![]() |
Re: B~15~FOF
Foarte frumos.... dar emblemele alea de unde le-ai luat ?
andi_cimpean e mai bine asa cum e acu sa se vada si proiectoarele |
da , este autocolant , sunt facute la o firma de publicitate.
nu o sa aplic folie pe proiectoare. |
4 Attachment(s)
am dat jos proiectoarele , arata mai bine asa.
|
Asa foafo...arata bine..dar trebuia sa incerci si cum ti-am zis eu...un gaz de spray fumuriu..si era altceva...tu sti mai bine cum vrei sa arate:)
BAFTA. |
Mai bine arata asa :) prea o dadusei in Gordini:P
|
5 Attachment(s)
azi mi`am luat capete de bara moog si bucse de la bara stabilizatoare.
am vopsit la macheta barile si am schimbat toba , era prea groasa precedenta. |
nr de inmatriculare ii mai trebuie
|
e pe vine , doar trebuie taiat si lipit
|
ce face lumea in timpu liber se joaca :mrhappy: imi place masina dar nu inteleg 2 lucruri....de ce pleoape ? ai niste faruri super marfa si tu pui plasticele alea peste ele chiar nu isi au rostu mai bine mai asteapta si fa-i un bad boy ceva......si "nasucu" aka sigla aia deci zici ca e rudolf pe bune..si parca tipa saraca masina ca vrea atentie...in rest superba :peace: bafta incontinuare...
|
faza e ca cei de la dacia sunt idioti , au scos grila sport , trebuie sa se abtina de la ditai sigla..sau macar una mica pusa intr`o parte ...dar ei nu , sigla mare MARE.
in viitor o sa`i scot emblema si sa refac cu fibra patratelele , alta varianta n`am momentan. cu pleopele tot de moment sunt acolo pana voi face capota.... crede`ma ca arata farul mult mai urat fara pleope .... eu zic ca are prea multa atentie , nu stiu de unde ai dedus tu ca nu are... |
Quote:
In fine mai exact ce face capatul asta de bara fata de cel de uzina? Zi-mi si mie cat te-au costat bucsile ca in viitorul apropiat tre sa le schimb si eu. |
nu m-am exprimat prea bine..ma refeream la sigla si la pleoape ca arata de parca vor sa iasa la "inaintare".. s-ar in ochii prea mult si "umbresc" restul masini :D cat despre atentie..numai daca ar stii ele cata atentie li-se acorda :lol:
|
pai eu stiu ce face , sper sa tine mai mult sau la fel de mult ca cele de fabrica.
lasa Bolt ca nu umbreste masina... |
observati dacia 1100 in spate... Si cea rosie arata bine.
|
6 Attachment(s)
ce sa observi la ea ? e vai mama ei.
azi am schimbat capete de bara si bucsi bara stabilizatoare. stie cineva o geomtrie ieftina ? la autosoft tot 75 ron este ? a fost cineva recent ? |
Scuza-ma! Tu vezi 1100 cum vezi logane? Din poza aia in afara de bara fata pare ok masina, dar daca zici tu ca e vai de mama ei, asa o fi.
|
Iti garantez si eu ca nu e cine stie ce...e pe mana cui nu trebuie si de ceva vreme nu s-a mai ocupat nimeni de ea si nici nu se mai merge cu ea din cate stiu.
|
ding ding , adevaru` ca balesc la una bucata 1100 de prin cartier , dar e intretinuta ca la carte de un batranel...tot respectu.
dar pentru o rabla care sta de peste 5 ani pe bara la ce sa balesc ? (vorbesc in general) |
Geometrie cu 75?E bine,sub 100 nu prea mai gasesti.
|
chiar 77ron , azi am facut`o la autosoft.
|
Quote:
|
taci si vezi`ti de rematul tau :)
|
trage ...felicitari azi pentru prestatia de la mioveni.f frumos loganu tau.felicitari
|
27 Attachment(s)
Multumesc chin3zu86 , ma bucur ca iti placut.
cateva poze si filme de la regionala Mioveni din acest Weekend. https://www.youtube.com/watch?v=wQlSx...os=cOtalBZEcm4 https://www.youtube.com/watch?v=rN34j...os=CBwqD8l2UYM sa tinut pe 200 metrii , legala sponsorizata de uzina dacia si cu ajutorul primarie si organizatorilor din Mioveni. |
Ce zicea politistu la poza 13..?:))
|
Bravo ma!:D
|
mersi mersi
urmeaza o completarea la evacuare , singura care mai imi lipseste si termin pe capitolul asta. |
Felicitari pentru medalia de la Mioveni:-P
Ce completari?:D Nu divulgi si tu din secrete?:oops: |
Felicitari FoaFo:)) Esti bine ce sa mai;)
|
Quote:
Felicitari Cata pentru prestatia de la Mioveni!! |
Serpalai?:))
|
Quote:
|
B~15~FOF by AGENTUL
stima si respect pt prestatia de la mioveni
|
10 Attachment(s)
mersi Tescarau.
Zilele trecute am facut rost de o solutie pentru spalat motorul , a iesit ca nou...sau intinerit toate furtunele si tot ce e metal pe acolo. am rezolvat si reglajul pe inaltime la scaune si uns toate mecanismele alea pe acolo , aveam greieresi :). Achizitionat un mp3 player Alpine CDE-9872RM , are un an de zile , dar folosit o saptamana....deci e ca nou. |
Cum se cheamă soluţia aia cu care ai spălat la motor ?
|
chiar nu stiu , e luata de un prieten de la o spalatorie , era culoarea albastra.
oricum , e foarte tare , am dat cu fas-fas dala de geamuri pe motor pe tot , am lasat max 20 de sec si am dat cu apa , dar nu cu jet ! si se vedea cum cade mizeria si jegu`. |
De ce ai pus firu ala de minus acolo? te ajuta la ceva?:rolleyes2
|
Bine ca ai scapat de greieri!:)
|
asa am zis si eu , ca ma disperase scartaielile , nu era pic de vaselina pe acolo.
Firul acela este pentru masa , mi se reseta intru`na CB-ul pentru ca nu avea masa suficienta. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning