Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - m-am indragostit prea repede (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118535-e36-indragostit-repede.html)

DJSeba 02-07-09 12:42

Re: E36 - m-am indragostit prea repede

renuntza la keskin.......ia-ti forged m double spoke 2 mie imi plac foarte mult si sa nu cumva sa ridici peste 17 ca vine naspa pe 18 la pisica.....succes in strangerea de fonduri
P.S. in nici un caz sa nu le faci pe astea negre cu buza albastra ca o sa iasa naspa

xerex 02-07-09 13:37

:shock::shock:

C_kst 02-07-09 14:00

1 Attachment(s)
Ce urat da ;)

sprinter 02-07-09 14:15

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 2455697)
renuntza la keskin.......ia-ti forged m double spoke 2 mie imi plac foarte mult si sa nu cumva sa ridici peste 17 ca vine naspa pe 18 la pisica.....succes in strangerea de fonduri
P.S. in nici un caz sa nu le faci pe astea negre cu buza albastra ca o sa iasa naspa

Seba, da mi voie sa te corectez, iti arat pisica cu jante pe 19 de plangi langa ea...

roGan 02-07-09 14:42

1 Attachment(s)
nu va mai certati aiurea, 17 pica cel mai bine pe pisica... 18 deja e cam mare si 19 e prea mare, 19 doar pentru show sau expo, in rest 0 practicabilitate... :???::???: n-o sa schimb marimea jantelor, ci doar jantele atat :D mi-as dori ceva cu 9j pe spate si 8j pe fata dar sunt destul de scumpe...:cry:

astea nu va plac?!

sprinter 02-07-09 14:44

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2456076)
nu va mai certati aiurea, 17 pica cel mai bine pe pisica... 18 deja e cam mare si 19 e prea mare, 19 doar pentru show sau expo, in rest 0 practicabilitate... :???::???: n-o sa schimb marimea jantelor, ci doar jantele atat :D mi-as dori ceva cu 9j pe spate si 8j pe fata dar sunt destul de scumpe...:cry:

astea nu va plac?!

Daca erai un pic mai rapid, le cumparai pe cele de pe ursul rosu de la e36 meeting... BBI ... acum au ajuns tot la cineva de pe forum :)
Nu inteleg de unde vorba asta 0 practicabilitate... daca vrei practicabilitate puneti jante de tabla si esti 100% practic nici cele de 17 nu sunt practice daca vreti sa o luam pe aia dreapta...

roGan 02-07-09 14:47

de un an am 17 si sunt foarte multumit, nici prin gand nu-mi trece costine sa le maresc pentru ca pe pisica nu merg. bine asta e doar parerea mea...;) dak ma grabeam?! crezi ca banii curg din ceruri? app. cum a fost sportu pe potop?:lol::lol::lol::lol:

sprinter 02-07-09 14:53

Foarte naspa, mi a sarit genunchiu, si in loc sa mi ridic bacu cu o nota buna la sport, o sa ma traga in jos ... sunt foarte suparat.
P.S: jante mai mari merg... o sa iti arat un set de alpina pe 18" cu talon 35.. arata incredibil (da stiu ce o sa zici, ca tie nu iti plac alpina pe pisica, mai sunt 124325234 de jante care pica bine asa ca nu mi da exemplu de genu)

roGan 02-07-09 14:54

cat ai luat? probabil ca pica bine si 18 dar na... asta e parerea mea, nu cred k o sa maresc vreodata jantele...;)

sprinter 02-07-09 14:56

A da bine, vorbeam la caz general nu sa iti iei neaparat pe alta dimensiune, la sport am luat 7,75...

roGan 02-07-09 14:57

vai ce putin... chiar nasoala nota... asta e:???: bine macar ca ai trecut bacu ;) lasa ca facem noi treaba vara asta :D

sprinter 02-07-09 14:58

Duminica aflu daca am luat :))) , cine stie ce dreaq li se mai pune pata de imi anuleaza vre o lucrare:)))

roGan 02-07-09 15:08

daca ai facut vreun semn ai pus-o, iti anuleaza si lucrarea, vinzi si pisica...vinzi tot, ramai sarman :D

sprinter 02-07-09 15:09

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2456149)
daca ai facut vreun semn ai pus-o, iti anuleaza si lucrarea, vinzi si pisica...vinzi tot, ramai sarman :D

N aveti voi norocu asta ma ...

roGan 02-07-09 15:10

asta nu e noroc ma...asta e cel mai mare noroc care ni s-ar putea intampla:lol::lol::lol::lol:

DJSeba 02-07-09 15:48

eu as fi zis sa puna 17 fara alta bataie de cap gen tras de aripi sau a pui suspensie mai inalta ca banuiesc ca vrei rogan sa fie si mai joasa....naspa sprinter imi pare rau pt tine...eu sigur iau si in rest notele de anu trecut la mine sunt mari asa ca merem mai departe la facultate si iar nu o sa mai am bani de mashina...de vreo 3 ori mi s-a intamplat sa am bani si sa se iveasca altceva :(...dar nah asta e poate ca nu am eu nevoie de a2a mashina acuma..poate mai tarziu...threeface-urile sunt grozave rogan poti sa le pui pe alea pe 17 cu 9.5 j pe spate si sa nu ai probleme acuma depinde daca iti vin cauziucurile de pe replicile de m6...bafta in continuare

p.s: jantele de alpina merg doar pe pisicile care inspira stil luxury nu gen M....as fi pus alpina daca aveam prelungire pe fatza de alpina altfel nu mi se pare ca, cad bine

DJSeba 02-07-09 15:54

1 Attachment(s)
incearca cu jante de genu asta ca vin superb la bmw in general

roGan 02-07-09 15:55

dah... sunt misto alea, xcum la inceput o sa stau cu cauciucurile astea dupa care o sa le schimb, am in cap niste cauciucuri noi... dar intai sa schimb jantele si motoru... :);) bafta cu facultatea, poate cine stie faci bani pe la facultate... unde te duci la facultate?

DJSeba 02-07-09 15:57

la UMC la sigur......chestia e ca fac bani acolo dar din anu 2 ca o sa plec in curse....altfel angajat in romania nu faci bani pt mashina nici in 15 ani

roGan 02-07-09 21:15

ce e umc asta?!

roGan 02-07-09 21:39

2 Attachment(s)
ce ziceti ? sa fac jantele asa?! ;) care dintre ele prima sau a 2-a? dak tot nu le pot vinde macar sa le schimb un pic

WolfTown 02-07-09 22:06

4 Attachment(s)
uite am fost si eu la o mica intrunire azi in cluj de bimmere toate natiile si uite ce am gasit frumos pe 2 masinutze cred ca ti-ar sta bine si pe a ta

coddy 02-07-09 22:41

salut
si eu am un 36 berlina merg super modificate masinile astea doar ca au o buba in ceea ce priveste politia :)) mergem prea repede pentru ei :))...oricum arata super masina ta ..actualizeaza un pik pozele cand ii mai faci ceva :)

roGan 02-07-09 22:44

imi place la nebunie cum dau jantele pe e46-le ala alb, dar in rest nu-mi plac... n-ai nimica de zis de jantele alea facute in photoshop?!;)8)

WolfTown 02-07-09 22:46

ma nu stiu sincer gentile de m is facute cu gust daca ii sa le vopsesti le strici tot aspectul si daca tot vrei buza colorata eu zic sa o pui culorea masinii sau ma interior negru exterior polish
cas si cele de pe masina alba care la randul lor au fost cumpararte aratau ca si cele expuse de tine intrun post pe pagina cealalta si lea vopsit cum le vezi

roGan 02-07-09 22:48

Quote:

Originally Posted by coddy (Post 2457456)
salut
si eu am un 36 berlina merg super modificate masinile astea doar ca au o buba in ceea ce priveste politia :)) mergem prea repede pentru ei :))...oricum arata super masina ta ..actualizeaza un pik pozele cand ii mai faci ceva :)

da, cam asta e adevarul cu Politia :D:lol: dar nu e problema se rezolva si cu asta, le facem invizibile :twisted::twisted::twisted: am sa pun poze imediat cum termin cu sesiunea...;)

coddy 02-07-09 22:51

pe mine ma oprit ca am calcat banda dubla continua ....si ma vanau de o luna in orash...a zis ca`mi da avertisment ...si data viitoare imi ia certificatul...(sa fie sanatosi ca merg cu o copie la mine)...asa ca ...sa mi`o ia :))...

roGan 02-07-09 23:06

iti ia copia, dupa care tre sa prezinti in 48h certificatul in original, n-ai ce sa le faci, dar nu inteleg de ce ti-ar lua certificatul pentru calcatu liniei duble continue... din cate stiu in legislatia in vigoare este trecut faptul ca dak calci linia dubla continua iti ia 6 puncte...

Quote:

ma nu stiu sincer gentile de m is facute cu gust daca ii sa le vopsesti le strici tot aspectul si daca tot vrei buza colorata eu zic sa o pui culorea masinii sau ma interior negru exterior polish
cas si cele de pe masina alba care la randul lor au fost cumpararte aratau ca si cele expuse de tine intrun post pe pagina cealalta si lea vopsit cum le vezi
nu prea stiu ce sa fac sunt intr-o foarte mare dilema.... as vrea in interior culoarea masinii si jantele negre... nu prea stiu ce sa fac

DAF34 02-07-09 23:17

frumoasa masina!! dar acest angel eyes este absolut demential....

roGan 02-07-09 23:18

Quote:

Originally Posted by DAF34 (Post 2457548)
frumoasa masina!! dar acest angel eyes este absolut demential....

mersi pt aprecieri! este pus pe farurile vechi ale masinii... :) mie imi place mult mai mult cum dau asa decat cu faruri din comert :D

WolfTown 03-07-09 08:10

rogan fa o poza la masina din lateral si trimiteo mio un pic sa vad roata perfect din fata sisa fie o rezolutie destul de mare

C_kst 03-07-09 10:28

Prima poza facuta e jalnica....ti-am mai zis cum ar da bine...jantele vopsite....si buza finuta vopsita...si aia e ;)

SiloS@1300 03-07-09 10:47

Ce zici ? https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare/128746-vand-jante-bbs-17-a.html

WolfTown 03-07-09 12:25

1 Attachment(s)
asa mai in graba de incepator in photoshop cred ca ar da bine cu buza tenta in culoare caroseriei nu luati in considerare detaliile ca ar mai fi o groaza de retusat dar asa in mare...

E30_Power 03-07-09 12:28

Frate mie personal imi place mult cum vin astea de M6 intradevar bbs este o firma renumita de jenti si au si unele modele superbe, dar parca tot mai bine da asa cum este acum! E doar o parere personala! Ai facut ceva cu piesele alea:)? Numai bine!

xerex 03-07-09 12:34

Ai inebunit de tot...

DJSeba 03-07-09 14:09

daca vopsesti jantele de M6 asa nu o sa fie cum vrei tu pt ca o sa para lucioase tare si o sa fie urat.......la bbs-urile alea gasesti buza sa le atasezi si dup-aia vin misto tare dar acuma cum iti place tie ...P.S. UMC inseamna universitatea maritima civila

roGan 03-07-09 14:13

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 2458348)

puii mei, imi plac si nu-mi plac alea... cred ca pana la urma dak nu le vand le las asa... momentan am nevoie de altele... :D

Quote:

Frate mie personal imi place mult cum vin astea de M6 intradevar bbs este o firma renumita de jenti si au si unele modele superbe, dar parca tot mai bine da asa cum este acum! E doar o parere personala! Ai facut ceva cu piesele alea? Numai bine!
si mie imi place cum vin, dar ma enerveaza toata lumea care imi zice ca se gasesc pe toate bmw-urile posibile...puii mei ele sunt foarte bune ca jante dar nu sunt originale:x n-am rezolvat nimica cu piesele pentru ca n-am avut timp deloc, sunt prins la mijlocul unor examene... in continuu... si e si problema cu banii

Quote:

Ai inebunit de tot...
de tot ionutze... de tot... pe zi ce trece mai gasesc ceva la masina care nu-mi place... :(( SMF!!!:evil::evil::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x am fost am spalat masina i-am dat si un polish si ce sa vad in parcare... mi-a sarit vopseaua dupa pleoape... ::cry::cry::cry::cry::cry:

roGan 03-07-09 14:18

Quote:

Originally Posted by DJSeba (Post 2458923)
daca vopsesti jantele de M6 asa nu o sa fie cum vrei tu pt ca o sa para lucioase tare si o sa fie urat.......la bbs-urile alea gasesti buza sa le atasezi si dup-aia vin misto tare dar acuma cum iti place tie ...P.S. UMC inseamna universitatea maritima civila

am scapat de gandul cu vopsitul jantelor... le stric mai mult... vara asta daca o sa am bani probabil ca o sa le schimb si cu asta basta... dar momentan am picat prada tentatiilor... in fiecare zi vreau sa fac cate ceva... si NU POT! nush dc... mi-am comandat toate mufele pentru obc-ul full si saptamana viitoare vor veni si a 2-a zi montez obc-ul... de abia astept :D

C_kst 03-07-09 14:24

Decat sa ai normalele jante care crezi k u k le au putini ;)...mai bine le dai o forma...

No creativitate :D....asta e :)))))

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning