![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
Pai a reusit sa-l urce pe trotuar? :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Eh, as vrea eu sa nu pot sa ma urc pe troturar aici la mine:D Oricum, pot doar cu spatele, chiar daca am vb cu baietii cand au asfaltat sa puna bordura mica chiar unde parchez.
Pun o poza si cu ceasurile ca nu am mai apucat. In rest, mai nimic, scaunele de piele nu le-am mai luat ca aratau rau, grila nu am apucat sa iau, in schimb strang bani pt reglabila, e un MUST:D Poate ii mai fac niste poze in weekendul asta, ca nu prea m-am mai ocupat de ea in ultimul timp si nu e bine |
Arata foarte bine...de ce nu faci grila custom ?
|
Ooo, noutati, poze noi, Kahn-ule mai traiessssssssti :lol:
Ok, fa niste poze noi 8) Ps: Poate ajungi si tu la intalnire duminica, chiar dak e doar de F-uri, te primesc eu :)))) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina, dupa cate ti-am spus si azi mia placut partea din fata :) si jantele alea cu buza vopsita :lol:
|
Poze ...:rolleyes2
=)) |
am pus in postu anterior :-)
|
frumoasa masina ... doar ca mai trebuie sa ne intalnim prietene ... gata ai uitat de mine ??
|
http://imageshack.us/photo/my-images...age198ed8.jpg/
Ce jante erau astea ? de unde le-ai luat ? On: foarte low masina ta...like :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu e destul de joasa, o sa fie si mai jos. AM ZIS. maine pot sa ma duc sa imi iau ta technix, dar nu sunt convins ca sunt destul de dure. Lamuriti-ma si pe mine:evil: |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Hai ca am pus si cateva poze de duminica:D
|
Not bad at all8)
|
bravo tata!!! pericol daca o mai lasi!!! ;) boooooossssss....daca daai scauneleeeee...io sa fiu primuuuuuuu =))))) ......serios....daca iti gasesti ceva de piele iau io astea ce le ai!!!! amandoua au reglaj pe inaltime?? bafta cu masina !! 8)
|
Tu ai mai tăiat din bară ca să pui finala aia, nu?
Am şi eu o finală, model similar, numai că a mea este cu capul curbat un pic în sus şi îmi fac curaj să tai din bară... |
Quote:
Quote:
Eu am separat finala si capul de toba. Si capul de toba al meu e curbat in sus, dar l-am pus in asa fel incat sa cada aproape drept. Daca te uiti atent e foarte putin ridicat. Si da, am decupat putin din bara, dar e deja marcat locul. |
Azi de dimineata s-a dat comanda pt suspensia reglabila. In maxim 2 sapt trebuie sa vina. Multumesc Razak:D
A inceput numaratoarea inversa:-P |
si la ce suspensie te-ai oprit :-?:-P
|
Frumoasa setare.
Si inteleg ca ajunge si mai "low" |
unde dracu vrei sa o duci ma dementule :)) ? cat de jos vrei sa o mai lasi ??
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte frumoasa masina. Ai facut o alegere buna cu Raceland, tot mai multa lume incepe sa se planga de Ta-technix
|
Toata lumea stie ca ta-technix dupa un timp se duc naibi...poate se potriveste cheia de la reglabila ta la mine :)) sa o mai cobor si eu :D
|
10 Attachment(s)
Am pus suspensia, cu greu ca suruburile era sudate, dar per total e foarte ok.
A se vedea sprijinul pe care l-am avut in montarea suspensiei, sprijin pe care l-am avut chiar si cand am vrut sa vb la tel:D |
Cat de bine poate arata in antepenultima poza!!!
Felicitari pentru ceea ce ai realizat! Cred ca iti planifici dinainte traseul...:lol: |
Quote:
am editat de vreo 3 ori postul si nu am mai fost atent Merci andi, mai e de munca cu masina per total, dar pana acum sunt multumit. garda la sol mai am ceva. La bara fata am un pachet de tigari pe de-a latu', iar sub scut, cam jumate, adica vreo 2 degete:D |
Arata bine, sunt curios ce mai faci in continuare ...
|
frumos frumos pe spate sunt distantiere sau flanse ? ptr 4x100 ?
|
Quote:
LOW :twisted: love it:-) |
Tot e inalta :!: Glumeam...felicitari tie si prietenilor care te-au ajutat, nu gasesti pe orice drum asa oameni ;).Ar mai merge putin lasata de spate.
Te-am vazut de cateva ori la Sincai...arata superb din mers. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Legat de masina, suspensia a fost si ea putin manarita, evident. Pe spate nu mai am cum sa o las, am scos reglajul de tot ca sa o las asa, iar pe fata mai am cam 3-4 cm, dar apoi o pun pe scut:D |
1 Attachment(s)
am si jante de iarna
rh cup, 7j, 15", et 50, dar cu distantieri de 2cm, ajung cam pe unde trebuie. dar ce culoare sa le fac? verde aprins? mov? |
Purple cu buza polişată!
Vor fi de vis! |
ma bucur ca iti sunt de folos .. si imi pare bine ca ai ajuns cu bine .. iar legat de jante... sa le invartzi sanatos..!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare pls
ma tot lupt cu dilema ca ce bara,model este cel din poza...caut asa ceva si as vrea sa vad cam la ce pret ii dar nu stiu unde sa caut sau gasesc!?!?!cineva zice ca ii de OPC...dar eu zic ca nu pream,sunt multe diferente intre ele(la proiectoare,la locajul de numar si etc) iar legat de OPC...bara ta ii modelul ala de fibra si plasticat?cam ce calitate are,ma refer in principiu daca o agati se duce repede sau ii destul de flexibila?! spor,mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning