![]() |
am sa inncerc sa fac eu rost de un port firewire. Cred ca orice camera de filmat are asa ceva nu? am sa mai intreb pe la prieteni de-ai mei
|
portu firewire este pt calculator... e un fel de usb mai rapid! camera mea are firewire, dar nu am adaptor firewire-usb sau placa firewire! dar caseta se poate pune pe orice camera si se poate scoate filmele prin port usb! daca cineva din club are aceasta posibilitate sa faca rost de camera video.... sambata adik maine ii dau caseta sa scoata toate filmele!
|
am sa incerc eu sa vad ce pot face dar nu promit nimic
|
nu va intereseaza sa cumparati un Adaptor PCI to FireWire 1394 ???
vad k aveti nevoie.. nou, 12 luni garantie..450.000 taxe incluse..pana la SV, IASi sau unde vreti :twisted: |
Florine ...iti multumesc pt oferta ....te rog sa tii acel adaptor te rog ..cred k va fi cumparat ...Bafta ...si o sa mai vb !!!
|
dap florin... daca dai detalii cva.... si daca este bun :) este ca si vandut! eu unu il cumpar 90%!
|
pai pot face rost de cate vreti, luni va spun exact cum este, dk pot fac si o poza..nu promit. :wink:
pt cei cu avatare american like :wink: sunt bune si noi, pt restul..sunt arse :twisted: :twisted: |
k florin.. ajteptam detalii...
|
hai bah dati-o dracu nu aveti un adaptor fireware dute bah la depozitul de calculatoare ca este cu maxim 1100 de mii ce naiba !!! daca vrei am si eu unu ti-l dau pe al meu numai ca trebuie sa mai ashtepti un pic dar dute si pana la depozit si vezi poate ii mai iesftin asta era acuma 4-5 luni !!!
|
cand e intalnirea din iasi? vin si eu.. numai sa fie in timpu saptamanii ca in weekend is acasa in botosani
|
@ESPinoza: in timpul saptamanii ne putem intalni oricand doar membrii din iasi. o sa te anunt eu pe messenger cand se va intampla.
cat despre o intalnire mare, cu membri din iasi si din alte judete, ma gandeam sa fie sambata, 18 martie. voi ce ziceti? |
sad
in principiu e ok. Sa vedem si parerea baietilor de la Suceava si din restul tarii. Tinand cont ca intalnirea de la Iasi tot a fost programata la sf anului trecut si nu s-a mai tinut, ar fi bine ca la Iasi sa fie prima din noul an
|
pt mine e ok.
|
BACAU VINE !!!!!!!!!!!!!! :wink:
|
Intalnireeee Upiiii ....sa speram sa fim multi membrii din Club din toata tara .....trebuie anuntat si sa insistam mai mult .....lasam organizarea pe mana lui La Mishto ...k doar el e shefu de trib :D ...sa aleaga o locatie unde sa ne intalnim ...ora etc.
|
e ok si pentru mine...
|
HAI ANDREIIIIII. STIU CA POTI.
|
in principiu vin! daca am bani si nu intervine nimic vin!!!
|
Re:
Quote:
eu zic sa alegem.. 11 sau 18 martie.. cred ca va fi undeva in jurul orei 16, la locatie trebuie sa ma mai gandesc, o sa stabilesc probabil cu alex |
faci cum vrei tu andrei. tu alegi. tu si cu alex esti organizatorul.
|
salut
salut, pe 18sigur sunt in iasi...
eu unu nu prea am timp acum de net.. cand ajung in iasi cautam o data cat mai buna pentru toti. |
pai... ramane pt 18?
|
hotarati voi.. mie imi convine mai mult pe 11 pt ca sunt sanse sa fie si steffy in iasi :P
|
cred ca cel mai bine ar fi sa se faca un poll pe tema asta sa vedem ce se voteaza ...
|
stim ca iasiul are potential.
|
as
Pana la urma cand e 11 sau 18?
|
pai faceti un POLL sau dac nu ramane 11 ca asa o zis andrei ca e mai bine :wink:
|
11 e si cam devreme dupa 4tuning day...
pana pe 18 mai gasim cate ceva bani... |
aleks dar 4tuning day este pe 1 aprilie din cate stiu eu si intalnirea e in martie
BR |
scuza-mi eroarea, era 2 noaptea cand am scris :)
so... s-a hotarat?ca mai sunt cateva zile... |
scuza-mi eroarea, era 2 noaptea cand am scris :)
so... s-a hotarat?ca mai sunt cateva zile... |
s-ar putea sa vin cu masina mea la intalnire. numai sa iau sala.
|
MERTAN am si eu o intrebare.... de ce nu ti-ai aranjat sala si sa dai pe drept orasul? eu asa as fi facut :D oricum multa bafta ca poate vei avea nevoie
|
intalnirea de la iasi si 4tuning day sta in mana salii. adica in mintea mea. asta este. lasa ca pun eu burta pe carte.
|
Re: Cand facem o intalnire prin Iasi?
baieti, cred ca ar fi inutila o intalnire la IS , nah, cel putin pt noi din SV, daca tot ne vedem cu totii la Bucuresti pe 1-2 aprilie, nu ? Baietii isi pregatesc masinile, restu strang cureaua ca sa aibe bani, stiti cum e... Ar fi o cheltuiala in plus. Asa ca sper sa ne vedem toata gashka la Bucuresti, eventual cred ca o sa ne ( va) intalnim in BC sa mergem ( mergeti) mai multi o data. Spun "mergeti" pt ca nush daca o sa vin cu masina. Indiferent, voi fi la B.
|
Baieti, va las pe voi sa hotarati. Mie mi se pare corect pctul de vedere al lui Cristi. Majoritatea decide ;)
|
Quote:
|
e cel mai bine asha cum spui tu cristi. asha facem.
|
Quote:
|
bine bine bine. poate iar ma mai iau la cearta. asteptam parerile tuturor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning