![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
pentru cei care sunt la limita de jos a grupei si vor sa intre in grupa inferioara, am o intrebare...daca erati la limita superioara a grupei, intrati de buna voie la o grupa mai sus.....intreb si eu;)
|
si eu prezent cu 1,8 16v aspirat :)
bnz... la ce grupa de bagi? |
Aditza....matale ce putere detzii stock? Intri la b sau la c?
|
99 KW stock - 132.6 CP aspirat
132.6 CP * 0.95 = 125.9 :) |
daca masina este inmatriculata pe persoana juridica, imi trebuie imputernicire sau ceva? sau completez direct formularul si gata?
|
Quote:
|
Ce bine imi pare....sa vezi si tu cum se simteau altii cand se bateau la b cu gtt-uri :)))
|
B 89 WRC ...DA,si organizatorii folosesc aceasi unitati de masura universale...1kw=1.36CP ... binenteles ca de-a lungul timpului am intalnit si "grupari" care faceau calcule dupa "kw de bmw" sau "kw de honda"...insa acei kilowati monomarca sunt mai rari si nu cred ca vor fi folositi la aceasta cursa..;) ...oricum,e bine cand ne mai destinde cineva c'un zambet...sau hohot de ras...:lol:
|
mersi @lascarica
pt organizatori: la start va exista un fel de semafor sau un nene da startul cu mana sau steagul? |
Quote:
starul se va da cu steag... nu trebuie decat sa completezi formularul de inscriere, iar in ziua evenimentului toata lumea sa aibe certificatul de inmatriculare, C.I si permisul de conducere in original |
C.I personal banuiesc, nu cartea masinii, nu? Era mai indicat scris B.I/C.I ... poate mai sunt si oameni cu carticica ...
|
Quote:
|
Quote:
|
organizatorul este cel mai in masura sa te lamureasca eu bat campii dupa parerea unora
|
salut!am si eu o problema in legatura cu grpele pentru aceste legale!si nu cred ca as fi singurul dar eu cred ca ar trebui sa faceti si A1!sincer nu mi se pare corect ca eu cu 60 de cai sa ma dau cu unu de 90 de cai sau chiar 100!sincer nu bat atatia km sa ies din prima!si nu cred ca sunt singurul in aceasta situatie!eu zik k ar trebui sa va gandit bine la acest lucru!cred ca sunt destul de multi cu masini din categoria de care vorbesc si multi nu cred ca o sa participe din acest motiv!sa bata drumul pana akolo sa fie eliminati imediat!sincer am tot respectul pt tot ce faceti dar ar trebui sa va mai ganditi in privinta grupelor!multa bafta in tot ce faceti sper sa se tina cond si de acest post!
|
Scuze,insa cursele de drag,nu ar trebui sa fie ca un apendice al tuningului performance? ...adica sa incurajeze fenomenul asta si NU larga participare cu masini stock ? ...adica sa te cam oblige ca daca vrei sa participi cu oarece rezultate,sa trebuiasca a creste performantele dinamice ale masinii ce o posezi ? ... Daca grupele vor cobora in loc sa...urce ,eventual...vom ajunge la un moment dat sa avem..de ce nu,grupa de trotinete electrice...ca si ele sunt vehicul motorizat ...;)
.....Stiu ca probabil s-a mai spus asta,insa nu strica sa fie subliniat ...:) |
Multumesc lascarica ! asta era si raspunsul nostru ....
in plus , ar fi enorm de multe la A1 si nu avem la dispozitie 2 zile pentru legala ..... avem cateva ore ! |
Quote:
|
mda...cum ziceti voi!ma gandeam ca tine de PASIUNE!atunci eu cred ca noi astia cu trotinete electrice nu ar trebui sa ne mai deranjam sa venim pana akolo!inteleg k p voi va intereseaza numai ursii si pisicutzele!bafta!
aha stai...."mandru posesor de urs" deci la voi e bn de astia mai "mici" nu se mai tine cont!aha!akm am priceput cum sta treaba!bafta! |
Quote:
tuning pe scurt inseamna better looks , better performance ! Incercam sa promovam fenomenul de tuning , nu alergatul stock ! Ai zis ceva de pasiune .. poti sa te dai cu pasiune si sa pierzi ... Stai linistit ca nici la A1 n`ai castiga cu 60cp ! sunt destule masini peste tine .... ai mai rezista un tur maxim ! Pe mine o sa ma alerge GTTurile .... nici eu nu rezist prea mult , o sa sparg seminte pe margine si n`am nicio problema cu asta ! Masina inca nu e ceea ce imi doresc eu ! Pentru orice reply foloseste te rog pm , sa nu poluam topicul degeaba ! |
Mi se par complet deplasate comentariile legate de A1. Eliminarea A1 este un foarte bun inceput in a ridica nivelul curselor romanesti.
Participarea masinilor de A1 la curse e ca participarea masinilor de curse la concurs de consum. Este aberanta si inutila. Nu dovediti nimic, iar chestia asta la moda cu "pasiunea" n-are nici o treaba... |
Pai ce sa zic...aveti dreptate cu grupa A1...dar oricum..si cu 60 de CP te poti da linistit...daca esti pasionat si sa-ti faci damblaua!Indiferent ca poti iesi din prima sau a 2-a oara...asta este...nu cred ca are de ce sa-ti para rau de bani si de drum..avand in vedere ca pe strada la ilegale te dai cu morcovu` in...! Eu o sa vin si cu Tico si cu SuperNova ..de dat ma dau cu SuperNova..absolut stock,ma dau in primul rand ...pentru pasiunea fata de cursele de strada ..si in al-lea rand de distractie.Numai bine..si sa n-e vedem sanatosi la Craiova!
|
Salut initiativa de a suspenda grupa A1...
Trebuia facuta de mult... In rest numai bine... si sa ne vedem sanatosi la Craiova!!! |
M`au intrebat foarte multi din Bucuresti despre cazare...desi am mai vazut un post asemanator cu hotelul sydney...ar fi un dezavantaj si anume...hotelu e situat in partea opusa evenimentului! Am fost si m`am interesat iar cel mai apropiat de cursa, e hotelul emma west! Am discutat cu directorul si am reusit sa obtin un discount de 25% pentru toti cei care vor veni special pentru cursa de pe 15! Hotelul are 4*...e deschis pe 2 decembrie,dispune de 67 de camere dintre care 2 executive,15 duble,50 single! Pretul unei single e 250,300 dubla, ambele cu mic dejun inclus(bufet suedez)! Din preturi scadeti discount`ul! Sper sa ne vedem in numar cat mai mare!
|
Quote:
mai fa o data socoteala 99kw nu iti da nicidata 132cp cu cat inmultesti tu de iti da asa de putin si eu am un motor de 1.8 16 valve |
am corectat dup-aia...
am gasit n site-uri cu n variante.... |
am si eu 3 locuri libere in masina? se baga cineva? de preferat fete mai firave:D ~50 ron de benzina! Sper ca vremea sa tina cu noi...
|
@calibrazor: dacă mai dai startul la discuţii inutile subiectului discutat pe topic, nu doar īţi vor fi mesajele şterse, ci vei fi şi penalizat.
@others: dacă aveţi chef de caterincă, folosiţi PMul, sau faceţi schimb de IDuri de messenger. Nu cred că e necesar să ne bătem joc de topicuri (īn general, nu doar de ăsta). |
O lista cu cei inscrisi pana acum? ca de venit vine toata lumea:D
|
Tocmai mi-am adus aminte, spuneti va rog clar daca trebuie casca sau alte accesorii speciale. M-am saturat sa cersesc casti prin public :)
|
Buna idee...chiar vrem sa vedem si noi lista cu inscrisi pana in momentul actual!
|
Salut! vreau si eu sa stiu daca s poate sa te inscrii acolo in craiova si pana la ce ora... eu sant din pitesti.. multumesc
|
Quote:
|
pentru un motor 1.6 de 105 cai tractiune fata ?
105 x 0.95 = 99.75 adica intru la A ? |
Da... aspirat - tractiune fata - 105 CP - Grupa A
|
ANUNT
In urma unor mici neintelegeri , clubul Downtown a hotarat sa nu se mai implice in organizarea acestui eveniment.Cursa va avea loc insa sub indrumarea celor de la REDLINE(un club nou in Craiova care promite multe)
...ii lasam pe ei sa se prezinte. VA ASTEPTAM IN CONTINUARE PE 15 LA BUCOVAT |
Quote:
maine dimineatza vom posta lista cu toti cei care s-au inscris pana la momentul respectiv |
Quote:
|
Nu vă aruncaţi cu diverse afirmaţii. Din cāte ştiu eu, majoritatea celor care v-au dat detalii sunt membrii acestui nou club - Redline.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning