se \"mărita\" şi... e īncă minoră, aşa că răzgāndeşte-te :lol:
|
2 Attachment(s)
sunt eu
|
Re:
Quote:
|
trebuie reinviat topicul
|
Re:
Quote:
kitana e o scumpete :D crede-ma :) ---- eu nu mai pun poze cu mine ,ca dup`aia iar zice blazey blaze ca-s narcisist :) |
da am observat pe cateva pagini :)
|
1 Attachment(s)
je si troaca mea :lol:
|
2 Attachment(s)
8)
|
invers ma :P
|
Re:
Quote:
|
cam goala clasa aia :D
vad ca esti baiat constiincios....huooo rusine :P |
pai asta e si faza .....ca nu prea sunt ...era pauza ..si am mai ramas putin prin zona ca aveam niste problems cu niste prof....
... |
3 Attachment(s)
Eu... :D
|
2 Attachment(s)
multiply X
fara asocieri :) |
Re:
Quote:
|
lord fucker ...tot ce se poate :roll:
da am un frate mare gaylord ...il cheama tiberiu :lol: :) |
Re:
Quote:
cine e ma tiberiu? :lol: :lol: :lol: sil...frumose poze zici ca te duceau la recrutare sau mai stiu eu unde...o fata dinaia de suparici :cry: :lol: :lol: |
tiberiu=gay lord = blow [-wind ] ? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
shogun nervos 8)
|
1 Attachment(s)
je :)
|
urat din partea voastra k ati sters poza cu mine :cry:
|
Re:
Quote:
|
...
1 Attachment(s)
me la scoala ( in ora de fizica ) :lol: :lol:
|
Re: ...
Quote:
|
.....
fasole :roll: :roll: de unde atata ? k n`am mai vazut o ciorba de vro 1 luna :lol: :lol: ...doar pe sandwich`uri o tzin ..dar nush dc .. :lol: :lol: m`am atasat de ele ..sau ele de mine !! :wink:
|
1 Attachment(s)
eu la SIAB 2005 :P
|
eshti tare de urechi :) ??
|
Re:
Quote:
PS: rezolutia e cam mare :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning