![]() |
Re: Garaj
4 Attachment(s)
Noua mea masina....urmeaza ceva modificari la ea...ufo stie mai multe
|
2 Attachment(s)
o poza cu jantele sus...vin suspensiile si farurile:D la radu printzul
|
Quote:
|
Sa te folosesti sanatos de ea ;)
|
ok... pana iese proiectu` cu prizele de aer pe capota micutza mea a intrat la vopsit (fatza) gri mai inchis in V capota si bara cu perla albastra, in loc de desenul pe autocolant... maine poimaine poze... sper sa iasa ok
|
chiar asa.facem proiectul...sa fii primul
|
Quote:
|
ma piry ma disperi deja...nu mai scrie aiureA !
|
inca un comentariu si revenim.....vad ca nu ai inteles data trecuta !
|
draga cicone, ce sa inteleg? unde sa revenim?
DACA OMU O ZIS CA ASTEAPTA PARERI sau ce am scris eu nu e o parere? se pare ca nu eu scriu aiurea, tu scrii. NU CRED ca n-ai vazut filmul si nu cred ca nu-mi dai dreptate ca ideea e inspirata 100% din film.....atunci care e problema defapt? |
hai sa fie tokyo drift... da sunt prize de aer active atata ca nu vroiam sa tai tabla doar sa fie taiata ci sa ii dau si un aspect estetic diferit.. mersi de parere piry ;)
|
1 Attachment(s)
si ca idee totusi nu cred ca ar fi "tokyo drift"... cum ar fi daca aia au avut cine stie ce jante sau cine stie ce vinyluri sau cine stie ce alte tampenii care sa nu mai fie si pe altel masini... si daca chestia asta te duce la tokyo drift inseamna ca tot ce tine legat de tuning are ca baza tokyo driftu`..... m-as mira.. ;)
|
Quote:
descrierea ta se potriveste exact cu poza de mai jos....asai? http://www.cinema.com/image_lib/9609_006.jpg PS. tu apari ca si membru la crazy drivers, esti si in CSR? e doar o intrebare |
uitate ce scrie la el sub avatar ca nu e greu piry.daca cei de la crazy drivers nu au modificat topicul lor ..eu nu pot sa ii oblig
|
nu stiu de ce ma ataci, am vazut ce scrie sub avatar si am vazut ce scrie sub avatar pe forumul crazy drivers, repet a fost o intrebare, iti multumesc din suflet ca m-ai lamurit.
|
deja esti oftopic.e csr member. la noi apare ca membru o sa ii spun la Gman sa stearga de la ei sa nu mai figureze.punct.
|
Quote:
P.S ---- imaginea aia nu mi se incarca de pe cinema.com |
6 Attachment(s)
si acum am si eu faruri noi
|
din ce in ce mai faina o faci , bravo ;)......
|
dragutz dragutz :mrhappy:
|
Foarte misto arata cu noile faruri ...bafta
|
2 Attachment(s)
concurs de schimbat filtrul de aer
loc 1 cicione ,loc 2 monel dupa o mica accidentare :))))))))))))))))))0 |
hehehhehe....
|
3 Attachment(s)
Niste poze dupa prima tura data cu opelu din februarie...
da inca-i tot pe perfuzabile :)) |
3 Attachment(s)
Si cateva cu a lui Ufo, care dupa parerea mea o iesit bestial
|
Chiar ca a iesit bine , bravo alex , o vad marti ?
|
da sper ca in seara asta dragul meu prieten primaria nu a asfaltat pe calea turzii o groapa..pardon HAU mai bine zis si am rupt aripa fata dreapta si janta indoita pe interior.dac aapuc sa o fac vin.:D
radule poate te prezinti si tu |
foarte faina ufo! bravo, felicitari
|
mersi mersi :D dar acum incepe munca la interior care e mai grea putin :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
mersi mersi. inca mai sunt de rezolvat cateva probleme minore . si apoi interiorul:D
|
ptui ptui sa nu te deochi :D
|
vezi ca urmezi si tu curand :d
|
cand vin ii dau o poopa la batranica sa te fac gelos :P
|
:))) da sa te vad ..tre sa ma ajungi prima data
:)))))))))))) |
frumoasa ideea si la astra printzule,ma refer la bari, bafta in continuare sa o vedem cat ai curand finisata ;)
|
ps: si pune-o mai aproape de sosea ca e altfel senzatia ;)
|
Merci
Klar ca urmeaza si suspensiile, dar deocamata tre sa fac ceva cu motoru' vietzii, ca nu vrea sa mearga k lumea.... Da ma apropii incet si sigur :) |
pai ce are motoru? pune un 2l sfi si sa vezi ca merge ;) nu se mai aude nimik pe aici?toata lumea a intrat deja la hibernare?
bafta |
care aveti idee cam cat costa o segmentare cu tot ce tine la astra me ? sau unde pot sa fac mai ieftin
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning