Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1069-audi-a8-vs-klasse-vs-bmw-seria-7-a.html)

boy_wonder 09-09-07 17:19

Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7

mai exact, S600 are motor V12 biturbo de 5.5 litri..

_anaconda_ 09-09-07 17:32

Cu turbo/fara turbo tine de preferintele fiecaruia...insa la chestia cu sportivitatea nu performantele reprezinta totul,o parte importanta o reprezinta feelingul...si S-ul nu este cea mai sportiva.

Bogdan_mb 09-09-07 17:44

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1090510)
Cu turbo/fara turbo tine de preferintele fiecaruia...insa la chestia cu sportivitatea nu performantele reprezinta totul,o parte importanta o reprezinta feelingul...si S-ul nu este cea mai sportiva.

din curiozitate personala o zic , cum ti-ai dat seama ?

_anaconda_ 09-09-07 20:19

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1090525)
din curiozitate personala o zic , cum ti-ai dat seama ?

ce sa imi dau seama?

ESPinoza 09-09-07 20:22

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1090740)
ce sa imi dau seama?

ca s`ul nu e cea mai sportiva

_anaconda_ 09-09-07 20:25

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1090745)
ca s`ul nu e cea mai sportiva

nu e foarte greu sa iti dai seama!da...stiu am 15(aproape16)ani nu am condus bla bla dar am citit destule reviste/articole,am vazut f multe emisiuni etc si cam aceeasi e concluzia.Si cine nu stie ca merc nu e axat pe sportivitate,ci pe confort?asa a fost din totdeauna!
PS:si eu m`am referit la ulyse care cam bate campii in fiecare post...el a zis ca mercu e cea mai sportiva...

boy_wonder 09-09-07 20:27

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1090748)
nu e foarte greu sa iti dai seama!da...stiu am 15(aproape16)ani nu am condus bla bla dar am citit destule reviste/articole,am vazut f multe emisiuni etc si cam aceeasi e concluzia.Si cine nu stie ca merc nu e axat pe sportivitate,ci pe confort?asa a fost din totdeauna!

asta nu inseamna ca Mercedes nu face masini sportive.. si totusi stau si ma intreb cat conteaza sportivitatea la aceste masini de lux..

_anaconda_ 09-09-07 20:29

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1090751)
asta nu inseamna ca Mercedes nu face masini sportive.. si totusi stau si ma intreb cat conteaza sportivitatea la aceste masini de lux..

bineinteles ca face si masini sportive...aici era vb de S

Bogdan_mb 09-09-07 20:29

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1090748)
PS:si eu m`am referit la ulyse care cam bate campii in fiecare post...el a zis ca mercu e cea mai sportiva...

incearca un S500 cu ABC si scaune multicontur active ;) Nici nu iti vei da seama ca are 2 tone masina.

SEBASTIAN 09-09-07 22:25

Eu cred ca cea mai sportiva limuzina o face mercedes dar pierde prin asta unde se vrea o masina din clasa el la confort.

alexSHO 10-09-07 00:32

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1090973)
Eu cred ca cea mai sportiva limuzina o face mercedes dar pierde prin asta unde se vrea o masina din clasa el la confort.

posibil dar tot e mai confortabila si mai luxoasa ca un 7 :)

car_addict 10-09-07 15:15

@anaconda, haide sa te fac o tura cu un S nou si vorbim dupa daca e sportiva sau nu ;)

boy_wonder 10-09-07 15:19

Quote:

Originally Posted by car_addict (Post 1092152)
@anaconda, haide sa te fac o tura cu un S nou si vorbim dupa daca e sportiva sau nu ;)

nu poti sa ma plimbi si pe mine? :lol:

Bogdan_mb 10-09-07 15:40

te-as duce eu dar sunt departe :( cine stie , poate te ajuta sorin ;)

car_addict 10-09-07 15:51

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1092161)
nu poti sa ma plimbi si pe mine? :lol:

Negociem.Lasa-mi un PM cu nr de tel.Bagi benzina :))))) ?

SEBASTIAN 10-09-07 20:54

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1091261)
posibil dar tot e mai confortabila si mai luxoasa ca un 7 :)

Asta e parerea ta.
Pt mine o masina cu turbo nu mai e de lux 100% vrea si alt segment iar asta insemna compromisuri.

alexSHO 10-09-07 21:30

vreau si eu plimbare cu S :lol:

FloRio 10-09-07 22:17

prefer audi a8,chiar daca S-ul e mai sportiv,si la audi a8 w12 cred ca ai tot ce iti trebuie,imi place mai mult audi,acuma fiecare cu propria parere

_anaconda_ 11-09-07 00:27

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1092698)
Asta e parerea ta.
Pt mine o masina cu turbo nu mai e de lux 100% vrea si alt segment iar asta insemna compromisuri.

La capitolul confort S-ul e o clasa peste A8 si x clase peste seria 7!Si exista S foarte rapid si aspirat...500/63AMG

SEBASTIAN 11-09-07 00:54

tractiune integrala, utilitara ...

_anaconda_ 11-09-07 01:30

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1093127)
tractiune integrala, utilitara ...

in mai multe reviste am vazut ceva de genu:audi a adus un mare + la siguranta pe drumuri cand a introdus tractiunea integrala pe masinile de serie bla bla bla.....asta e parerea ta....quattro(4matic/4motion etc)aduc un plus...ca nu toata lumea agreeaza asta e alta problema...
PS:sa spui 'tractiune integrala.utilitara.....pfff....pacat ca sunt astia de la audi dobitoci....deh...

SEBASTIAN 11-09-07 09:02

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1093201)
in mai multe reviste am vazut ceva de genu:audi a adus un mare + la siguranta pe drumuri cand a introdus tractiunea integrala pe masinile de serie bla bla bla.....asta e parerea ta....quattro(4matic/4motion etc)aduc un plus...ca nu toata lumea agreeaza asta e alta problema...
PS:sa spui 'tractiune integrala.utilitara.....pfff....pacat ca sunt astia de la audi dobitoci....deh...

E f buna tractiunea 4x4 si eu merg cu o strutocamila de toata ziua dar nu pot sa spun ca Forester e mare masina desi fuge bine.
Pt o limuzina 4x4 mi se pare ... si de aia masinile adevart de lux nu au avut si nu vor avea 4x4 RR de exemplu.

car_addict 11-09-07 12:17

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1092744)
vreau si eu plimbare cu S :lol:

Bagi cherosen si te duc :P

ulyse 11-09-07 13:15

fratilor s class e number one in lux si sportivitate ma refer la variantele amg si brabus mai sunt asma kleemann carlson kicher tuneaza tot mercedes

993turbo 17-10-07 08:23

A8 pt mine, cel mai bun pachet omogen de lux si un pic underrated asa cum imi place mie :), vb de masini de lux, nu de vit max sau alte chestii, nu? Cea mai rafinata, cea mai buna finisare, cel mai bun design, cand vad un 7 ma cutremur, pacat, ce masina putea sa iasa, S ul nou merge in directia buna.

Bogdan_mb 17-10-07 17:35

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1153380)
S ul nou merge in directia buna.

e tare replica ... poate a8-ul merge in directia buna , asa ca si chestie , uitatate daca din 90` sau poate si mai devreme , mercedesul a cazut vreo clipa din clasa asta in materie de masini vandute....

993turbo 17-10-07 18:24

Stiu ca esti fan Mercedes, se vede :), si eu iubesc marca asta dar eu ma refeream la design, personal consider generatia anterioara de Mercedes prea stearsa, prea cuminte cumva, nu inspira o nava amiral ca cea dinainte sau cea actuala. Asta poate fi doar o chestiune de gust personal intradevar. O problema care insa nu este chestie de gust e calitatea, iar Mercedesul a fost pe ultimul loc in trioul asta la generatia anterioara. Iar calitatea e pt mine f importanta cand vb de clasa de lux, ce crezi? Nr de masini vandute nu ma impresioneaza, sunt destui insi cu multi bani dar cu care nu au habar ce inseamna o masina si cumpara bazat pe impuls si brand.
Bafta!

Bogdan_mb 17-10-07 19:30

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1154149)
Stiu ca esti fan Mercedes, se vede :), si eu iubesc marca asta dar eu ma refeream la design, personal consider generatia anterioara de Mercedes prea stearsa, prea cuminte cumva, nu inspira o nava amiral ca cea dinainte sau cea actuala. Asta poate fi doar o chestiune de gust personal intradevar. O problema care insa nu este chestie de gust e calitatea, iar Mercedesul a fost pe ultimul loc in trioul asta la generatia anterioara. Iar calitatea e pt mine f importanta cand vb de clasa de lux, ce crezi? Nr de masini vandute nu ma impresioneaza, sunt destui insi cu multi bani dar cu care nu au habar ce inseamna o masina si cumpara bazat pe impuls si brand.
Bafta!

pai asa si e , cam toata lumea a recunoscut ca generatia anterioara (W220) a fost un downfall pentru S-class in mare partea din cauza fiabilitatii (electronica cu multe bug-uri, suspensia pneumatica la multe masini se strica destul de repede si costa o avere, etc) dar si asa tot au fost primi in vanzari iar chestia cu multi bani si nu au habar de masini merge mai mult la noi , in alte tari civilizate , unde banul nu vine fara munca, se mai uita lumea pe ce da banii.

p.s. cu toate ca sunt fan, incerc sa gandesc cat de cat obiectiv ;)

Ratzza 22-10-07 00:57

Septarul fara discutie...intra-ti si voi aici k tot ma cert cu un amic de'al meu pe aceasta tema https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/55031-1310-kadett-caravan.html

Florin_Tei 23-10-07 22:12

A8-ul ! ! !

BIDI 02-01-08 20:22

toate au limitator de viteza

BIDI 02-01-08 20:25

eu aleg s sau a8 .Seria 7 are aceeasi caroserie de ceva timp si mai e si urat

ionut_cluj 06-01-08 11:52

S-Klasse pentru motorizari, look si prestanta.

vacaroz 07-01-08 03:55

S class`ul si`a cam depasit cncurenta de data asta.....bidi, pt ani ei sa zicem asa bmw`ul nu e chiar deloc urat. si cand a aparut pe piata a fost ceva de capul ei...

UNLORD 15-01-08 00:46

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1279429)
S class`ul si`a cam depasit cncurenta de data asta.....bidi, pt ani ei sa zicem asa bmw`ul nu e chiar deloc urat. si cand a aparut pe piata a fost ceva de capul ei...

Se coace viitorul serie 7 ca sa isi ia revansa ! :)

alexSHO 15-01-08 09:18

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1293440)
Se coace viitorul serie 7 ca sa isi ia revansa ! :)

in clasa asta as paria pe S fara sa ezit:)

Bogdan_mb 15-01-08 11:26

Din pozele spion aparute, noul seria 7 arata mai mult a facelift decat a model nou.

Alex_55 16-01-08 01:29

sssssssssssssss !!!!!!

vacaroz 16-01-08 19:54

si cu modelul actual de 7ar cam se zvonea ca o sa fie doar o masina mare fara ethicheta si eu sunt de parere ca a facut ceva valuri la vremea ei. si noul monde, mult laudatul mondeo care cica NU are facelift si o sa fie o masina bla bla. o uratenie. modelul precedent era mult peste, si design si calitate. cel de acum e ca o masina turceasca lowcost

Nemilosu 23-01-08 14:54

audi.
sunt subiectiv dar asta e :)

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning