![]() |
Re: CONCURSUL CONCURSURILOR -2006
Ultimile UPDATE-URI privind centralizarea lucrarilor :
1. Lucrarile finale + screenshot-urile se vor trimite pana pe 30 aprilie dimineata, cand vor fi puse pe CD si duse la tiparire. 2. Lucrarile vor fi trimise la 4 adrese de mail care va vor fi furnizate in urmatoarea ora, respectiv: o adresa dedicata pt. Freehand Tuning, una pt. Beginner Tuning, una pt. Advanced Tuning si una pt. Highend Tuning. 3. Pentru a pastra elementul surpriza (lucrarile in sine), membrii 4tuning vor vota lucrarile favorite la eveniment, incepand cu 1 Aprilie ;) Fiecare va primi bilet, la intrare, pe care va putea bifa optiunile proprii si a participa activ la vot, in stabilirea castigatorilor alesi de membrii 4tuning, in paralel cu cei alesi de juriul de specialitate. va asteptam ! edit: iata si adresele promise: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] concurentii fiecarei categorii vor trimite lucrarile finale + screenshot-uri la adresele de mail aferente. va multumim ! edit2: NU UITATI !!! nu vor exista semnaturi, logo-uri sau alte semne distinctive pe lucrarile participante, pentru o transparenta totala si o jurizare corecta, neinfluentata de nume, logo-uri, notorietate, etc |
sunt rugati sa retransmita si la adresele de mai sus cei care au trimis pozele prin diverse alte metode alternative
|
Quote:
|
cum adik 'bilet' va trebui sa fim acolo?
|
nu neaparat....dak nu poti nu vii
|
Pana la ce ora se pot trimite maine dimineata lucrarile? Sint pe ultima suta de metrii cu masina.
|
gat am terminat,sper ca baieti din juriu sa nu se sperie................hi hi hi.
|
acum pe vijelie am terminat si eu :( graba mare nene
am resuit sa dau si mail bafta la toti 8) |
Si eu am terminat...am trimis si mail-ul...cu Dumnezeu inainte :) Bafta tuturor
|
ora 12.00 (24.00) am terminat lucrarile....m-au trecut toate transpiratiile...:???: asta e...sper sa am o prestatie onorabila...akum am trimis si mailul....
peace up |
Trimit mailul spre dimineata, vreau sa fac ultimele retusuri in noaptea asta.
|
Nu gasesc butonul de edit asa ca voi posta consecutiv :?
Tocmai am trimis lucrarea pe mail, ar fi frumos ca maine dimineata dupa expirarea deadlineului sa se faca o centralizare si sa se anunte lista celor ramasi in concurs. Totodata as dori sa stiu si eu cand vor avea loc deliberarile juriului, votarea lucrarilor, anuntarea si premierea castigatorilor. Nu am gasit aceste detalii in programul evenimentului |
asta pentru ca nu ai gasit inca programul
in principiu sambata sunt calificarile si duminica finalele in noaptea asta repere orare mai precise |
plz...sunt dispaerant...nu fugitzi cu cd-u la tiparire...sunt mort..n-am dormit deloc...astetazi-ma!!!!!!!!:D....pe la 9-10 sunt gataaaaaaaaaaaa
|
Hai Adiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
cand aflam castigatorii ca nu mai am rabdareeeeeeee
|
da chiar asa !!! cand ???? ca nici eu nu mai suport :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning