![]() |
re: MK3 - G E K
exact fierul e fier ia zi ai rezolvat ceva? sau esti la buc?
|
Quote:
|
cat ai dat pe electromotor?
|
am dat 170 de lei pe el aici in craiova.
|
azi a venit buza de gti, si tot azi am dat inapoi buza de gti. din pacate nu se potriveste buza de golf pe bara de vento, asa ca am si eu o intrebare, pentru vento se face buza gen gti?
|
bara de vento este mai ingusta in fata si lateralele sunt putin mai lungi.
|
Quote:
|
masina este de vanzare http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...t-9473263.html
|
bafta
|
7 Attachment(s)
cateva poze de la mine
|
multumesc mario pentru poze, chiar imi plac!
|
super faine pozele ridetheriddle de ce te-ai hotarat sa o vinzi?
|
ce te mai plimbi pe centru... :lol:
Sa nu te uiti la "alti participanti la trafic" ca poate te musca :lol::lol: |
acum un an jumate am fost sa imi caut masina, am plecat cu un singur lucru in gand: NU GOLF 3!!!!
am plecat la timisoara si am luat toate masinile la purecat, inclusiv golfurile 3 desi nu vroiam sub nici o forma, am studiat extrem de amanuntit fiecare detaliu al fiecarei masini, cum vedeam o zgarietura treceam la alta, tot asa pana s-au terminat masinile, apoi am fost la arad, aceeasi poveste. a doua zi am zis sa trecem totusi din nou prin targ poate poate o fi ceva care merita, aceeasi poveste in schimb, descurajat mi-am strans jucariile si am dat sa plec spre craiova, cand il aud pe mario( mario_eddy de pe forum) cum striga: Andrei vino sa vezi ceva!!!; atunci am vazut verzitura si nu am mai putut sa ma dezlipesc de ea, era vopseaua pe ea ca vai de mama ei, farurile erau prinse cu ciorapi si nu vedeai nimic in fata noaptea, rugina dadea semne sa apara pe aripi, avea bord cu ceas in loc de turometru, motorul nici nu l-am auzit daca merge sau nu, de altfel am aflat ca e 1.8 abia cand eram sa facem actele, cu toate astea 10 minute mai tarziu masina era pe numele meu si plecam cu ea spre craiova. au urmat apoi chinurile groazei pe drum pentru ca la 7 eram la turnu severin si se intunecase deja si eu nu aveam faruri, de altfel nici un fel de lumina in bord, eram pe intuneric total, dar senzatia pe care mi-a oferit-o pe drum a facut totul sa dispara, motorul mergea ceas. ajuns in craiova mi-am luat si eu masina la purecat si am vazut ca in portbagaj ascunde o cutiuta si anume inchiderea centralizata, ca pe panoul de la ventilatie scrie air condition si culmea chiar merge ac-ul, apoi toate imperfectiunile si defectele pe care le avea la caroserie, interior etc. nici o saptamana mai tarziu si-a primit cetatenia romana si jantele, apoi mult asteptatele faruri si cadou triplele, apoi a urmat seria de piese care nu incetau sa se strice, si dai si schimba si arunca cu banii in stanga si in dreapta, apoi revopsirea, de care avea nevoie ca de aer, respectiv benzina in cazul ei. cand mi-am facut un calcul am vazut ca suma depasea cu mult o masina cu 10 ani mai tanara si am zis STOP! si am pus-o la vanzare. am luat anunturile auto la purecat am fost si am vazut cateva masini si am ajuns la o singura concluzie, dupa toata munca, dupa toti banii investiti si mai ales dupa tot sufletul pus in masina asta: NU SE MAI VINDE!!! de bine de rau cu masina asta am trecut prin multe si am ajuns sa ne cunoastem foarte bine. acum prefer sa mai bag niste bani si sa ii pun ceva mai multe optiuni asteia decat sa iau altceva pentru ca nici o masina nu a reusit pana acum sa aibe impactul pe care l-a avut asta. |
Quote:
|
foarte interesanta povestea andrei si sincer e adevarata, atata timp cat ai bagat bani in ea si o cunosti foarte bine nu are rost sa te bagi la alta care cine stie ce bube mai are.
bafta cu ea! |
iar probleme?:D deci nu numai mie imi face ? oricum arata super. o sa zici ca si mine dupa nervi si defectiuni si ramas in drum: pana aici, o vand...dupa care te uiti mai bine la ea si zici: nu o dau mi draga,am lucrat pe ea, am bagat bani si poate si pasiune....:D cel putin eu asa patesc...nu stiu tu. Bafta multa!
|
Quote:
pai asa am si facut :D am o vaga senzatie ca masina asta o sa ramana mult si bine pe la mine. am ajuns sa tin mult prea mult la fierul asta ca sa il las pe mana vreunuia care isi va bate joc asa ca mai sta pe aici. |
Frumoasa masina,pacat sa o vinzi dupa ce ai investit atata in ea(munca si bani).Iar cu peripetiile,in cazul meu,fiecare intamplare legata de masina ma face sa devin "mai incapatanat" si sa-mi placa si mai mult masinuta.Bafta in continuare cu modificarile!!!
|
ti-am vazut masina azi la vitantis ..arata mult mai bine in realitate iar culoarea e superba.
|
2 Attachment(s)
jante ca in prima poza si buza ca in a doua poza
|
Quote:
Quote:
intre timp a primit o buza in randul lumii, de vento, pentru care ii multumesc lui pictoras! |
asteptam poze cu noua buza :D
|
arata chiar ok cu noua buza:)
|
Quote:
Quote:
|
am face....
dar mie imi place bot de vento cu bara de G3:"> |
1 Attachment(s)
uite o poza cu noua buza de la mine :P
|
splendid :D
|
hai ca da fain cu noua buza:lol::lol:
|
ms!!! mi-e drag rau de ea :)) parca mai vine de acasa cu buza asta.
|
jur ai vazut cat de mult schimba masina o buza?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pssst baiatu...ete pe ce pusai mana... pe 16" :D
|
Quote:
|
o sa fie :shock:
imi place culoare masinii :ballbounc |
bestiale jantele :shock:...vreau si eu asa ceva:))
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
si poze de la vitantis!
|