Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

ERY 18-08-06 09:23

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

:) Santos nu esti sanatos......:lol: ti-a luat 4 ore sa iti dai seama ca este wrong post...Vino la mare....mai mergem pe terasa la Beta...mai schimbi si tu peisajul ;)

valib 18-08-06 09:28

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
wrong post =))) de sters

inca puteai sa il editezi:lol: :lol: :lol: :lol:

oricum...ideea e ca...no big deal...
daca vrea...vrei si tu;)

EvLSant0S 18-08-06 12:30

lol da ... chiar, ar fi buna o mare acum ...

fuzzy 25-08-06 14:28

ahem sa va spun de o fata de 24 de ani si una de 14 (DA!!!14 ANI!!!)

aia de 24 virgina si super tematoare... aia de 14 super experimentata (sau si curva merge ca chiar era...)
ce parere aveti? nu tre sa fie neaparat mai mare sau mai mica fata ca sa fie mai proasta/desteapta, incepatoare/experimentata...

btw: aia de 14 are acuma 15 si in 2-3 luni scoate un bebe iar cealalta nu mai stiu nik de ea :p

spiry_moto 30-08-06 22:47

tu deja ne vb de o romanca si o rromanca....deci...te rog frumos :lol:

Gabi 30-08-06 22:51

Nu conteaza, creier sa aiba !:)

spiry_moto 30-08-06 22:56

yo am...:D

fuzzy 01-09-06 15:26

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 537560)
tu deja ne vb de o romanca si o rromanca....deci...te rog frumos :lol:

nope... amandoua romance get-beget.... si faza chiar e pe bune.... daca ti se pare ciudat te cred ca eu cand am stat sa ma gandesc mai bine aproape ca m-am crucit :twisted: ...

Trixi 05-09-06 21:55

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 532006)
ahem sa va spun de o fata de 24 de ani si una de 14 (DA!!!14 ANI!!!)

aia de 24 virgina si super tematoare... aia de 14 super experimentata (sau si curva merge ca chiar era...)
ce parere aveti? nu tre sa fie neaparat mai mare sau mai mica fata ca sa fie mai proasta/desteapta, incepatoare/experimentata...

btw: aia de 14 are acuma 15 si in 2-3 luni scoate un bebe iar cealalta nu mai stiu nik de ea :p

mda :D sunt doua cazuri extreme...dar culmea e k de aia "cuminte" nu stii nimik,si de astalalta da ;)

EvLSant0S 06-09-06 00:34

:D tare e una de 20+ .. :P 1 :P

care se mai "prosteste" din cand in cand facand pe un copil ..
so ..cand ai chef de ... una "mica" =)) a_nu_s \e interpreta....
ai ..

si cand ai chef sa porti o dsicutie serioasa si matura si bla bla ,ai cu cine :)
oricum , e mai tare cu d`astea mai mari ..
:D

fuzzy 07-09-06 07:49

@trixi: nu cred k e culmea dar, poate ca asa a fost sa fie... nu sunt genul sa cred in destin, soarta, etc, dar.... oricum chestia asta m-a cam pus pe ganduri...

@evl: funny faza cu "una mica" :D:D:D.. si da, e mai marfa cu din astea mai mari ca poti sa ai si discutii mai "filozofice"... in rest...oricum astea mai mari sunt deobicei mai experimentate deci: :twisted:

spiry_moto 07-09-06 22:26

un lucru e clar....cat sunteti mici...vreti mai mari....cand sunteti mari...vreti mai mici....si PUNCT.

Trixi 08-09-06 14:39

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 547011)
un lucru e clar....cat sunteti mici...vreti mai mari....cand sunteti mari...vreti mai mici....si PUNCT.

:D :D :D boooooooon!!!!
Desteapta fata!;)

fuzzy 09-09-06 08:31

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 547011)

nu e o regula generala...

spiry_moto 09-09-06 12:27

ok....nu TOTI suntenti la fel dar...in proportie de 90% am dreptate :D

sebaaa 09-09-06 12:47

ee..chiar TOTI nu suntem la fel
e prea de tot:P

fuzzy 09-09-06 14:34

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 548670)
ok....nu TOTI suntenti la fel dar...in proportie de 90% am dreptate :D

vad ca ai 16 ani... incearca sa iti dai seama daca mai gandesti la fel dupa vreo 3-4 ani... nu de altceva dar s-ar putea sa iti schimbi parerea... sau nu :D

spiry_moto 10-09-06 14:41

deci eu pot avea dreptate....dar te uiti repede la varsta mea si atunci zici "NU , nu poate avea dreptate ca are 16 ani..si nu gandeste"....fuck off...kiar conteaza varsta? trixi are 30 de ani si e de acord cu mine...ce zici de asta?

Eugen_TL 10-09-06 14:45

eee minte si trixi ...:D

Trixi 10-09-06 19:01

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 549321)
eee minte si trixi ...:D

ia,ia...vezi k o iei!!!:D :D :D
@spiry:in principiu sunt de acord d tine,dar nu imi place sa generalizez,si sunt convinsa k eu chiar nu am voie sa fac asa ceva,luind in considerare k nu prea cunosc "oameni normali"....:D
p d alta parte baieti,e destul d greu sa hotarim de la ce virsta poti sa zici k nu mai esti "mic"...;) daca te atrage o femeie mai in virsta,esti mai mic...orice virsta ai avea!!!!
so,daca luam cazul meu.......:D :D :D

EvLSant0S 10-09-06 20:58

cat "iubesc" tipele care generalizeaza....

fiecare om ... e in felul lui ...

fuzzy 11-09-06 15:00

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 549319)
deci eu pot avea dreptate....dar te uiti repede la varsta mea si atunci zici "NU , nu poate avea dreptate ca are 16 ani..si nu gandeste"....fuck off...kiar conteaza varsta? trixi are 30 de ani si e de acord cu mine...ce zici de asta?

de ce sari cand iti zic de ani?!?? te-am intrebat doar daca vei mai gandi la fel peste cativa ani nu ti-am zis ca NU ai dreptate si gata.... incearca sa fii mai rabdatoare si sa nu sari la concluzii, oka?

aleks 19-09-06 14:09

hmmm... sunt mic.... :p don't even try to ask :D

Trixi 19-09-06 16:48

....and why not????:D

DolusD 19-09-06 20:46

Mai , uitatzi cum sta treaba ! La o fata mai mica ii spui o poveste ca sa o bagi in pat iar aia mai mare itzi spune "nu-mi spune mie povesti si hai in pat" (era un banc misto dar adevarat).......!

BLinKY 19-09-06 20:50

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 560003)
Mai , uitatzi cum sta treaba ! La o fata mai mica ii spui o poveste ca sa o bagi in pat iar aia mai mare itzi spune "nu-mi spune mie povesti si hai in pat" (era un banc misto dar adevarat).......!

:) buna ideea
acu p bune, ale mari is mai usor de agatat, ale mici se mai incapataneaa:))

DolusD 19-09-06 21:10

Incapatzanate e putin zis cand vine vorba de sex , se feresc de sex ca draq de tamaie si dupa ce duci munca de convingere timp de cateva luni o sa observi ca nu se mai satura de sex si o sa facetzi sex numai ziua (ca nu o lasa tasu cu masa sa umble noaptea ca doar e mica) ,e bine intr-un fel ca poti umbla noapte si tu fara sa te streseze femeia la cap adik fetitza :)) :)) :))

aleks 24-09-06 04:06

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 559716)
....and why not????:D

hmmm... las k iti povestesc eu de ce :p
so... trixi... mai mari sau mai mici ? :D

DolusD 24-09-06 12:40

Sa ne gandim putzin ,daca esti alcoolizat peste limita la unchef si te combin cu o pustoaica de 16 ani care e si aia cam matholita si o freci pai nu mai scapi frate de ea asa usor , o sa te sune sa va intalnitzi , sa vb ,etc.... ca doar e copil si nu o duce capu ca tu ai vrut o aventura pecand astea mari se prind repede daca e aventura sau pe bune ! respect !

Eugen_TL 24-09-06 14:15

si ce rau ne pare noua de fetitzele matolici! nu? :)))

Trixi 24-09-06 14:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 563009)

...eu zic k cu fetele mai mici e mult mai usor sa te descurci,pe cind cu una mai in virsta citeodata habar n-ai cum stai...si nu e exclus k la un moment dat sa te trezesti, k de fapt ea te conduce,si nici macar nu ti-ai dat seama :D ...dar cum se zice,ceva ptr ceva...depinde acum,ce-ti doreste inimioara...;)
daca ma gindesc bine,din ce in ce sunt mai multe fete/femei care au o viata sau o atitudine neobisnuita ptr virsta lor...am vazut fete tinere,kre asa aratau k m-as fi impuscat daca asa aratam eu dupa nastere...sau unele care la 17 ani p linga scoala deja intretin o casa,sau chiar si o surioara....de femei,iara poti sa zici, k mai nou iti este f greu sa iti dai seama ce virsta au...k si la 35 d ani,unele arata d parca ar fi pustoaice ;) dar in mod cert,cum trec anii,femeile devin din ce in ce mai pretentioase...in toate privintele,in rest nu prea mai sunt valabile tiparele vechi!!!

Mustang 25-09-06 07:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 563009)

chair trixi...mai maricei ... sau mai micuti ?
si daca da ... da-ne niste limite de varste in ambele cazuri :lol:

DolusD 26-09-06 21:58

Tre` sa fi putzin narod ca sa te conduca o femeie indiferent de varsta si la urma urmei daca nu stii u sa te descurci cu o fata mai mare las` ca stie ea sa se descurce cu tine (crede-ma ca stiu ce zic) si in plus alea mai mari stiu meserie frate ,dupa o noapte cu una cu de vreo 30 ani dormi a 2-a zi dus :)) :)) :)) pecand cu una mai mica si fara experientza ai sanse sa faci vreo criza de sciatica ca nu te lasa naroada decat deasupra , etc.....hai ca zice lumea ca-s maniac (nu ca n-ar avea dreptate :)) :)) :)) :)) :)) da la varsta mea nu vad decat sex , inca nu am de gand sa stau o viatza numai cu una ) heheheh !

Mustang 27-09-06 08:20

hehe ... ce bine e sa o lasi din cand in cand si pe ea deasupra :)

Trixi 27-09-06 10:50

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 566347)
Tre` sa fi putzin narod ca sa te conduca o femeie indiferent de varsta si la urma urmei daca nu stii u sa te descurci cu o fata mai mare las` ca stie ea sa se descurce cu tine (crede-ma ca stiu ce zic) si in plus alea mai mari stiu meserie frate ,dupa o noapte cu una cu de vreo 30 ani dormi a 2-a zi dus :)) :)) :)) pecand cu una mai mica si fara experientza ai sanse sa faci vreo criza de sciatica ca nu te lasa naroada decat deasupra , etc.....hai ca zice lumea ca-s maniac (nu ca n-ar avea dreptate :)) :)) :)) :)) da la varsta mea nu vad decat sex , inca nu am de gand sa stau o viatza numai cu una ) heheheh !

...in principiu,bine vorbesti :D !!!in schimb,la faza cu condusul,vezi,sa nu o patesti...;) in privinta asta,fii mereu suspicios,k nu stii d unde sare iepurele...
probabil ai vazut si tu multe cazuri,cind unul dintre amicii tai parca si-a pierdut mintile,din moment ce a inceput ceva mai "serios" cu vre-una...si cind ai incercat sa vb cu el,sa sara la tine...banuiesc k intelegi dsp ce vb...si stiu k esti convins k tie nu t-i se poate intimpla.....dar cam toti o patim,in oarecare masura...:D

aleks 28-09-06 00:28

cu tipele pretentioase, de ziceai tu k dak sunt mai mari e mai greu sa te descurci...
hmmm... poate imi incerc norocul si nu mor strangulat, ce crezi? :D:D:D

Trixi 29-09-06 00:12

bag d seama,k ai d gind sa faci experimente p "teren minat" :D :D :D asta cred...dar nu prea cred k ai "muri strangulat";)

DolusD 30-09-06 13:43

Quote:

...in principiu,bine vorbesti !!!in schimb,la faza cu condusul,vezi,sa nu o patesti... in privinta asta,fii mereu suspicios,k nu stii d unde sare iepurele...
probabil ai vazut si tu multe cazuri,cind unul dintre amicii tai parca si-a pierdut mintile,din moment ce a inceput ceva mai "serios" cu vre-una...si cind ai incercat sa vb cu el,sa sara la tine...banuiesc k intelegi dsp ce vb...si stiu k esti convins k tie nu t-i se poate intimpla.....dar cam toti o patim,in oarecare masura...
Ai perfecta dreptate , acu 2 zile era sa ma iau cu un tovaras bun la bataie pt ca lameru s-a combinat cu o gasca pe care o mai f*t inca vreo 3 pe langa (100%) si i-am zis cum sta treaba si era sa ne dam in cap unu la altu ! oricum mai bine nu te bagi in viatza nimanui pt ca daca el e orbit de ea nu o sa te creada pe tine niciodata !

Eugen_TL 30-09-06 16:36

zi ca el si fa ca tine ... ! fwte-o ..make a picture si o sa te creada ;)

DolusD 30-09-06 19:03

I-am aratat poze cu pwla in gura si o zis ca nu e ea (imi venea sa-l omor) , o prins-o cu unu in masina ,era pe jumatate dezbracata si la mintzit ca-i era cald si etc......ce draq sa-i fac ? sa-l iau de mana si sa-i arat cum ii fwte altu femeia ??? nici atunci nu ar crede pt ca i-ar zice proasta ca a violato :) :) :) mai sunt si dobitoci de astia pe Pamant

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning