![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
Bot de rechin imi plac modelele astea foarte tare si eu vreau una :D mult noroc cu proiectul ;)
|
mersi mult.........se curata pe portiuni mici cu feon de caldura.daca tii prea mult pe un loc strici tabla........cel mai bine incepi in 3 laturi diferite........si nu insisti.faci cate 10 20 cm.
mersi o refac ca oricum nu mai imi place nici mie.culoarea era f tare.....dar nu pt o masina clasica.....oricum se sparsese chitul in 3 4 locuri asa ca am curatat tot pana am dat de vopseaua originala a masinii......argintiu si apoi am trecut dincolo de ea.tabla curata e cal mai tare lucru posibil..am mai usurato de chit si vopsea. sa nu dau straturi peste straturi |
Poti sa cureti mult mai rapid si fara riscuri sa se faca tabla valuri cu super Kromofag de la eurocolor ! Spor la treaba :D
|
4 Attachment(s)
e bun decapantul.insa este periculos.pt noul strst de vopsea..............daca ramana pe undeva.infloreste vopseaua.iar ultimul lucru care l pot face eu.este sa spal masina cu wapp ul cand este numai tabla curata:PP cateva poze din timpul lucrarilor de defrisare:PP
|
1 Attachment(s)
nimic nou:PP
|
Nu te-a luat inima?
|
de la ce??eu am adus masina in stadiul actual...cred ca i dau jos si motorul inca nu s hotarat
|
Inseamna ca te gandesti la final! M-a intristat pe mine poza aia... Dar pe tine.
|
1 Attachment(s)
finalul est edeparte:PP sunt trist in fiecare zi....adorm trist......dorm trist ma trezesc trist......imi e gandul numai la ea.......dar o sa fie si ea gata in 2 3 luni sper
|
de ce sa fi trist? ii faci numai bine!
eu deabea astept sa dau straturile de vopsea jos:) a fost o super masina si ma gandesc ca va iesi si mai bine acum, well done! |
Quote:
|
Trebuie sa ma abonez si eu la topicul asta ca vad numai lucruri bune! spor la treaba in continuare!
|
Spor la treaba! Si poate gandul la cum va arata in final o sa-ti mai alunge tristetea, sper sa finalizezi proiectul.
|
sper sa l termin....sanatate si rabdare sa am.......
|
1 Attachment(s)
putina munca zilele astea
|
2 Attachment(s)
am mai avansat cu lucrarea:PP
|
mai treci si pe b..zone cu update-uri :P
|
Wow! Si vopsirea pe cand?
|
cel putin peste 1 luna. gabi ..lasa forumul si fa mi rost de o punte cu discuri de 323e21
|
Pfff.. masina asta m-a lasat cu gura cascata :o o vazusem la Bucuresti la Grand Prix,felicitari pentru ca o detzii si pentru ca reusesti sa mentii un asemenea proiect. nu am mai vazut model din asta cel putin in Romania nu cred ca mai exista :D foarte tare . Bv si Bafta multa!
|
ms mult....mai sunt 2 unu argintiu .care doarme non stop in garaj cred.si unu pe cj parca:PP al meu era cel mai cazan.asa ca am hotarat sa incerc sa l fac mai ok.
|
1 Attachment(s)
Din Calendarul 2012 Klar Racing.
|
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post4917966
poate iti face cu ochiu |
Nu ii mai puneti omului linkuri cu alte masini de vanzare,are destule...vreti sa il vedeti la sapa de lemn?:))
|
Cu piesele cum te descurci?Se mai gasesc?Spor la treaba!! :woowoo:
|
nu mai imi permit sa cumpar alta masina.nici daca i f ieftina. mm cam greu cu piesele........noroc cu un prieten care ma mai ajuta sa cumpar piese de afara si ma mai sustine si financiar in mica parte,,
|
Asta da BMW, nu ce vezi in zilele noastre pe strazi...:lol::lol::lol:
|
Si ce se mai intampla?
|
se intampla ca sta.alte prioritati din pacate........mai iese din restaurare la anu:(
|
am mai facut cateva mici petice.....avansez cu greu.lipsa bani.prea multe imprumuturi la prieteni.si prea putin chef.......dar cate putin
|
incet incet..mai facem cate ceva
|
Incepe sa prinda forma .. si inca ce forma , mult noroc cu proiectul , si tine-ne la curent cu tot , dupa cum au spus si ceilalti e ceva unic cred , nu am mai vazut un 2800 CS de foarte mult timp , good luck!
|
mersi mult.am mai avansat.usor usor..... cu drag si fara spor.....
|
2 Attachment(s)
intre timp am avut ceva probleme familiale...........dar usor usor am reluat munca la cazan........
|
1 Attachment(s)
putin avans....putin chef de munca
|
Superba masinuta!!
Am citit 95% si imi place ce vad si esti de apreciat, dar, o astfel de masinuta trebuie sa mearga nu sa stea prin garaje. Eu zic sa treci peste toate sa le lasi deoparte, sa nu iti mai faci planuri, idei, etc. Gandeste-te ca finalitate in ceea ce priveste un astfel de proiect nu exista!! Este o masina veche iar masinile vechi au nevoie de f multa atentie si timp! Cand crezi ca e ok mai gasesti cate ceva de facut la ea. Timpul trece si uitam sa ne si bucuram de ceea ce avem. Stima PS oricum ar fi, nu pot sa nu ma "ofer" pentru lista de "cumparatori"! |
ms mult. lista ar fi cam lunga....sunt 7 care o asteapta:PP nu stiu dece tocmai pe asta......cand mai sunt si altele prin germania.......
cand zic ca termin un capoitol pac mai apare ceva.gen gaurica ici gaurica colo........dar am astupat cel putin 95 % din gaurelele de rugina........tot ce a fost vizibil a fost reparat......5 % consider ca este imposibil de localizat..sau nu mai exista:PP |
Quote:
|
eu o ard dubios cu telefonul.
pana acuma a vazut 2 fotografi mai de meserie......eu sunt al 3 lea, telefonist.de finalizat sa fi sigur ca l voi finaliza.......poate doar daca mor subit.....sau apare vreo asiatica si ma i a cu forta la ea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning