![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
salutare potzi sa imi spui cat costa un audi A3 4 portiere an 2002-2003 benzina 1.6 buna sau usor lovita.....,si un golf 4 tot 2002-2003 4 portiere benzina minim 1.6 sau motorina ,la fel buna sau usor lovita ,si niste poze te rog daca gasesti. ms anticipat
|
m3 e36 de 3.2 ?un pret te rog.mersi
|
faci si schimburi? daca da, ofer asta: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...sa-masina.html si daca e nevoie vreo diferentza, pt. o masina inalta (vito, ML, jeep, X5...) bafta
|
Quote:
|
un bmw e36 318,320 cabrio adus in tara cam cat m-ar costa???
|
Ai PM.
|
Va rog sa imi spuneti la ce pret imi puteti aduce un Citroen Saxo, din 2001, motor 1.1, benzina, insa il vreau avariat lateral sau spate ( mie imi trebuie doar partea din fata si cutia de viteze ).
|
un a4. 2004 cam la cat aduci?
|
2.0 fsi, 2004, aprox 6000 euro si 1.9 tdi, 2004 aprox 7000 euro.
|
poze ceva ai ??? sau un bmw 320 2002 ??
|
poti pune link-uri ale firmelor de unde cumparati (exceptand ebay)
multam |
Nu, imi pare rau...
|
imi poti oferi un pret pt Citroen Saxo? din 2001, motor 1.1, benzina, insa il vreau avariat lateral sau spate ( mie imi trebuie doar partea din fata si cutia de viteze ) nu e urgenta
|
salut ,
M-ar interesa un 4x4 diesel ,(gen Mitsubishi Pajero ,Nissan Terrano ,Patrol ,etc) la un pret cat mai mic . Nu ma intereseaza dotariile. Mersi , Alex |
sall. un golf 4 1.9 sdi cam la c pret? ms
|
Imi pare rau, dar momentan nu ma mai ocup cu asta.Pentru cine e interesat contactati-l pe [email protected], 00447845466363, Marius.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning