![]() |
Re: Jante (Aez, wolfrace, ATP, dezent, oz...etc), anvelope...
Wolfrace Katana, exact cele de mai sus, 4x100, ai disponibile si cu ET mai mic (30-32)? sau chiar mai mic? M-ar interesa si un set de Street Octane, 16" 4x108, Et mai mic de 37.
|
Salut
Pentru Katana 2 pot sa-ti dau distantiere cu tot cu prezoane la 200 ron/set. Octane nu se face pe 16". Am in stoc urmatoarele modele 4x108 pe 16": --Wolfrace Pro-sprint ET 35 --TSW Reflex ET 15 --TSW Catalunya Et 25 Preturi si poze gasesti pe site |
salut, ma intereseaza placute Ferodo pt un Focus1 1.8 TDCi 115CP fata si spate
|
salut mar interesa MAK S5 sau WOLFRACE MATRIX (cromate) pe 18!!
am un vectra B 5x110 cred!!! ast raspuns....urgent si te rog pune care ar mai merge pe un vectra B!!ms anticipat ceau |
Salut, te-am mai intrebat parca, Wolfrace Katana cu prindere 4x114.3 ce pret au?
Se poate o poza reala cu modelul pe 15 inci? (cele de pe logan sunt 17") Ce alte jante pe 15 aveti pe stoc, cu prindere 4x114.3? |
1 Attachment(s)
Salut
proximus121...Din pacate nu am in stoc placute pt masina ta. und_Alexx...ti-am dat mail quick_5hifter..Am in stoc 4x114.3 Wolfrace Mantis--1550 ron/set. Katana nu am decat 4x100. |
salut, ce ofere de jante pe 15" ,pt un Ford Focus I din 2004, ai, cu prindere 4X108 ? Toate modelele cu poza si pret te rog. Ms anticipat
|
Salut
Ai cumva pe stoc Mak Fever Black pe 16" pt un SLK din 2005 |
Dak nu,in cat timp ai aduce?
Mersi |
6jx14 4x100 et35-38 pt. Opel ce ai pe stoc?
|
4 Attachment(s)
Salut buggy19
Am in stoc urmatoarele modele pe 15" 4x108: --Wolfrace Pro-sprint--OFERTA 1300 ron/set --Wolfrace Matrix--OFERTA 1450 ron/set --Wolfrace Black Octane Race--OFERTA 1450 ron/set --Wolfrace Black Suzuka Race--1550 ron/set Transport 50 ron |
2 Attachment(s)
hermy
Nu am de unde sa-ti aduc mak fever Black pentru masina ta pe 16". daca vrei iti fac oferta cu ce am in stoc. cristian_seven Pe 14" 4x100 am --TSW Freeze--1130 ron/set --MAk X-treme--1400 ron/set |
Multumesc. Saptamana asta ma hotarasc.
|
1 Attachment(s)
NOU!!!
Va putem oferi o gama larga de anvelope de iarna Pirelli !!!!! Pirelli Winter Carving 195/65 R15--223 ron/buc 205/55 r16--384 ron/buc Pentru mai multe dimensiuni si preturi va asteptam pe site-ul nostru. Multumim! |
Ma intereseaza ce jante ai pe 7Jx17" ET40 4x114,3. Modele si preturi pls.
|
Salut BiriV
Momentan nu am nimic in stoc cu aceasta prindere pe 17". Pot sa-ti aduc in 2-3 zile urmatoarele 7Jx17" ET40 4x114,3: --MS Jag--530 ron/buc --Mak Fiorano-595 ron/buc Poze gasesti pe site Multumim! |
salut as vrea si eu sa imi incalt mazda mea e o mazda 3 hach 5x114.3 pe 17 mar interesa cu tot cu gume zimi ce oferta imi faci .. cat mai ieftin..:)
|
Salut prelude2.8
Iti pot oferi urmatoarele modele 5x114 pe 17": --Mak vertigo Mirror --TSW Shadow --Wolfrace Pro-sprint --Wolfrace Hybrid --Wolfrace Black Pro-sprint --Wolfrace Black yakuza --Wolfrace Black Octane Anvelope marangoni Mythos 225/45 r17--1642 ron/set Preturi si poze gasiti pe site la sectiunea jante--Preturi detaliate Preturile includ TVA si kit-ul de montaj (inele+prezoane). www pro-line ro |
octane race nu ai.. poti sa aduci???
|
Salut
Va asteptam pe site-ul pentru a vedea noile SUPEROFERTE: --Wolfrace Toxin 8x18 (5x112-5x114) la 2250 ron/set --Wolfrace Triad 7x17 (4x100) la 1300 ron/set --Michelin pilot Alpin 235 / 40 R 18 la 2600 ron/set ....si multe altele va asteptam www pro-line ro |
Salut
Avem la oferta: Wolfrace Triad--1000 ron/set cu prindere dubla 4x100-4x108 Wolfrace Katana 2--950 ron/set cu prindere 4x100 Kosei--1200 ron/set cu prindere 4x100 Va astetam pro-line ro |
informativ te rog ... niste jante cu prindere in 4*98 (Fiat Stilo) ... si daca imi poti da si mie informatii legat de montarea unora cu 4*100 cu un anumit tip de prezoane .... daca stii, astept un raspuns din partea ta.
a se considera si un up din partea mea :) |
Wolfrace Hustle pe 17" ptr un Stilo coupe 4x98 ai ?? daca da spunemi si pretul !
|
Sal
ma intereseaza si pe mine niste anvelope de vara ; si daca se poate si un pret pt.: 165/55/R13 175/50/R13 |
salut
NWZeu Se pot monta jante 4x100 pe Fiat cu prezoane normale fara probleme. jante cu prindere 4x98 nu prea se fabrica. spune pe ce dimensiune vrei ca sa-ti fac o oferta. fearX nu am hustle pe 17" Am urmatoarele 4x100: --Wolfrace Katana 2--1300 ron/set --Wolfrace Seyen--1300 ron/set --TSw Black Ice --Wolfrace Matrix --Wolfrace Black pro-sprint --Wolfrace Black Suzuka Preturi si poze gasesti pe site D R A Nu am asemenea anvelope Multumim! |
Am observat ca putini producatori au 4*98, insa nu vreau sa am probleme cu ele, masina din fabrica are pe 15 insa pe mine ma intereseaza unele pe 17 deci trebuie sa fiu sigur ca nu rup prezoanele si sa raman fara roti :)
Da-mi te rog niste lamuriri vis-a-vis de prezoane excentrice, inele de centrare si prezoane de centrare, mai mult ca sigur ca esti mai in tema ca mine. Legat de jante ..... Wolfrace Matrix sau Ikon plus m-ar interesa .... |
salut
Nu are cum sa apara vreo problema si nu ai cum sa rupi prezoanele. Diferenta e foarte mica intre prinderea jantei si cea a masinii. Este des intalnita montarea de jante 5x114 pe 5x112 sau janta 5x112 pe 5x110. nu poti monta 5x112 pe 5x100 sa zic, diferenta fiind f mare. Am montat multe asa si nu au aparut probleme. Inelele de centrare sunt altceva...sunt facute sa umple diferenta intre centrul jantei si centrul fuzetei. janta are centrul de 72.6 sa zicem iar tu la masina ai 58.1 , deci ai nevoie de inele care au la exterior 72.6 si la interior 58.1. Sunt incluse in pret. Matrix sunt disponibile in stoc. |
Salut,
Dotz Hanzo se pot pune si pe un Civic Type-R FN2 pe 18 cu prinderea 5x114,3??? Si daca da, la ce pret sunt. Merci. |
Salut
Hanzo e un model nou aparut, inca nu este in stoc. |
Si pe comanda???
|
Nu este in stoc nici la producator...este in productie
|
AEZ Intenso Dark 5x112 7x16 ET50 la ce pret e?Ai pe stoc?
Merci. |
AEZ Intenso Dark 7x16--1976 ron/set. NU sunt in stoc momentan.
Am urmatoarele modele 7x16 cu 5x112: --Wolfrace Pro-sprint--1848 ron/set --Wolfrace Black pro-sprint--2024 ron/set --Mak fever Mirror--2660 ron/set Transport 50 ron/set Multumim! |
Oferta 4x100 pe 15":
--Wolfrace Katana 2--990 ron/set --Wolfrace TRiad --990 ron/set --Wolfrace Suzuka --1150 ron/set --Wolfrace Kosei--1200 ron/set --Wolfrace Matrix--1390 ron/set --TSW Freeze--1150 ron/set --TSW Black ICe--1550 ron/set --Wolfrace Black pro-sprint --1250 ron/set --Wolfrace Black Yamato --1390 ron/set --Wolfrace Black Suzuka--1490 ron/set Poze gasiti pe site-ul nostru Ne puteti contacta la vanzari@pro-line ro |
Salut. Ma intereseaza un set de jante NEGRE pe 17" cu prindere 4x100. Ce modele poti aduce? Preturi, poze daca ai. mersi
|
Salut
iti putem oferi urmatoarele modele pe 17" 4x100 cu negru: --TSW Black Ice--2408 ron/set --Wolfrace Black Suzuka--2444 ron/set --Wolfrace Black Nagano--2624 ron/set --Wolfrace Black tokyo City--2624 ron/set --Wolfrace Black yamato--2712 ron/set --Wolfrace Black Warrior--2712 ron/set --Wolfrace Black Pro-sprint--2444 ron/set Pentru poze te rugam sa intri pe site-ul nostru www pro-line ro Multumim! |
cauciucuri 205/55/15 ai, daca da ce preturi?
|
Salut
Avem Marangoni Vanto la 290 ron/buc |
Salut! sunt interesat de un set de jante de la OZ racing model Chrono HT pe alb! am o celica din 92 si are 5x100 si ash vrea sa fie 8jx17.
Astept un pretz. |
Salut
Nu comercializam OZ |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning