![]() |
Re:
Quote:
mda ... eu m-as risca si pe max ca-l face da ma rog! :? stai sa vezi ce-mi sare cioli in cap! |
looollll, hai ca asta e tare, BMW vs Subaru. lol
|
daca masina e stock , akimoto il face , masina are 2 tone si cutie automata ,
n0namee : de ce sa itzi sar in cap ? corse : nu am priceput ce vrei sa zici :roll: |
Re:
Quote:
sa-i spui la prietenu' sa-i spuna la vecinu' sa-i spuna la varu' sa-i spuna la omu', ca il salut :wave: |
cioli tu de felul tau esti asa mia greu de cap...dar na :roll: :P
|
Re:
Quote:
corse n-o mai da la intoarsa si zi care ii ideea cu mesjul tau ampolea :?: |
lasa... :rolleyes2 creezi discutzii aiurea. las ca o sa iti explic eu....
|
Re:
Quote:
io am impresia ca zici o prostie si cand te intreb defapt care ii faza tu imi spui ca imi zici maine ca sa te gandshti ce sa imi zici :roll: poi zi frate n-o mai da la intoarsa, zi ca suntem pe topic de vorbit aiurea oricum :arrow: |
da mah...asa ii, ce nu intelegi iara? iara nu te duce capu?
florin_cars a spus ceva de genul 540 vs Subaru, da? iar eu am zis ca asta e buna, adika ca nu are 540-ul nici o sansa. intelegi? ce mama naibii trebuie sa iti fac un rezumat de fiecare data? |
Re:
Quote:
asa pot sa imi dau si io cu parerea ca uuauu aki nu are sanse cu bmw-u lu fratemio...cand nu stii despre ce e vorba taci :!: nici io nu cred ca are kompresor si bla bla ce ti-am zis io acuma nu are legatura cu bmw-u asta dar ma enervez cand mai isi dau unii cu parerea asa aiurea este un film pe net cu un bmw exact ca si ala (e34) cu 1044 de cai si e de doua ori mai urat ca si ala...daca ma gandesc bine parca are o usa de alta culoare...deci na...si rupe asfaltu' ps florineee cand faci poze la kompreosru ala sa ne anunti :paper: |
Re:
Quote:
Asta ? BMW M5 E34 3,8 - 1033bhp / 1091Nm E misto intr-un film cand merge cu vreo 120KM/h si-i da niste pedale.. Dar oricum , poa' sa aiba 1033 cai : BEST TIME : 402m (1/4mile) 9,84sec/229,10kmh :? |
am vazut si eu filmul ala. si ce vrei acuma? sa nu mai spun parerea mea? poate il face pe subaru, poate nu, eu am zis ca nu, desigur ca pot sa ma insel, dar na...tu esti cioli...si imediat te contrazici si comentezi :pistoles: :peace:
|
4 Attachment(s)
iaca bou'
|
hahahahahhaa....cine e ala ?jhahahaha
|
pe cine il tine sa se dea cu mine cat mai sunt in timisoara?? :lol: repede..am un opel kadett gsi simplu 115 cp astept!!!!! 8)
|
stiu io o celica din '91, 2.0 16v, 156cp
merge ? |
aia rosie nfs :?: gata facem,0722971936 nr meu pana duminica mai sunt in tara.... :P
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?p=120933
Bagati un ochi , neaparat ! |
Baieti, am mare nevoie de ajutorul vostru!Vreau sa imi cupar un scuter sau o motocicleta de 125cc dar nu stiu cand este targ sau piata in Timisoara!Spuneti va rog unde gasesc asa ceva si in ce zile se organizeaza?Va multumesc frumos! 8)
|
pai piata la timisoara, este sambata, iar duminica la arad.
cat esti disponibil sa cheltui? PS: :lol: :lol: akimoto cat de mort era ala in seara de revel, de si-a dat foc la cur? lol |
e de pe net poza, da nush ce ma face sa cred ca omu era grav alcoolizat.. :wink:
|
:lol: :lol: :lol:
ELE isi gauresc corpul sa-si bage cercei peste tot, isi fac tatuaje, operatii estetice, nasc, fac cezariene, isi fac lipo, isi micsoreaza stomacul, isi scot coastele, isi leaga trompele, isi opereaza sanii, isi baga silicon prin toate partile, se epileaza cu penseta si cu ceara fierbinte, isi scot cutaneea, isi scot sprancenele, isi perforeaza urechile si ........................ daca le propui un sex anal spun ca le doare!!! O gagica la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu: - Ai pacatuit? -Nu. -Ai baut? -Nu. -Ai fumat? -Nu. -Ai preacurvit? -Nu. -Bine. Petre, ada o pereche de aripi. -Ohh...ma faceti inger? -Nu, gasca. |
LOL, belea bancul, rad incontinuu de 5 minute, e chiar tare :clap:
|
1 Attachment(s)
ninge...
|
ti-ai luat aparat jijital ?
|
a nins,da cam nasol ,floscaiala
|
Voua unde va place mai mult:In Metro Sau in Selgros?.Am fost ieri in amndoua si sincer in Metro m-am cam plictisit.Nu mai este asa cum era acum 3-4 ani.Pe cand in selgros chiar mi-a placut mult. 8)
PS.Cunoasteti un tip cu un bmw seria 3 ursulet sau rechin care are scris pe luneta MAFIA si motoru urla cool.Era sa ma lase fara portbagaj intr-o intersecti! :lol: |
mie la selgros, chiar mi-ar place sa locuiesc akolo, insa altceva vreau sa va intreb...de mult timp ma roade o intrebare, da' ma roade rau, si anume: daca s-ar bate Batman cu Superman, oare cine ar castiga ??? :?
|
hmmm, buna intrebare akimoto, din totdeauna am fost si eu curios, dar cred ca batman e in avantaj, ca are masina :lol: :lol:
|
Pai am auzit ca Batman e bazat cu Robin, cica se baga ala pt el, dar si Superman e prieten bun cu Captain Planet si cu pokemon ala de Picaciu, asa ca i-o da Superman :boxing: Asta pana nu il cheama Batman pe The Hulk si atunci e mai echilibrat 8)
|
Re:
Quote:
|
Va credeam baieti mai seriosi, dar vad ca m-am inselat! :wink:
|
hai mai @nos@, ce naiba, nu stii de gluma ? nu fi copil... :wink:
|
Domnu moderator, rog infiintarea unui thread local de \"Bazar\". Motivatie: nu are rost sa publicam anunturi acolo unde publicul cititor e prea putin interesat de ce avem noi aici in vest de vanzare/cumparare.
PS: poti sa numesti topicul \"Ocico\" sau \"Ocska\", sau cum vrea muschiu tau intercostal, numa sa-l numesti :wink: |
Domnu Jeff, n-ai decat sa infiintezi acest bazar, ocico, ocska sau cum doreste mushkiu lu matale sa-l denumeasca :wink:
sa-l faci Sticky |
aaaaahh scuze ca intervin da am nimerit shi eu pe la voi pe forum shi trebuie sa recunosc ca imi place despre voi :peace: :peace:
pe la noi numa se cearta care cu care!! RESPECT! ps:sper ca nu v-am deranjat :nospam: :nervious: :lol: :lol: :lol: :peace: :peace: |
asa e la noi toti suntem prieteni, suntem ca o familie, nu putem unu fara celalalt :wink: :P
ma bucur daca iti place despre noi :) |
mai shi noi in principiu tot cam asha!:flower:
dar se mai trezeste cate unu care vrea el sa fie mai destept ca restu shi mananca un kkat shi ii sar in cap imediat toti :evil: nu stii ca astia,constantenii sunt iuti la manie :2gun: :chainsaw: :lol: :lol: oricum bravo voua keep up the good work!! :peace: o sa mai vb cu voi daca va face placere :lol: :roll: ca aia ai mei au inceput sa ma enerveze! adica unii din ei |
ok,no problem
|
Re:
Quote:
poi muta-te la Timisoara :P |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning