![]() |
Re: Dr. Zozo - creatii
...Oricum yo am mai intrebat ceva tot nu am primit raspuns....asa ca na mai incerc........poate o data si o data.....
|
ii pune jante de 22 cu spinner de plastic, interior din pene de crocodil, priza de aer pe capota,de'aia din piatza....suicide doors si filtru de aer sport....:) :) :) :) :) .....lambo ala nu e la el in lucru mah.....a pus poza sa vedem ce culoare va avea omega'u ;)
|
lasa mai ca ii raspund eu ..poza aia era pusa ca zozo sa arate cam ce culoare va primi masina lui .....sa nu crezi ca ala e al lui ...eu nu inteleg cum de nu tiai dat seama
|
stii cum ii unii oameni se uita numa la poze :D
|
hahahahaha
|
frumos.... ff frumos .... imi place ..bafta in continuare........
|
......Da ba am intrebat fara sa citesc........eram beat.......oricum ZOzo e tare....
|
Dr Zozo, lut de modelaj.. de unde??
|
Quote:
|
S`a scos :)
|
8 Attachment(s)
un stalp tras in piele,si facut loc ptr tw.si stalpi de la E36.
|
2 Attachment(s)
am uitat o poza:))
pielea alba din pozele anterioare este gravata cu laser,daca doreste cineva ceva lucrari cu laser pe orice material sa ma caute:) |
ce bine arata... mult mai frumos decat planul original.
|
stie baiatu ce face:))asa iese o lucrare cand nu faci proiecte sa-u alte basini:))ci o realizezi pe moment si in timp real.
|
4 Attachment(s)
pielari in actiune:))
|
Bha Zozo esti ordinar!! Cand imi trimiti sculele?? Iar astept dupa tine, parca ai zis ca te tii de cuvant
|
sal,azi a fost pe la mine patronul si a cam trebuit sa stam de vorba,ca cum masina ta ar fi una demo,sti la ce ma refer?stai putin ca nu mi le da chiar cum vreau io de repede.te sun intro zi doua.
|
Stiu cum e cu asteptatu.. O zi doua la tine inseamna cel putin o saptamana.... Noi am vorbit acum o luna si miai zis ca tot o saptamana dureaza, apoi miai zis ca pe 5 ian.... Uimestema in cat timp o sa ma contactezi.
|
Daca ne aflam in alte relatii poate ca as fi acceptat sa fie masina demo si alte alea.. dar stii prea bine cum a fost... si stii prea bine ca nu a fost din vina mea.. eu am dat banu si am asteptat rezultatu.. ... iar rezultatu a fost ca am ramas cu banii dati
|
8 Attachment(s)
prima fata de usa la E 36 e pe terminate.
pe difuri va veni ornament de culoarea pieli. o nota ceva de la proprietar? |
foarte frumos,congratulations zo-lee
|
1 Attachment(s)
hai dupa stalpi:))sa-u mi dai mie?
o janta de 40 |
vin maine.
dai frate cu matura in cap!!! :) :) :) |
Quote:
|
Poate sa zica ori'cine ori'ce,imi plac f.mult lucrarile tale:)
(RESPECT)!!!! |
Nene te-ai hotarat cum faci cu alea ca nu mai am chef sa astept dupa tine. Vreau sa incep sa imi fac muzica asa ca nu ma mai amana.
Daca nu o rezolvi cu muzica zimi, dami un set doua de jante sa pot sa le vand sami scot banii. Sau poate ai bani cash.. miramash... nu mai ai multi sa imi dai .. vreo 1000 si ceva de euro.. nimic ca toata pt tine ca esti un adevarat si lumea te stimeaza.. fara sa te cunosca cine esti de fapt |
Salutare lume. Is si eu un baiat care si-a facut aparitia pe acest forum..........ZOZO iti urez multa bata cu Omega...L-am vazut si anul trecut in Tm cand circula pe aici si mi-a placut inca de atunci ..Abia astept sa vad cum o sa-ti iasa....:) Inca o data multa bafta
|
Ti-ai inghitit limba?? Vrei sa fac un thread separat ca sa povestesc la lume despre tine???? Iti garantez ca o sa mai scrie inca 10 insi pe care iai intepat sau le-ai facut o lucrare de ***.
Hai ca nu mai astept dupa tine. DECI CAND IMI TRIMTI BANII PE PIESELE CARE MI S-AU (LE-AI) FURAT, cat timp tu te plimbai cu masina mea prin Oradea si eu asteptam sa imi faci tuning cica. |
Quote:
|
Quote:
|
O fi Polski-ul ? :lol:
|
dupa cum se vede cred ca este vb de frumusetea japoneza din semnatura lu Ryan
|
nu mi-am inchitit limba ci lucrez cam mult,si daca o iei asa iara ma supar.
si chiar te rog deschide un tred sa vad pe cine am mai INTEPAT,ca is curios,pai daca ti-au spart masina crezi ca eu sant de vina,eu am fost la pol am depus plangere si cu aia am ramas,sorry. ti-am zis ai rabdare. si crezi ca daca te apuci sa scri la adresa mea pe aici inpresionezi pe cineva?nu cred,asa ca stai calm ca si eu am avut pagube mult mai mari ca tine si nam facut asa scandal. |
My friend.. apropo de politie... aia ai facuto intentionat.. pai cum sa declari ca ai lasat masina deschisa??? Doar nu esti nevleg.. Dar tu asa ai declarat. Asa ca faza cu furtu e trasa de par. Ca puteam sa imi iau banii de la casco, si ramaneam doar cu paguba care miai facuto cu usile
Crezi ca pe mine ma intereseaza ce tepe ti-ai luat tu? Eu am asteptat mai mult de un an dupa banii aia, dupa care m=ai amanat luna de luna. Nemaipunand la socoteala juma de an in care nu miai rasp la telefon. Aia erau bani pe care io iam platit pt prostia ta. Si am crezut ca ai atat cap ca sa faci cumva sa mii dai. Nu e o suma foarte mai pt un mester asa priceput ca tine? O mie si ceva de euro ii faci imediat, sau cel putin la cat de mult te lauzi, asa ar trebui. Eu am venit in decembrie atunci ca sa ne impacam, a trecut inca o luna in care mai dus cu zaharelu , oricum vad ca nu ai de gand sa mii dai. Asa ca nu vad de ce tot tu esti cel care se supara, de ce? ca spun cu ce mam ales eu dupa o vizita la tine?? Inca astept sa vad pana cand o sa te scuzi ca nu ai avut timp si ca o sa ma rezolvi. Zimi o data in care o sa imi trimiti banii si terminam. Quote:
|
nice ride man..
curios cat te-a ajuns... all the best from SmokeDesign, Smoke out |
Merci mult.. sincer nu am calculat fiindca am facuto in mai multe etape.
|
Ryan faina masina, sa ai grija de ea asa cum are ea de tine ...... zozo... pacat ca la tine o lucrare dureaza cam mult .... ar trebui sa le dovedesti la toti ca poti sa te tii de cuvant ... asta daca te intereseaza Reclama ...
|
ai dreptate Hori man....
|
:sad: :sad: Care ma poate ajuta cu un numar de telefon la care sa raspunda ZOZO???:sad: :sad:
|
numai alea le are.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning