![]() |
Da nu ne certam ... si hai sa terminam si discutia asta pe net ... nu-si are rostul ... fiecare a zis ce a avut de spus ... eu astept pt nelamuriri sa discutam live ... si o sa avem ocazia.
|
...lucru care trebuia demult facut...
SUBIECT INCHEIAT PT TOATA LUMEA SUBIECT INCHEIAT PT TOATA LUMEA SUBIECT INCHEIAT PT TOATA LUMEA SUBIECT INCHEIAT PT TOATA LUMEA SUBIECT INCHEIAT PT TOATA LUMEA |
Bine dar acuma...sambata ne mai intalnim?
|
vsa
MIE IMI PLACE EXPRESIA ASTA E CEA MAI TARE!!!!! :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
|
:) stiu stiu....vrei sa sterg?
|
Samabata la un gratar asa cum stie Andr3i sa-l faca .....NE inviti don sef :D :lol:
Aveam ce face: 1unii manaca ca spartii 2uni se invart pana nu mai pot 3unii isi rup gaturile pe derdelus |
EU Merg daca mai avetzi neovie de gratar mai am eu unul....ma rog...eu vreu sa-mi rup fundu! :D
|
Re:
Quote:
|
pe mertan il cunosc de mult este o persoana f de treaba si va spun sincer ca s-a implicat in Intalnirile noastre --cat de cat s-a implicat si sa nu uitam ca el a venit primu cu idee de a face intalniri sambata. eu ma inteleg super bine cu el .imi pare rau sa o spun dar si tu mertane ai gresit dar si alcineva stiim noi bine .... m k .......PAREREA MEA este sa lasam orgoliul la o parte si sa ne impacam si deacuma sa nu mai exsite certuri si cel mai imp RASISM LA VARSTA :lol: ...INK domnu mertan a tras niste drifturi belea ..sa mor io...stati sa vedeti de ce e in stare .
HAI SA FIM O FAMILIE A BACAULUI UN GRUP DE PRIETENI NEBUNI DUPA MASINI SI TUNING ---------NU UITATI :FARA CERTUTI FARA BARFE :wink: k |
nu chiar eu.... aleks o cam venit cu iddea.
|
Re:
Quote:
|
Re: vsa
Quote:
|
:pissed: <<< asta l-am gasit la ora de dirigentie :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eu spun k s-a inteles care sunt problemele, si k fiecare va incerca sa evite conflictele.
daca pana si mertan a recunoscut ca se poate mai bine :lol: eu spun ca lucrurile merg in directia buna. si sper ca la intalniri vom fi din nou multi prieteni, nu multe tabere. ne vedem sambata, va astept pe toti cei care pot veni sa fiti acolo, fara orgolii si suparari inutile. sa aveti o saptamana buna :wink: |
in sfarsit...e liniste pe aici.....e mai bine... :D :D
dar parca prea multa liniste...iar o sa o frec degeaba la servici.... :( :( |
Hai ua ce nu`i bine sa iei banutzi pe stat degeaba? :lol:
|
Offtopic :evil:
|
Re:
Quote:
Care vine??? |
Re:
Quote:
Plec si vin cand doresc eu sau trebuia sa-ti cer voie sa plec? Fara suparare.....vezi-ti de treaba ta si nu-mi purta mie de grija |
citeste tot ce a scris si dupa aia fa ...
|
Re:
Quote:
|
Ok... care se mai anunta? :wink:
|
is plecat la saniush... in alta parte :lol:
|
Re:
Quote:
|
se referea la eugenius
|
Ba ne ma intalnim sambata?....macar sal ...sarbatorim pe vsa :) ! trajim di urechi!
|
eu zic sa ne intalnim. eu oricum vin, ca nu am ce face acasa.
|
eu unul nu pot sa vin
sunt la capitala |
eu vin la gratar! oricand! si promit ca de data asta voi aduce sare si piper!! :lol: :lol:
|
ce gratar mai? unde? ce? cum?
|
eu iar sunt la muncaaaaa :cry: :cry: :cry:
ma fwt in ea, k m-am saturat :evil: |
lasa aleks, stim cum e! suntem alaturi de tine si de acord cu ultima afirmatie: \"sa ma fw.......\"
|
cum ramane pe maine?
e intalnire? vine cineva? iar cu gratarul cum ramane? cine mai merge? |
e intalnire sau gratar?
|
Yo am examen (inca 4 :( ) si nu cred ca vin la gratar. Poate Duminica LOX!
|
Amanam intalnirea pe sambata viitoare?
|
lasam pe duminica andr3i!!! bafta la examen!! si lui ionut!
|
cine vrea vine la intalnire sambata ora 17.00 in subway direct. cine vrea sa vina la gratar vine duminica. eu asha zic ca e cel mai bine.
|
Bai frate a fost belea intalnirea asta....mai ales fazele de pe centru....ce manevra a putut face ala cu matizu m-am crucit....dupa ce atzi plecat venise ouf .... si m-am invartit cu asta la statuie de vreo 2 ori incontinu` stateau aia pe margine asteptau sa treaca da noi tot ne invarteam se uitau saracii... ouf era cu balonul de la club in mana pe geam afara....daca n-am ras cu lacrimi .....
|
Cu toate astea...in club m-am intalnit cu un amic din cartier si a zis ca vine si el la intalniri are un BMW seria 5 170 de cai ...a zis ca-l rupe la consum...inca un baiat cu un 4x4 Jeep Santa Fe...il stie Tibi...cand am ajuns acasa m-am intalnit cu alt prieten care de aghea is luase un opel vectra si a zis ca vine si el la intalniri....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning