![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
cred ca vin si eu .de data asta bomboane cu malt si hamei;)
|
Saluti. Vin si eu Vineri seara.
|
Eu din pacate saptamana asta cad de munca vineri...asa ca va doresc o seara placuta.
App. Nu mancati toate bomboanele...mai lasati-le si altora! |
Vin si eu....
|
Salut baieti si fete,afara este o zii frumoasa si insorita diseara o sa fie si mai frumos pentru ca nu o sa mai fie asa de cald asa ca ne vedem la 21:00 pe platoul Academiei
|
Sa nu va prind ca veniti fara seminte si suc :D glumesc bineinteles
|
Acuma sa vina alt cineva cu sucul ca eu am intrat in faliment pana sapt viitoare :)
|
15 Attachment(s)
Ne-a intalnit si aseara, am fost ceva mai multi decat data trecuta, pe racoare, am stat pana pe la 12 noaptea, a fost ok. Astazi am avut o adunare ad-hoc :D in care ne-am ocupat de instalari de MFA. Lulu a fost meseriasul iar noi am fost ucenicii care ne-am ocupat de scos fire si mai toate cele dar partea grea a fost a cazut pe Lulu :D. Si sa va pun si cateva poze.
|
vinerea asta o sa vin si eu pt ca o sa fiu in bucuresti. am mai facut una alta pe la masina si vreau o parere.
|
Rebert vezi ca ai un pm de la mine vreu si eu id-ul tau plz am nevoie de un help ca am masina trasa pe dreapa :)
|
Andrei ti-am vazut masina pe margeanului, esti vecin cu mine:D.
|
pai ti-am zis ma robert ca stau acolo :P
|
Bravo Lulu, sa mai spuna cineva ca nu se poate pune MFA pe 1,8 fara acest optional din fabricatie!
|
Si, functioneaza tot?
Daca nu, ce anume functioneaza si ce nu din cele 6 functii? |
eu sunt mai novice asa si nu stiu ce e ala MFA, imi puteti explica pls ?
|
2 Attachment(s)
Andrei MFA= calculator de bord in care ai o serie de parametri ca: consum mediu,temp. ulei,temp.exterioara,etc. Sorin merg toate functiile mai putin la sensorul de temperatura ca nu am avut sa il punem.
Problema majora in timpul instalarii MFA a fost ca eu si Florin nu aveam firele necesare functionarii MFA. Lulu (tot Lulu :D) a venit cu vechile cabluri care au fost la el pe masina din ceasuri in panoul de relee si ne-am chinuit ceva sa scoatem firele din mufele respective si sa adaugam la noi. Ca model am avut cablul MFA al lui Lulu (iar Lulu :lol:) si indicatiile lui Paul privind asezarea firelor. Pun si 2 poze. Multumim, |
aaa. uite ca nu stiam ca asa se numeste :D tnx robert.
|
Pentru Sorin, la mine nu merge temperatura exterioara desi am senzorul la Climatronic, probabil trebuie pus in paralel.In rest merge tot, inclusiv temperatura ulei...Fara Lulu ne uitam la ...TV...Multumim Paul pentru tutoriale si porumbelului pentru...stie Robert ce, trebuie sa jucam la LOTO !!!!
|
Da Florin, dar tu l-ai avut parca original pus de fabrica, sau nu?
Eu am avut pe TDI pus de mine nu de fabrica si nu-mi functiona decat viteza de deplasare, ceasul 1 si cronometrul. Temperatura ulei, temperatura exterioara si consumul NU |
Trebuie bagate fire in plus grupa mare in fascicolul bord-cutie sigurante, am pus sase legaturi noi si oricum doua fire nu sunt la locul lor dar asa era masina..Si mai este o pacoste de fir Violet de la mama lui care merge in vreo patru locuri !!!!Noroc ca noi avem din fabrica toate albe !!!La ce te referi ca il am din fabrica, senzorul de temperatura exterioara? Da.
|
Intradevar, senzorul pentru temp. exterioara este comun cu cel al climatronicului. Ar trebui sa iti indice aceeasi temp. si in bord si pe ecranul climatronicului.
|
Gata am rezolvat si eu pb la masina pana i-mi dau comanda de garnitura,mai am sa trec cureaua pe sub pompa de apa in rest masina merge bine mai bine ca inaite,daca nu mai trage aer fals si dupa ce schimb si garnitura sunt curios cum ies la consum :)
|
am observat s eu o chestie azi, la viraj maxim la viteza mica parca taraste roata de fata dupa ea. ma gandeam ca e de la planetare ceva vineri va arat poate stiti ce e de facut
|
V-ati mai intalnit astazi? Apropo Florin sa stii ca am jucat la loto :D.
|
Si eu, impartim daca e sa fie ca a fost acelasi porumbel....
|
Ohooo...se pare ca a fost o sapt. cu activitate intensa. Eu astazi am avut si timp si loc si chef sa mai aranjez pe la motor cate ceva. Baieti, sunt mandru de voi cu MFA-ul ce functioneaza. Mai departe ce urmeaza?
|
Offf.....sambata ma bucuram ca am MFA iar astazi golfuletzul da semne de oboseala pentru prima data in 2 ani de cand il am :sad:. Mai exact cred ca ma asteapta o segmentare ca imi da un fum la esapament de imi este groaza sa ma uit si cred ca il trag pe bara pentru o perioada pana il rezolv. Daca stie cineva ce include o segmentare si anume pe piese ca sa stiu ce cer la magazin ca nu ma pricep. Multumesc,
|
De obicei piesele se comanda dupa ce desfaci motorul sa vezi ce s-a intimplat, e posibil sa fie simeringurile de supape nu segmentii...Daca vrei vorbesc cu Ciprian sa te duci la el sa vada ce si cum, dar in primul rind mergi cu el sa vezi cit ulei consuma, sunt mai multe cauze de ulei pe esapament, inclusiv garnitura de chiulasa....PS N-am cistigat la LOTO ca iti cumparam eu motor dar cu doua numere....
|
Astazi m-am intors acasa de la servici, si culmea masina mergea cum trebuie, fara fum cum trebuie ea sa mearga :D. Cu uleiul ca sa zic asa stiu ca am ceva probleme si ma refer la faptul ca imi consuma cam 1L la 700 de km care este cam mult, parerea mea dar niciodata nu mi-a dat fum ca astazi. Semeringurile de la supape le-am luat de ceva timp tocmai in ideea sa rezolv cu consumul exagerat de ulei. Ma gandesc ca astazi am facut o prostie si anume ca am completat cu ulei cam 300g cand motorul era inca cald si am plecat aproape la 5 min de cand completasem si ma gandeam ca nu a ajuns el unde trebuie, nu stiu sa explic tehnic.
Florin eu am fost mai norocos ca tine, mi-au iesit 3 numere:-P |
Quote:
|
As vrea eu, nu sunt banuti acum,apar alte probleme Andrei......eheii si of of mai mai :lol:
|
Lasa robert ac-ul..ca e bine si fara. :D
|
baieti cine vine maine? o sa vin si eu cu inca un baiat cu un golf 3 rosu :D
|
O sa fiu prezent si acum imi iau 2 beri, fara alcool, bineinteles si 2 pungi de seminte ca vad ca au cautare :D
Bubutzu poate iti faci si tu aparitia sau tu vii cand e rece afara :lol: |
Am masina in provincie :).
|
Sambata sunt in Bucuresti, vin la o nunta, la Casa Universitarilor. Poate ne vedem seara acolo, dati un tel si ne vedem o722999595
|
Eu vin nu am cum sa ratez evenimentul de vineri trb sa vad si mfa-ul lui robert,eu ma chiniu sa schimb maine lumina aia verde din bord,si ce-a mai buna combinatie este sa pun smd la ceasuri si am gasit eu niste bevuri care sa de-a bine pe la butoanele de caldura si le fac rosii :))
|
A si apropo RideTheRiddle maine poate tragem si liniuta aia pe care ziceai ca vrei sa o faci cu mine :)
|
tragem :D oricum rezultatul il stim de pe acum, o sa ma faci, dar sunt curios cu cat :D
ne vedem maine la 9, tineti-mi pumnii ca am examen maine :D |
Bafta,atunci nu mai sta pe net si pune mana si invata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning