![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
Quote:
|
Tre' sa se lateasca undeva. Sunt prea multe Loganuri de taxi cu jante intoarse. Greu de crezut sa si le fi facut in Bucuresti.
Deeeeeeeci???? |
Am aflat pana acum decat ca atelierul unde a latit un prieten jantele este in cartierul Razboeni din Pitesti... ramane sa aflu mai multe eventual si un nr de telefon.
P.S. poate cunoaste cineva din pitesti zona si stie mai multe detalii... |
Astept, multumesc anticipat!
|
Quote:
si pe langa asta trebuie sa ai 2 seturi de roti ! se fac din 2 jante una singura ... |
Quote:
Oricum, eu vreau sa le fac pe presa hidraulica, prin intindere. Si ca sa termin, am primit un nr de telefon pe PM, am sunat, iar aparent cel ce facea asa ceva s-a lasat oarecum de meserie. Da' se angajeaza sa intermedieze personal colaborarea clientului cu strungarul (o a 2-a persoana), iar sudura s-o faca el. Probabil daca am nevoie sa-ndrept vreuna din cele 8 jante, ma mai trimite pe la al 3-lea individ. Vulcanizari, strungari si sudori stiu si eu personal destui, deci vad 2 variante in ce ma priveste: 1) mi le fac singur; 2) le fac la Bucuresti. Va multumesc pentru ajutor! ;) |
Salut are careva un capac de la bidonasu cu lichid de frana .(dacia 1310)
|
Rugaminte adresata pitestenilor care au fost cel putin o data la Auchan
Buna ziua !
Sunt studenta a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si efectuez o cercetare privind perceptia cunsumatorilor asupra magazinului Auchan. Nu am la cine sa apelez astfel incat rezultatele studiului meu sa fie relevante si de aceea am decis sa va rog sa completati chestionarul urmator: www.isondaje.ro/sondaj/264502977/ Nu ar trebui sa dureze foarte mult. Mentionez ca pentru completarea chestionarului NU sunt necesare date personale, precum numar de telefon, adresa sau nume. Cercetarea este efectuata DOAR in scop educativ, pentru redactarea lucrarii de licenta, iar raspunsurile sunt anonime. Va rog mult sa ma ajutati si va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru amabilitatea de a raspunde intrebarilor. Numai bine! |
Daca asta e lucrare de licenta la o forma de invatamant superior romanesc... 'aidplm.
|
Unde gasesc si eu o firma care se ocupa de colantari auto?
Vreau sa-mi colantez plafonul. |
Stiu ca era o firma la sensul giratoriu pana sa urci in gavana...vis a vis de magazinul John.
|
ca sa-ti faci alta culoare plafonu nu trebuie omologat nu ?
|
Nu trebuie.
|
Quote:
|
Mai misca ceva in Pitesti?
Am trecut intr-o vineri seara pe la stadion dar multi cocalari... |
Quote:
|
Ma bag si eu la o intalnire:D:D
|
Poi hai sa vedem care se mai anunta si organizam ceva!!!
|
Quote:
|
ce ziceti de maine seara?
|
Am auzit un zvon ca pe 22 septembrie or sa fie legale la Stadion.Stie cineva ceva concret?
|
vand suspensii fixe si reglabile pt orice model de masina marca Ta-Technix .rel la nr de tel 0763530585 sau Y.M. utacristianmarius
|
Va salut! Am si eu o mica problema, maine vreau sa duc masina in targ sa o vad dar nu stiu pe unde este targul. As dori daca se poate, sa imi dea si mie cineva niste indicatii pe unde sa merg. Multumesc anticipat!
|
Salutari!Nu vrea nimeni un volan la 50 de lei:
https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...sport-sik.html |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...eptembrie.html |
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!
Pentru detalii: 07531617899 sau ab77ruf |
Quote:
sper k ti-am fost de folos. |
Salut,
Niste locati unde sa gasesc niste cauciucuri bune de iarna ? Ma gandeam sa incep cautarile cu drumul ce duce spre Bradu |
vrei noi sau SH / resapate ?
|
SH :)
|
cobori din trivale spre centru, dupa ce treci de giratoriul care duce spre stadion, pe dreapta am gait eu anul trecut multe marci si low cost si premium
|
Cumpar 3 cupoane pentru rabla.Doar cu dosar complet si cu verificare la dealer.De preferat din pitesti.Cat mai urgent!!!
|
Duminica seara sa lasat cu ceva la stadion?Ca am vazut ca era si politia prin zona!
|
Quote:
|
Salut stiti pe cineva care schimba luminile de la bord de la logan ?
|
Quote:
in tudor vl dupa ce treci de bazin in dreapta este o baraca albastra, baietii aia iti fac orice legat de lumini, alarme etc. |
sti cumva cat costa ? daca nu oricum o s-a ma duc acolo mai pe seara sau maine.Mersi
|
Quote:
|
Quote:
Sau, si mai bine uite un numar de telefon si ii spui lui ce si cum si ti le face . Lucreaza tot acolo in Tudor la baieti Iulian - 0745763652 . Este de la noi din club si e un baiat de nota 200 . Ti-l recomand cu incredere. |
Weekendul urmator 5-6 iulie un prieten ar efectua urmatorul transport cu duba si platforma: TM - bucale.
Momentan exista clienti pt ceva marfa spre bucuresti, si o masina pe ruta TM - Petrila/Petrosani(HD) Cautam clienti sa completeze ruta, mai ales din zona Olteniei. La intoarcere platforma este ocupata dar duba goala. Pretul pentru transport masina este mai mult decat bun, credeti-ma, moka. Comenzi la telefon: 0721.931.432 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning