![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
Quote:
eheee uite ca incepeti sa ganditi si voi..asa da..asta e si parerea mea.. |
Quote:
P.S.:ii cam dau dar nu mereu... nu va imaginati ca dau coltzu strazii cu 90 la ora....nu, merg si eu normal dar din cand in cand vreau sa simt si eu caii motorului....si ii simt... tre sa si stii sa ii dai masinii.....altfel doar consumi benzina degeaba...... |
da...deacord cu tine...da nu cum zic alti ca a luat 210 cu loganu mie nu mi se pare plauzibil
|
Quote:
|
eeee vedeti ca se poate sa facem si o conversatie libera...fara conflicte...???
|
pey nici nu e.....
eu cred foarte tare ca stock lgnul prinde cam cat are si in talon cu diferenta de ~5-10kmh eu cu 1,4 si eram 4 in masina am luat 160.....mai mult nu cred ca are sens sa aberez, nu? :D |
serios.. cred ca puteai sa ii dai MAXIM 160 dar atat!! daca o tii 10 minute asa turata e rupta!.. si loganu 1.6 d'abia se lupta si el 175 ; 180
|
Quote:
|
Quote:
|
pai da..asa mai zic..160-170 cred ca merge yo am mers cu 120 cu un logan si mergea cat de cat bine...oricum nu se compara cu alte masini SH la 800 euro..da romana ce zice..ee hai sa iau masina ca e noua...asa e. este noua are garantie...e o masina de familie da FARA aberati dinalea de masina super sonik care ia 220... ce plm sa maic de BMW..care ia 250( limitat)..;)
|
ba degeaba zice romanu ca e noua ca are garantie cand nenea ala saracu de si-a luat-o noua si a vazut din prima rugina pe ea si ai dracu nu i-au despagubit nimic DESI avea garantie
|
mey masina duce saracutza de ea......dar nu e facuta ptr blana.... e masina de familie....PUNCT.
@dolb: hai lasa-ma cu astea ca s-a intamplat si la FORD sa retraga o serie de autovehicule fiindca aveau defecte din fabrica....si asta NU e defect de fabrica |
soldatei ....:) cat credeti ca prinde un DCI ? :)
|
Quote:
|
sil4tuning: off topic
fuzzy: gresesti la FORD au retras pentru ca aveau probleme la inchiderea centralizata dar LE-AU RETRAS ! nu le-au vandut si apoi sa il lase pe om sarac chiar daca avea garantie |
Quote:
te rog abtine-te daca stii doar sa vb aiurea.... P.S.: nu aveau cum sa retraga o serie de auto doar ptr inchiderea centralizata... ar fi fost o problema ce se putea rezolva in service... ceea ce au si facut.... desi nu sunt sigur daca a fost inchiderea.... |
sil4tuning e offtopic iti reamintesc topicul? Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana? astea-s alea pe benzina
|
Quote:
@sil4tuning.... astept :D |
eu zic 170 :D:D:D
|
cine da mai mult ? :)
paralel masina cu masina a mea cu o vectra D de la firma ..eu 185 singur in masina pe gps exact paralel cu mine avea langa climatronic cica 179 ...desi eu nu cred ...mie ca miau tras teapa ***utii de colegi ...au oamenii o caterinca in ei ..pana nu fac cu gps pe masina mea ....nu mai zic nimic ...cert este ca acuma am avut 185 pe bord singur in masina si cu o linie de gaz. ..:) autostrada pustie la 7 fara 15 azi de dim ...A2 |
Quote:
|
asa zic si eu ..da sa fie gps pe a mea ..nu paralel ..ca nu are logica ...vectra are pe 16 rotile ...chiar daca pe gps arata viteza reala ..nu s ...sa fie gps pe a mea ..
|
clar hai sa fiu ingaduitor 171
|
Quote:
|
Quote:
|
:D nuh de ce? ai ma fi serios acu cat poate sa prinda masinuta aia LOL nici nu stiu cati cai are ( 65 cred) dar cu herghelia aia mica nu cred ca ia mai mult de 175
|
apropo vedeti ca am facut TOPIC special pentru LOGAN 1.5 DCI
|
Quote:
|
sa ne calmam....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: am citit stai linistit... |
le-am zis dar vad ca nu inteleg !
|
Quote:
|
hai ma terminati....in carte la logan 1,6 scrie 175 km/h daca nu gresesc....
la loganu asta nou cu motorizare 1,6 16v scrie 183 km/h....daca gresesc corectati-ma pls... aa si de loganu ala 1,5 dci eu zic ca 160 km/h e k.. |
Quote:
|
vedeti ca sil4tunig o sa mai bage din top...:)))))sa nu il credeti...:)))
|
Cr1sty xxl nu stiu cat de bine il cunosti tu pe sil da eu il stiu ca mie prieten si cand zice ceva de obicei asa e nu fabuleaza aiurea.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning