![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Abia astept sa vad poze cu lupele montate :D
|
7 Attachment(s)
aproape de final
mai e de revopsit capota si bara si gata de drum farurile negre smoked sunt rele nu? unu la proba ca idee:D |
Bravo, bravo. Facut cu mana ta, maxim respect din partea mea ! ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
sa facem legaturile,relee pe fiecare far sa nu ard instalatia si gata mai am de finisat capota la coltul din dreapta sa vina bine si astept sa vina basculele,proiectoarele cu lupa,sa montez oglinzile electrice si buza la bara fata pe anu asta ajunge |
Bravo Muntiu, felicitarile mele, apropo, vezi ca maine avem intalnire, si tu ai ceva de luat din Bucuresti, dak mai esti interesat binenteles :lol:
+1 imi plac cum ti-au iesit farurile +semnalele, abia astept sa le vad live, felicitarile mele 8) cred ca abia astepti sa le "aprinzi" :twisted: |
3 Attachment(s)
Quote:
si da inca ma mai intereseaza ce am vb. pana atunci farurile montate,mai centram putin in partea dreapta si gata sa le aprindem |
frumos...incet dar sigur..masina ta se apropie de titlul de...CEA MAI FRUMOASA ASTRA F DIN ROMANIA:D....bafta in continuare..!
|
Quote:
|
Bravo muntiu, hai ca nu arata rau deloc, ok, si cu ce am vorbit, ramane in picioare 8)
|
Quote:
bey laure ,u nu mai dai delok pe mes ? |
ti-am citit topicul cap-coada si sunt foarte impresionat ... foarte frumos ceea ce faci ... felicitari .
|
arata a masina de raliu cu farurile astea noi ;)
BAFTA!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
saptamana asta trebuie sa o termin pentru ca marti imi reiau permisul si trebuie sa am masina gata nu stiu daca vor fi finante pentru xenon acum dar sigur va urma si ala per ansamblu sunt multumit de ce a iesit app masina a fost cumparata din Pitesti si a stat un an la Mioveni perioada in care am lucrat la uzina Dacia,numai ca atunci nu avea decat o toba galagioasa si cam atat |
masina este gata in sfarsit,poze zilele urmatoare
|
3 Attachment(s)
poze :D
|
arata bestial, foarte bine felicitari pentru efort !
|
Quote:
Raman negre sau le faci culoarea masinii ? |
Arata formidabil, felicitari pentru tot ce ai realizat.
|
Quote:
Frumoasa lucrare ...vizual au iesit de nota 10+ , hai sa le vedem la treaba , ceva teste? |
Stilul acesta da foarte bine pe masina,foarte frumos exteriorul....:D
|
Quote:
Bravo man, a iesit treaba buna, stiam ca asa va si iesi :D ps: parca de drag iti vine sa te plimbi noaptea acum, nu? 8) |
Idem :)) superba!
|
Quote:
Superbă!! Ţi-a ieşit ceva frumos! Felicitări pentru munca depusă . |
laurentiu,chiar arata intr-un mare fel...am stat mai bine de o ora citind tot topicul si vizualizand toate pozele.daca nu este cu suparare,lasa-mi adresa de e-mail aici sau pe privat ca am cateva intrebari.felicitari inca odata!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
-farurile raman negre nu vor avea alta culoare -teste am tot facut cu ele pana acum,urmeaza xenon si cam atat -bara fata nu mai am ce sa ii fac,deocamdata consider ca arata chiar ok si nu are rost sa mai schimb ceva la ea |
una mica problema, la actionarea manetei pentru faza lunga se stingea scurta,deci acum la h7 imi stinge becul si e urat din partea ei
o solutie ar fi sa pun o dioda dar m-am gandit la alte 2 variante -pe flash merge lunga si as putea muta firul de lunga la cel de flash si ar rezulta ceva bun -a2a solutie ar fi sa las flash-urile pe lupa cu clapeta iar celelalte doaua lupe de lunga sa le conectez la buton separat la fel ca cel de proiectoare si as avea lunga pe buton si flashurile la maneta normal ce sa fac?:D |
Quote:
Mai este o varianta cu releu ! |
2 Attachment(s)
Quote:
oricum deocamdata am si faza lunga si scurta dar pe 2 lupe din 4 |
17 Attachment(s)
cateva poze in plus,poate gasim si un fotograf bun,deocamdata astea cu telefonul
poze cu interiorul nu prea am pus asa ca atasez cateva,am dat jos volanul Victor pentru ca a crapat pielea de pe el si trebuie refacut, mai trebuie montata plansa de bord nearga si consola,apoi alti saculeti la frana si schimbator |
1 Attachment(s)
Un set de jante oz racing pe 16 albe ar da foarte bine pe ea , si eleronul este superb ;)
|
Pot zice wow .. dar mai trebuie un set de jante si e perfecta !
|
7 Attachment(s)
de ieri avem toti cei 4 ochi functionali
am facut o proba cu jantele de pe masina fratelui:D |
Gandeste'te putin...jantele astea nu sunt cine stie ce...dar se vede clar diferenta intre jante stock si astea.
Masina ta...chiar arata bine..imagineazati'o cu niste jante buzate polisate pe 16 9j...ar fi .. criminala :| |
jante buzate = orgasm
|
Am vazut si eu live in trecere ieri masinuta.Era la Piata Prostitutiei la intalnire.
Se vede foarte frumos. |
:shock: , Felicitari , imi place foarte mult cum arata masina ta , multi km fara probleme
|
frumoasa rau masina.. felicitari ..te vazui azi prin cr :)
|
Quote:
si buburuza ta se prezinta foarte bine, prin Craiova mai stau o saptamana,poate ne mai gasim |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning