![]() |
Re: BV 02 RHD
are geamuri acum, cand vede garda sunt ambele jos :)
|
Quote:
|
de cand ti-ai facut pasajele numai la alea faci poze. ...
|
da ma le fac poze sa vad evolutia lor ca la fiecare poza facuta primeste cate o galeata de rugina...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 azi am lucrat la pedalier l-am batut bine in cuie sa tina pana la vara ... ca la vara pun paie pe jos :hug::hug::peace::peace::peace::peace:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa inteleg se va prezenta la o noua configuratie...ceva de genul:oops::lol:
|
nu le-am montat inca ca urmez niste cursuriii de specializare ..ptr ca sa le pot monta momentan nu am macaralele la geamurile fata le-am lipit de rama de la usa cu poxilina am tonfa intre scaune in caz de ceva le sparg ...
|
8 Attachment(s)
HEI! De Ce dracu sunt prieteni???na va zic eu! sti de la prieteni castigi o vorba buna...castigi niste piese noi la masina!Si deia azi m-am intalnit cu geroge...sti imi e prieten... si da chiar i-am dat vreo 3 baloti de fan sub pretul pietei!
|
binee Georgee :)....mama ai folie BLANA pe fatza, casm riscant dar da foarte bine :>..
|
Cum te descurci noaptea cu folia?
|
dar ce te faci daca ramai fara talon ?
|
noaptea e unpic mai greu dar dk esti atent nu e problema ...dk raman fara talon o sa ma dau cu masina fara talon
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de plictiseala ..asa isi petrece timpu baba mea ,asa mai pe margine :rolleyes2:rolleyes2
|
eu acum observ, intial am crezut ca vad prost... tu nu ai pasaju rotund... este un fel de rotund batut cu ciocanu
|
bene ma ..aseara mi-a venit o idee o sa le fac patrate dupa jantele pe care le am ..oricum jantele sunt patrate dk ai stiii ce tinuta de drum am
|
sigur o ai pe tinuta pe drum:lol: si stai calm ca stiu cum e cu suspensie intarita adevarata:D
|
intr-adevar cu suspensie intarita si facuta corec da , da cu telescoape montate invers nescurtate si comprimate e greu de numit tinuta de drum
|
Quote:
Scuze ca am spus asa dar nu am gasit o relevanta in postul tau... |
3 Attachment(s)
intradevar era sa ma rastorn de doua oriiii sunt nise gunoaie de amortizoare pe gaz monroe ...o sa incerc sa pun unele de tren ,,,am studiat trenu intersiti mi-a placut ffffff mult tinuta lui pe sinele de cale ferata ,,chiar sta lipit de calea ferata asta vreau sa fac..aaaaa eu nu imi vand amortizoarele de pe masina sa pot sa imi platesc chiria.. cine imi zice si mie ce masina e asta ?ca m-a atras fffffff mult axa din motor poate gasesc si eu vreuna la 5mil e un pret bun. salutare
|
La prima vedere era sa zic Renault 17, dar e R 15 cred.. Mai rare pe la noi :). Motor de "dacie", axa daca e cea stock nu cred ca are ceva in plus fata de cele romanesti..
|
E R15 aia. Ai luat pozele de pe http://jaf-serv.com ? Acolo scria ce masina e ;)
|
bulane ai nevoie de axa ?
de cupa sau un 320 pot face rost bah si cand ai nevoie de ceva da si tu un tel |
ohohohoh sal ma dragos fa ma rost sa punem axa tractoruluiii ..vedem ce iese poate scoatem un bughiiiiii din masina asta e vai de capu eiii ma ..
|
2 Attachment(s)
o noua achizitie ..hai sa traiestiii tzutzu ms fain ne auzim noi..:-P:-P
|
superba! frumoasa finala...
|
Quote:
|
zici ca e luata de pe vreun elicopter ...8)
|
este noua? cat ai dat pe ea?
|
e noua ..3 meleoane e imitatie carbon asa cum e si masina hai sa traiestiii bafta,,
|
dar constientizezi ca de alea 3 mil puteai sa-ti iei 2 bbs-uri pt fata ca sa fie masina egala sau eventual altceva cu totu mai folositor si practic, tu acum facina magnet pt gabori, roti mari are, are 2 culori tipatoare, folii nesimtite de tot are, toba cu multa galagie are... sfatul meu prietenesc nu o mai scoate asa de mult in evidenta ca o sa ajungi sa plangi dupa talon... iao ca pe un sfat foarte bun si foarte prietenesc nu ca pe o caterinca proasta la adresa ta:)
bafta cu masina |
Quote:
|
Cam are dreptate domn' Buga.
Investeste in ce poate si cum poate. Daca tabla ar putea sa o faca in 2 ore (cat dureaza sa puna toba) cred ca ar face-o numai decat, bineinteles sa aiba si baza financiara. Eu unul il felicit si am tot respectul pentru modificarile aduse masinii. Garantat pe viitor o va face "stas" si la tabla. |
mda ..ai dreptate rotiii MARIIII:shock::shock::shock: WOW culoriii tipatoare
|
eu nu am vrut sa subliniez ideea ca are rugina, nici decum eu doar am vrut sai zic ca-si face masina o tina pentru gabori atata tot... ca pe gabor nul atrage rugina il atrage barile lipsa, geamurile excesiv de negre si mai ales galagie... ca daca nu faci galagie nu te vede:d asta vreau sai zic lu george:) acum fiecare intelege cum vrea si ce vrea
|
Quote:
|
personal o consider o investitie cel putin interesanta
astept cu nerabdare un filmulet :lol: pace ! |
Quote:
|
Quote: