![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Eu nu invit pe nimeni....eu doar va chem.....Asta sa fie clar.....!Nu dau fiecarui in privat o invitatzie !:)
|
tu nu ne chemi ;) tu propui..la urma urmei ;)
propui o ora..si noi spunem dak venim sau nu... k dak ne chemai..trebuia sa fii si tu acolo ..ori tu nu esti de fiecare data... deci se fac propuneri ... se asteapta raspunsuri.. si atat :D asa e? pana pe 12 mai este mult asa k nu pot sa spun dak vin sau nu..cert este k o sa mai fie intalniri pana pe 12 ... asta e clar.. k suntem 2 ..k suntem 20.. nu conteaza.. o sa mai fie.. va salut pe toti..si.. ne vedem curand La Multi Ani ! si la multi cai putere |
12 Ianurie sefu....12 Ianuarie...pana in Mai mai este :)
|
Quote:
deci 12 e tocmai saptamana viitoare.. don'shoara ;) e ziua de salar :)) se lasa cu o sindrofie ... sapt asta ... dar poate avem si putin noroc de zapada.. k sa avem ce spulbera >:) pana atunci...numai bine.. si sa ne vedem sanatosi baftoase |
Fiti fara grija fratilor de nins SIGUR va ninge. Nu ati vazut la tv ce zapada e prin "jurul" Iasului, plus ca azi mai toata ziua a plouat, nu mai lipseste decat sa mai scada temp cu cateva grade. Ma voi ruga la Domnul pt asta. Pt bucuria saniilor pe 4 roti. Doamne ajuta-ne si da-ne zapda pt a putea fugi de spate cat si de fata;)) pt a drifta cat mai natural posibil, fie ca de zapada TA sa se bucure toti membri acestui forum. AMIN
|
Quote:
nu pot sa ma abtin ..de la comentarii... de "driftat" natural iti arat si pe ploaie..si pe uscat..si pe ce vrei tu ... pe zapada e cel mai usor..si cel mai spectaculos (pt k nu intervine uzura atat de tare)... pentru cine stie sa faca... cei care nu se pricep... au ocazia..cand vine zapada... sa "alunece" .. si sa se invarta pana pierd controlul si ies cauciucurile prin borduri :D dak iti doreshti sanie pe 4 roti..atunci spor la treaba... eu imi doresc cauciucuri late :D si tractiune spate... macar.. :D dar nu am parte de asa ceva..asa k ce fac iarna asta...fac cu fwd. :D fara lsd :)) asta este ;) lumea buna se aduna.. si la ploaie..dapoi la zapada.. haaa..nici nu vreau sa ma gandesc..deja am vorbit cu personaje... care fac si pe asfalt uscat... dapoi pe zapada... asa k astept un PAH, un ZYZ, un ACT , un TWE :lol: , un SLP, un PES (oricare din ele) astept un...orice... numai sa fie spectacol... hai la o sindrofie :lol: ... ne auzim la telefon pentru oamenii mei.. din partea lui slip... numai respect... bafta |
Quote:
|
Apropo lasa-ti si voi pe privat un nr de tel sau un id ceva. Nu numai forumul e mijloc de comunicare. Bafta
|
Quote:
si nu stiam k ai "masina" ...(axl) credeam k ai golf de o tona jumate :lol: deocamdata nici eu nu am..masina... e in stagiu de proiect..dar cat de curand.. o sa am dreptul sa comentez :D iar faza cu numerele de masina era de forma.. nu neaparat in formula aia ;) erau doar exemple.. si AXL si SLP nu prea au ce cauta pe acolo :D :lol: numai bine |
Quote:
|
:) atat pot zice!
Prietenii stiu de ce!!! Dragi copii Razvan a zis ca a nins acolo la el in Vaslui...ce zicetzi?Ne mutam in week end cu masinile la el!?! |
da, si inca cum !!!!!!!!!1 masina mi-e blocata la ai mei, da' poanta e ca prin oras, nu e strop de fulg :D.
|
ei lasati ca vine si zapada........la bucuresti,buzau si acu spre bacau deja a nins...mai e un pik
|
Quote:
nu stiu dak le-ai spus si baietilor ce greutate are masina ta...sau mai bine zis.. ce "masa maxima autorizata" are masina ta :lol: cat despre altii..ce sa comenteze? la ce? eu comentez la tine..tu la mine.. si gata..cerc restrans.. nu poate sa comenteze de exemplu unu de la bucuresti...care habar n-are despre ce e vb ;) si sunt convins k in afara de 3 oameni.. nu mai stie nimeni de la ce m-am luat de tine (trecand cu vederea k mi-ai taiat fatza spre finish... ) dar in fine.. mi-am adus aminte..ziceai ceva de o revansha?? :-? hmmm ... cat de curand si nu mai lasa tu pe altii sa comenteze ce spun eu ;) k astepti degeaba.. . hai pa... salut comunitari.. :D ne vedem curand.. v-am pupat..(comunitari) nu oricine... :lol: |
we..care are poze din noaptea asta? :D ceva filmuletze... orice...
nu neaparat upload..dar cand vedetz mesaju..datz un buzz pe mess.. ms frumos.. a iesit super :D cu toate belelele :D si toti curcanii... lua-i-ar drecu.. eu zic sa-i taiem de ziua recunostintei :)) va salut..numai cu respect.. pt cine merita... bafta |
Hai sa ne traiesti, tu, suckere, si ceilalti baieti veseli care-au demonstrat inca o data ca o comunitate stransa se pastreaza prin respect, ajutor si buna dispozitie. Va pup pe capote pe toti si s-o mai comitem sanatosi in stilu' asta de inca cateva sute de ori.
|
Duamni fereste`ma de asa nebuni....!Si ajuta`ne sa fim mai departe asa ca aseara...Unu pt totzi...Restu pt unu :)! Nu pot uita comentariile unui nebun in fatza gaborilor care le recomanda ochelari si consultatzii moca....Fundu lui Slip pe fatza gaborilor.....si burn`ul lui Razvan....!Prea tare....!Dementzial!
|
Quote:
|
halal prima intalnire pe anu asta. peripetii si politie. si asta fara sa facem ceva. daca nici nu mai avem voie sa ne adunam la un loc si sa stam de vorba, atunci ce ar trebui sa facem? sa ne apucam de crosetat?
la intalniri vad ca vin din ce in ce mai multi, si din ce in ce mai uniti. |
Sa nu uitatzi sa venitzi cu cagule....sa nu mai fugareasca DIAS`ul :)....
Maine la 13.00 la Fortus....!Cu apa in portbagaj!Facem patinoar! |
Quote:
|
Razvan, adu-mi si mie ghiozdanu' te rog :D
|
Quote:
cat despre intalnire... a fost mai bine decat ma asteptam... ai vz cris? nu tre sa astepti pana p 12 ... sa se adune baietii ;) eu am incercat sa fac o intalnire..asa..scurt.. nu kiar asa mare..nu ma asteptam.. de aia nu era anuntat pe forum..si totusi... a venit lumea..am mai schimbat vorbe..mai una alta ,, mai o politie... mai un..funduletz in fundatie.. . una peste alta.. a fost bine..si speram din ce in ce mai bine de acuma inainte... ai lipsit cateva masini..dar.. tot a fost bine.. sapt viitoare..succes garantat.. . va salut ... si..aveti grija la drumuri k "este" fetitze deghizate in barbati care iau nr de la masini... deci..mare grija... numai bine..ne vedem vineri.. bafta |
Felicitari Domnu....Felicitarile mele...Cat despre ghiozdanu` ametzitului de mai sus....va veni :)...mai tarziu!Pe la 3!
|
Se pare ca intalnirile organizare asa pe nepusa masa ies cel mai bine....sa speram ca asa vor fi toate de acu inainte....
La urma urmei si putina garda nu strica.....intalnirile sunt putin mai condimentate :) Ne vedem pana la 13:00 ? |
Quote:
Cu respect comunitate:-) |
dada .. am fost eu putin mai devreme de 1 la fortus .. si in loc sa va gasesc pe voi ghici cine ma astepta acolo .. o dubitza din asta noua, alba... n-am mai oprit sa-i salut pe baieti :)) + inca vre-o 2 loganuri care se invarteau de colo colo.. creka au invatat si baietii sa intre pe www. or vrea si ei sa intre in comunitate.. le dam un abtibild cu 4tuning ?
|
Apropo de abtipilduri cu 4tunig. De unde pot face si eu rost de unul? Sau cine se ocupa de ele? Merci anticipat:-)
P.S. Unul din cele doua logauri de la fortus era cumva albastru si cu semn de incepator?:lol: |
tot ce-i posibil .. eu ma refeream la cele cu girofar
|
Mda....!Ce gabori domle...ce gabori!
Hai ca a iesit bine!Super bine!Razvane ai intarziat tare.....! Slipule....sper ca nu mirosi a fum! ZyZ`ule....Respect! Imi pare rau pt Marius(MAF) ca si`o rupt o roata....! In rest...frumos tare! Filmele se dau in privat pe cd`uri contra sumei de 10 ron.....Glumesc!Doar in privat..... Pozele NU se v`or urca aici...din motive lesne de intzeles! Numai bine.... Va pupa tata vostru! |
Si noi caftim bine pe tata daca nu ne trece in testament cat mai rpd
|
lipsii ma ca fusei la o pomana.........
si ce pofta aveam si eu de gogosi, da jucau aia fotbal si le rupeam piciorusele, desi poate ca nu era o idee prea rea... deacu la prima zapada, sau mai bine zis la prima ninsoare |
Hai Vladutzule nu ti supara...ti pop oleak! Treci?
La prima ninsoare...?Glumesti...La cealalta intalnire....care va fi INCOGNITO! De acum ne smecherim...! Hai ca incet incet incet ne ridicam si ne pregatim pt primavara europeana...nu baietzi? Hai va pup vi totzi!!!Si va asteptam again!Se stie cand si unde! Zbye! Sa avetzi o SAPTAMANA CAT MAI BUNA,BAFTA TUTUROR STUDENTZILOR....in sesiune!Si mie...! |
Salutare tuturor. A fost super faina mica intalnire de azi. Super oameni. Mi-a placut urmele de burn ale lui Slip, felicitari man si la mai mare, pacat ca nu am vazut:sad: De asemenea multumiri si lui Crys pt filmari si poze. Sa ne auzim/vedem sanatosi vineri. Cu respect !
|
ce liniste!!!!!! nu mai vine nimeni cu vro idee?
|
Ba da!A inceput sesiunea.....examenele...serviciile....!
Mi`a luat foc calculatoru acuma 1 seara..... :( si nu glumesc....de la sursa pana la placa de baza si CPU! |
si cand ne mai intalim? :((
|
Din cate stiu eu pe vinerea asta a ramas. Intradevar au inceput examenele sesiunea si e naspa perioada:sad: Daca ne vedem vineri, Crys poate imi aduci si mie un cd cu filmul. Merci mult. Cu respect si multa bafta in sesiune si la servici
|
Cand vrei Razvan....Cand vrei! :P
|
Vineri 12.01.2007 Orele 20.00 Intalnire 4Tuning In Piatra Neamt.....
Participantzi.... Bacaul + Iasul(Daca Vrea Sa Mearga).....! Si Tot Vineri 12.01.2007 Orele 21.00 Intalnire 4Tuning Iasi La Palatul Culturii.....In Caz Ca O Amanam Plecam La Piatra Neamtz..... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning