![]() |
Re: Produse tuning
eu zic ca daca deja pui chitul asta pe logan tre sa cauti si o vopsea ce sa o scoata in evidenta!!dealtfel fara sa-mi garantezi ca masina va avea o culoare deosebita si roti pe masura nu vand chitul!
|
Roti are slava Domnului pe 17" OXIGIN FULL CROM si cauciucuri de 215/50/17,dar tot nu mi s-a raspuns daca pot s-a pun chitul fara a revopsi toata masina. MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
|
eu cred ca tia raspuns si la partea cu vopsitul
uite iti redau ce a zis protuning "eu zic ca daca deja pui chitul asta pe logan tre sa cauti si o vopsea ce sa o scoata in evidenta!!dealtfel fara sa-mi garantezi ca masina va avea o culoare deosebita si roti pe masura nu vand chitul!" |
Daca pentru a monta un kit exterior pe o masina sint obligat de vinzator sa schimb culoarea, care de altfel imi place, cred ca ma voi orienta in alta parte.
PS. Tot nu am inteles daca este necesara revopsirea intregului autoturism(asta excluzind dorinta altcuiva in afara de stapinul masinii) |
ceva ptr 1310?
|
m-ar intersa un kit exterior pt fiat stilo
dar ceva kalumea nu din fibra mai multe modele si preturi te rog mersi |
@Leon TDI: Sa stii ca si Rieger le face tot din fibra, doar cele de fabrica sunt din plastic.
|
pentru o dacie nova ai ceva????
|
chiar nu are nimeni ceva ptr dacia 1310 din 93:?: :sad:
|
Quote:
|
praguri , prelungiri bara fata + spate pentru skoda octavia 2 rs, daca ai ceva sau daca poti face ceva deosebit
|
salut...vreau si eu un tuning interior :D daca se poate la o astra G..si ce anume ???si ce bani??ceasuri cu plasma ..etc.. ?
|
astra gtc 2007 ce ai ?
|
pentru un VW polo 6N ma intereseaza grila fara stema si eleron de luneta. daca ai ceva vreau poze si ceva preturi. merci mult!
|
salut!
am un seat toledo 2003///vreau si eu o grila fara semn (fara "S")...ai asa ceva? merci! |
CatalinM6 salut!
am un seat toledo 2003///vreau si eu o grila fara semn (fara "S")...ai asa ceva? merci! Cristinelu2007 salut...vreau si eu un tuning interior daca se poate la o astra G..si ce anume ???si ce bani??ceasuri cu plasma ..etc. nu ne ocupam de interioare si de comercializari de accesoriituning doar design exterior din fibra de sticla!!!! |
eleron.. ceva pe picioare de aluminiu.. si cu 2 placi.. sau oricum ceva marfa.. stil racing grav
|
Eleron luneta pt un BMW E34? Un pret?
|
2 Attachment(s)
Mar interesa un set de pleoape pt vw passat modelul 2000:D
|
un set pleaope pt skoda octavia rs?pretzul?
|
5 Attachment(s)
Salut, pe mine ma intereseaza urmatorul kit de E46, vreau ca masina sa iasa exact asa (sau daca voi aveti unele imbunatatiri astept o schita).
Te rog sa imi raspunzi pe PM sau aici, cat trebuie sa stea masina la voi si cat costa. Multumesc. |
sal ,ce oferte ai pt pleoape de faruri Ford Focus 2004?
|
Pentru un VW NEW BEETLE se gaseste ceva, ma refer la fusta sub bara (Fata si spate, pleoape,stopuri etc)
|
m ar interesa si pe mine :spoiler fata, spate,praguri,pleoape,stopuri
pt un opel astra g sport preturi si modele |
4 Attachment(s)
Quote:
|
la ce bani............
m ar interesa unul mai finutz................putintel mai mic |
pt E36 ai ceva?
|
ma intereseaza niste semnale albe sau clare fata si aripi pt un e46 din 2004 4 usi ....pretz si poze daca se poate
|
2 Attachment(s)
Salut!
Poti sa faci eleron pentru Astra G Caravan Model OPC? |
14 Attachment(s)
recent am terminat un opel astra din oradea.cateva poze cu masina !!
|
salut
Pt o Honda Civic Fk3 2007 cam ce se poate face?:)
|
Un eleron pentru sandero , ceva mai finut asa, gasim? Daca da la ce pret ? ms.
|
Am si eu o intrebare... De exemplu la astra de mai sus cat au costat bara fata,pragurile,si bara spate ??
Un pret total daca se poate... Daca nu poti spune aici da-mi un PM ! |
Quote:
|
Salut,
Pentru corrado aduci ceva? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Felicitari pt ceea ce faci, esti de admirat.
Spunemi te rog cam cat ar costa pragurile si buzele pt spoilare la o toyota celica, gen ca in poze.Aproximativ macar. Mersi |
Quote:
in legatura cu intrebarea ta ,raspunsul ar fii ca nu facem buze sub spilere doar spoilere intregi care costa undeva la 8.5 mil-10 mil bucata depinde de complexitate.pragurile aprox 5-6 mil.eleronul depinde de forma intre 3.5mil-la 5 mil. stiu ca aceste preturi nu sunt cele mai mici din tara dar calitatea o pot garanta mult superioara.astept raspuns cu respect Robert. |
salut... pentru golf V ... o bara fata m`ar interesa...cam ce ai ?
|
salut am si eu un ford mondeo hatchback din 99 cat face un cit complet pt el:?:ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning