![]() |
2 Attachment(s)
atunci imi dau silinta sa vin....dk se poate. Si dk e vb de noi si \"vechi\" atunci vechi sa fie dar pt seara asta v-am pregatit doar noi, ca ma gandeam ca va suparati dk vin prea multe vechi.cati sunteti cu totii?5? aveti toti masini?
|
Florin, normal ca se poate sa vii. noi suntem vre-o 13, din care 8 detin masini. (l-am numarat si pe RAC)
|
audi`u ala galben e la mine in zona , e al tau :?:
|
waazaaaa
Hai ca vin si yo
Stiu ca nam mai calcat pe acolo da ... am lucrat ca animalu .... si era si nevasta prin zona (RO) acuma i in jermania :) deci se poate am timp liber 8) auzi florin daca esti cu alea vechi tiai gasit omu !! ca yos cu alea vechi din 70' preferabil americane dar conduc din alea din 2004 :) |
Chiar iti plac americanele? eu sunt mort dupa orice masina americana veche, preferata e Bel-Air 57 hard top. Da' ce masini din 2004 conduci? Daca sunteti asa multi,vin si eu sa nu va fie cu ghinion, mai baieti voi n-ati vazut ca sunteti doar 13 !!!! acolo sunt lipsa eu :lol:
Dar ieri nu am putut mi-am pus motorul cu tata in masina mea veche si am fost varza dupa. Nu Audi galben nu e al meu, si nu prea imi place oricum dar ma atrage intr-un fel de-aia i-am facut si poza. Sunt nebun, fac la poze de ma sparg, tot ce vad 'blitez' :shock: |
2 Attachment(s)
eu nu stiu ce au mesajele astea de nu pot atasa poze cum vreau eu, tot imi da eroare. Imi cer scuze pt mesajele ce s-au repetat, poate vede vre-un moderator si le sterge si poate da si de cap problemei.
|
bmw mi se pare asa de urat...am vazut si eu masina..sincer sa fiu nam mai vazut asa..urata masina...dar vad ca gusturile difera..mie unu miar fi rusine sa ies cu asa ceva pe strada.. :lol:
|
2 Attachment(s)
si inca doua Rosii urlatoare
|
2 Attachment(s)
cataline, recunoaste ca pe langa ursulet, pisicutza e la un nivel superior, mie nu-mi place modelul de nici un fel, nu despre asta era vorba ci despre o comparatie, doar ca, nu prea ma descurc cu atasamentele si trebuiau sa fie amandoua bemveurile impreuna dar ieri nu a mers treaba si am renuntat.
|
poi da pe langa ursulet desigur ii pisicuta mult mai fain..dar aici depine iar de gust..si mie imi plac pisicutele mai mult...dar numi place de nici o culoare cum ii facut bmw...asa din poza lam vazut la semafor si mi sa parut asa de penal... :lol:
|
speedy ce cursa a fost pe aeroport in 26 sept?? Am vazut ca ai postat nishte poze cu o Dacia 1100 tunata rau de tot. Era in TM la noi sau pe alt aeroport?
|
aia a fost cursa de la iasi,uitate si tu pe www.4tuning.ro si vezi ca este rezumat de la fiecare etapa,poze si filme
|
2 Attachment(s)
Sa revenim la americane, TM82NOS.
A-ti vazut bestia prin oras? mai mult ca sigur, sta undeva prin Giroc. Are un sunet adevarat cand trece pe drum, pacat ca nu-l putem auzi si noi cand ne conducem fiecare masina proprie :roll: |
3 Attachment(s)
sa fie si ultima(din cate vad numai cate 2 poze pot posta o data)
Si ca tot veni vorba de V8-uri, nu se poate sa lipseasca din Timisoara nici cea mai cunoscuta masina sport americana. Apropos, cat costa karturile la Arad? si cand mai mergeti? |
1 Attachment(s)
off topic din nou, dar ma dispera atasamentele astea, acum au mers si trei, si toate intr-o ordine de neordine.
Oricum, NOS, nu mi-ai zis pe ce 'concurezi' in fiecare zi, ce model 2004 ai? sau e doar de fenta faza.. :?: Stiti cine sunt cei care se intalnesc de-obicei vineri sau sambata seara, nu mai retin bine, la statia OMV de la Cluj? ca unii vin si cu masini faine, am auzit ca seara tarziu fac si ceva curse, e-adevarat? |
florin , pt rezolvarea tuturor problemelor si intrebarilor tale , vino luni , ora 8 pm in parcare la Dracula si povestim.Poti sa vii cu masina (noua sau veche) , cu firobuzul , cu adidasii :P , esti bine primit.
cu cei de la Omv nu prea avem treaba :!: respect ! |
Re:
Quote:
nu se fac nici un fel de curse, unde ai auzit prostiile astea ? |
ma eu am fost in mai multe seri la Omv cu fratemiu si am vazut acolo pe mai multzi... :baiatu\\ ala cu Sierra aia neagra , un urs alb ,si altele...acuma de curse nu stiu...
La arad as stii sigur cateva locuri unde se strang baietii cu masinile...ultima oara cand am fost am vazut multe Bmw-uri dintre care vreo 4 tari tari...unu avea o pisica( e36 ) cu TURBO...altu un 540 i ..deci na ...toti aveau masini tari...am vazut si ceva demonstratii...cerculetze...faza e la noi ca degeaba am avea masini sa merem si noi ( sa zicem ca am avea )...ca dupa un suc mai sta lumea un pic si dupaia toti pleaca acasa...si atunci ce dreq sa faci... :x ........ :) ps. apropo aia is nebuni de la Arad...toti au bmw-uri..sa mor de nu..dar numa bmw-uri... |
si daca...
de ce oare esti tu interesat de curse ilegale, florine? sunt doar curios...
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
:lol: nice job Jeff
anonim, esti din TM? hmmm, curse in TM? nope, never heard of. 8) |
haha faina poza Jeff 8)
|
Mai primiti cumva inca 2 \"membri\" ? :oops:
Proaspat veniti in TM la facultate :lol: |
Desigur, sunteti bine veniti luni seara la ora 20 la Dracula, vis-a-vis de benzinaria Shell de pe Take Ionescu :D
|
da, veniti luni la locul si ora mai sus numite, si vb :)
|
Re:
Quote:
|
mai speram la niste ture akimoto?
|
Tu ai mai fost o tura, asteapta sa fie plimbati si cei ce nu au fost luni si dupa aia poate te tocmesti cu Akimoto sa iti dea tie o tura :wink:
|
8) va rog maine seara sa veniti ca avem ceva important de vorbit! eventual sa imi dati un pm care nu puteti sa veniti sa va explic despre ce e vorba!
|
3 Attachment(s)
nu am putut veni, care e subiectul?
a n o n i m nu inteleg care e problema, dece ma intereseaza cursele ilegale: in primul rand zona unde stau e apropiata de unde am auzit ca ar fi cursele si imi place sa inregistrez masini cu camera video. doi la mana ma ingrijoreaza faptul ca ai un singur post si 30 ani, ce zici? cop sau...? sunt fanatic dupa masini, care-i problema? chiar nu o vad, as vrea sa asist la o asemenea cursa. Va prezint azi un Ninja 147CP |
1 Attachment(s)
e tare, nu? mi-a zis ca zboara cu ea, si cum sa nu-l crezi :shock:
|
poti sa il crezi ca zboara! doamne fereste sa o faca si la propriu! :twisted:
|
3 Attachment(s)
trupa de trupa
|
chiar ca trupa! da sa mor ca parca eram mai multi in \"real life\" !
|
noname , ai dreptate. live parem mai multi :)
florin , daca tot nu poti sa vii , macar fa-ti o poza (ca si asa ziceai ca esti fanatic cu asa ceva) si sa te vedem si noi :!: |
wooow , frumoase poze.. anyway ... sa scrie cineva pe o poza... care e cine cum cand.. ca nu va recunosc... plzzz ... promit nijte poze pe joi seara... sa vedeti cum e la noi in buc
|
Re:
cineva are probleme cu setarile aparatului foto sau mi se pare mie?
|
ba da nu se intelege nimica...las. ca aduc eu aparatu data viitoare..oricum e ceva de la setari.
ba dar cel mai bine e sa facem poze fiecare cu masina lui...las' ca va arta eu luni... :D |
mie daca imi faci poza cu tractoru ... sa fiu a naibii daca vin. prefer pe jos sincer!
|
Sorry guyz, as fi venit luni cu aparatul, dar nu pot fi prezent (plecat cu bijnitza). Transmiteti amanarea si baiatului cu Solnitza...
Rezpect :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning