![]() |
welcome SHU ;)
avem acum toate informatiile necesare despre raliul : " PRIMU' " facut de MAK MOTORSPORT :https://forum.4tuning.ro/showthread.p...19#post2197419 astept intrebari ;) |
Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
o sa fie premiu si ptr cine bea mai multa bere pe durata competitiei ?
sa stiu daca ma inscriu ps - as fi de accord si cu o competitie de mancat mici :) |
da o sa avem un concurs de baut bere si mai apoi unul de tricouri ude ..pt delectarea celor ce au participat la concurs.. ;) ...
ps. fiecare vine cu berea lui si cu tricoul ud ... nu am primit aprobare pt mici... |
1 Attachment(s)
am facut si un poster, nu este el prea pofesionist dar se invata nu ?
p.s. e primul poster ;) si sper nu ultimul |
Nu-i rau nedy, in timp se invata! :>
|
Quote:
|
io zic k nu e rau deloc !!!;)
|
Parca e un 'i' in plus... "tehinicoaplicativ".
|
Quote:
Sigur nu e pacaleala de 1 Aprilie . :lol: |
Sall people !!!
Pentru sedinta de maine ( joi 03.04.2009 ), va informez ca sala de curs a scolii ABIL este libera incepand cu orele 19:30. Pentru ziua de vineri, sedinta va incepe la orele 18:00, pentru a stabili ultimile detalii. Toate aprobarile sunt luate, de la toate institutiile abilitate, fetele au fost imbracate ... destul de provocator as spune eu .... In principiu suntem pe drumul bun. E posibil sa avem si ceva lacune .. dar asta este .. e primul raliu doar. Va astept cu drag... cat mai multi ... Haideti sa facem putin spectacol .. cu totii !!!! |
Joi e 2 vineri e 3.
Umbli cu pacaleli de 1 aprilie ? :lol: |
Da ... am comis-o! Sunt rupt de oboseala .. culoarea parului isi spune si ea cuvantul ...
Da .. maine e 2 si poimaine e 3 .. ca sambata e 4 ... cu raliu cu tot ! |
felicitari organizatorilor adica noua, felicitari castigatorilor, felicitari concurentilor mai ales celor care au venit din BUZAU SI GALATI, felicitari publicului si mutumim colaboratoerilor nostri !
VA ASTEPTAM LA URMATORUL EVENIMENT ! |
Care vrea poze cu o anumita masina sa spuna :)
|
Quote:
P.S.: :clap: si :bunch: organizatorilor si participantilor |
Felicitari ! Organizare de exceptie astazi la Braila !
|
Quote:
PS rugaminte mare pentru cine are filme: va rog sa ma contactati !!! |
Quote:
dam de baut :D |
Eu pun pozele unde sunt prezentati ,,bolizii,, clubului ca sa se stie. :twisted:
|
20 Attachment(s)
Cateva poze... filme ceva mai tarziu, nu am facut eu, astept sa le primesc.
|
1 Attachment(s)
Pentru toti pilotii curiosi cum s-au clasat doar la probele speciale de indemanare..am atasat un excel cu timpii realizati pe fiecare PS in parte..e de ajuns un sort ..ca sa vedeti pe fiecare PS cum stati..enjoy .
.acest clasament ..doar pe probele speciale schimba un pic ordinea la podium.. |
Quote:
|
Sal people !!!!!
In calitate de participant, va multumesc pentru prezenta voastra la start, pentru fair-play-ul de care ati dat dovada, de curaj si de atmosfera creata! Ma bucur ca fac parte din grupul " ratacitilor impotmoliti " din centru .... Ceva mai haios nu se putea intampla. In calitate de membru al clubului, nu pot decat sa ma bucur ca incepem sa formam un colectiv unit, de gasca,.... de baieti ! In calitate de presedinte al MAK Motorsport, nu pot decat sa ma bucur ca am pe langa mine oameni pe care te poti baza, care sunt in stare sa faca ceva si care chiar VOR sa faca ceva pentru aceasta pasiune a noastra, sportul cu motor ! Multumesc membrilor clubului care au pus osul la treaba, care s-au dat, care au ajutat ca oficiali, celor care au facut orice le-a stat in putere ca acest spectacol sa fie o reusita ! Multumesc baietilor din Galati, Buzau si Bacau ( daca au fost si din alte localitati .. le multumesc si imi cer scuze ca nu am stiut de prezenta lor acolo ) care au venit alaturi de noi si care au contribuit esential la aceasta reusita. Baieti ... sunteti de show !!!!!! Multumesc celor care ne-au aprobat efectuarea acestui raliu si a celor care au supravegheat la buna desfasurare a evenimentului ! Cu totii am aratat ca suntem in stare sa organizam un raliu cum altii chiar nu au stiut sa faca !!!! Le-am aratat ca avem caracter si ca suntem baieti !!! Baieti ... suntetzi okEi .. sa moara dusmanii mEI !!!! Va multumesc inca odata tuturor celor care ati dorit ca acest raliu sa iasa asa cum a iesit... UN SUCCES !!!!! Sa fiti iubitzi !!!!! |
Are cineva poze si cu autobuzul cu burduf BR 05 AVP ?
Sar'na ! |
9 Attachment(s)
Quote:
Ai jos arhiva cu pozele care sunt uploadate.:arrow: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Poftim :-) |
5 Attachment(s)
Cu Fiesta cu numarul 13 nu am :sad: ... dar daca esti baiatul cu Evo tot tre sa dai de baut :lol:
Mai jos festivitatea de premiere si o poza de grup cu masinile. Felicitari organizatorilor si participantilor:!: Edit:Imi cer scuze pentru ca am facut mai multe posturi consecutive. |
cu DSN`u roshu ai ceva?
|
sa moara elodia dak nu a iesit belea!!!:lol::D
p.s. poze cu coltu' EBX are cnv? |
Sar'na ptr pozele cu autobuzul cu burduf !!!!!
|
vGaBy
Fratele meu ... ochiul lui je... vede ca tu stii joaca cu aparatul si cu poznele astea. Spune-mi daca faci pozele cu aparate profesioniste si daca le si prelucrezi sau chestii de genul asta. Mi-ar placea sa incheiem o colaborare pentru pustiul meu care se da in campionatul national de karting. As vrea sa stiu niste tarife, o eventuala colaborare de genul ... imi faci poze - iti fac reclama ... am putea discuta mai multe detalii despre o eventuala colaborare. Crezi ca putem discuta pe tema asta ? Mie sincer imi place cum au iesit pozele si mi-ar placea sa legam ceva. |
Te ei de copilotul meu ? :lol::lol::lol:
Are cineva poza de grup al clubului MAK Motorspot ? Aia facuta la sfarsit pilot si copilot. |
in sfarsit imi merge netu
a fost super show cum mai rar (niciodata ) s-a vazut in braila si in inprejurari,singurul raliu cu un bener al organizatorului afisat la loc de cinste ,podium ,cupe ,fete,(pacat ca nu s-au dat ca premii k multe cauciucuri ar fi rupt baietii),cu multi participanti ,si din alte orase . bravo hai sa organizam plecarea l a4tuningday cine vrea sa mearga sa vedem cati suntem ca sa stim cu ce plecam ai sa mergem k avem ce vedea acolo |
Inca astept sa vedem cine are ceva filme ...care aveti dati buzz ..filme cu oricare din masini ..nu conteza..care aveti ..am nevoie de niste filmari de la concurs..astept buzz..trebuie sa vorbim ceva..private
|
Am si eu ceva filmat. Stai sa le arhivez si incerc sa il pun pe forum. Si neshte pozne ;)
|
@BR85SHU ... daca zici de nova rosie SHU am poze.
@yuli EBX ... imi pare rau dar nu am poze cu coltul EBX:sad: @el nino ... ai mesaj privat cu idul meu sa vb mai multe. O sa mai pun eu niste poze. |
si cum fac si io ... vGaBy ... sa intru` in posesia lor?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning