![]() |
re: Espero low-rider
Quote:
in primul rand multumesc frumos erai singurul om la care puteam apela jos palaria ai tot respectul cat despre noaptea aia :tetter: nebunie frate am bagat oamenii in sperieti cu girofaru , auzi sa si arunce ei marfa degeaba :mrhappy: le am aratat noi ca nu te joci cu legea :shakefist abia astept sa mergem la coarde cu el :lol: cat despre masina mi a placut la nebunie suspensia e vis frate;) niste jante pe 16 si chiar te ai facut om eu am gasit un 1.8 cu 80k dar sa ma gandesc 20 ne sau asta sa vad ce mai gasesc hai ca ne mai auzim la un tel i pup you :drunk: mere fara alcool :lol: |
Re: Espero low-rider
Ce jante/anvelope si suspensii aveti voi ?
|
A lu Hot_M@n nare sticker :-P Chiar ca le sta bine impreuna... aia alba e mai joasa da n-are nimic. Frumos esapament are Hot_M@n acolo :D Legat de garda, marfa, girofar.... nu stiu ce ati facut voi acolo, dar e clar ca v-ati distrat :shock: ing3r daca am drum pe la mare jur ca trec pe la tine sa ma scoti la o tura cu Espero :D
PS: frate, am vazut ca apar din ce in ce mai multi pitici d-aia, la toata lumea.... unii nu au cum sa se impotriveasca deloc, si ii asculta fara ezitare! ai grija ce pui sub cap... cum lustruiesti motoru adica :lol::lol: |
Hot_M@n, frumoase roti ai acolo! Imi place la nebunie cum vin pe masina!
|
uite-le ma ce frumoase sunt :X:X..si hot man frumoase tare jantele
|
Quote:
DEOCAMDATA, jantele sunt pe 15, Mille Miglia (Italy) cu anvelope 195/50, repet, deocamdata. Daca am noroc, zilele astea ma pricopsesc de niste jante pe 16, dar nu vreau sa vb inainte! Arcurile sunt verzi, weitec, de pe o vectra A, amortizoarele fata TA-Technix sport mai scurte si pe spate LIP pe gaz! Te astept la mare, sa stam la un pahar de vb :P . Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o pozica.. :D
Attachment 1542921 |
Quote:
ce parere ai inger? |
Quote:
|
Inger... un sfat de la mine(bun sau rau), ar fii sa lasi mai jos stergatoarele, sa dispara bradutii aia de la oglinda, si sa rezolvi bara aia din fata sa nu mai fie locu' ala intre ea si aripa! bafta!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Stergatoarele au prins joc, de aia stau cam sus. O sa schimb tot ansamblul... Bradutii aia de la oglinda ii pusesem ca ma stresa odata mirosul urat de dupa ploaie, acum am o chestie din aia cu rezerva care se pune la aeratoare, se da mai tare, mai incet, e smechera...si miroase si f bine si puternic !Oricum , trebuie curatata toata mocheta de pe sub presuri... Iar la bara fata, sunt praf suportii de bara. Trebuie sa cumpar altii, o sa ma duc cred zilele astea, are cnv un Espero alb la dezmembrat aici si o sa mai iau de la ala! Stiu de problema asta de cand am dat bara jos sa imi pun plasa pe ea, am vazut de atunci ca sunt praf suportii aia ! Oricum, urmeaza ... Problema la mine e ca nu prea am timp deloc, dar o sa imi fac eu ! |
Azi o spal si ii fac niste poze cu noile achizitii !
Merita, la cate a indurat masina asta de la mine :)))))) |
11 Attachment(s)
Poze cu noile incaltari :
Artec 7,5 J, ET 35, fata 195/45/16 si spate 205/45/16, gumele sunt bune , am pus si inele de centrare ieri, acum sunt super ca lumea la drum, nu se mai simte nici o vibratie ca la inceput, fara inele. In rest, nu mai zic nimic, pozele vorbesc. Am sa ma apuc de jante sa le fac ca lumea, pe sufletul meu, o sa fie shiny shiny ! Doar timp sa am... Alte poze cu Hot_M@n, si unele langa Espero fratelui meu :P ... A, si ca sa nu uit, o sa scot si porcariile alea de cauciuc de la arcurile spate (inaltatoarele) , am unul sus si unul jos, daca le scot si pe alea, o sa dau cu fundul de asfalt...Dar de abia astept...O sa fie low low pe urma :D . Si o poza cu girofarul pus, pt Hot_M@n .:pistoles::drunk: |
Frumoase jantele, arata intr-un mare fel masina cu ele! Bravo!
PS: Ar fi frumos sa ii bagi niste distantiere pe spate sa fie mai late! E o idee sper sa nu deranjeze...;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mai am niste pedale super de montat, dar nu am timp. Sunt multe de facut, va urma ! :D |
Jantele vin la marele fix pe caroseria asa lasata...
n-am vrut sa-ti spun ca te suparai pe mine, insa jantele alea negre nu-mi placeau deloc... astea-s belea!! :twisted: Aaaaa... poater skimbi si semnalizarilea alea ingalbenite... :rolleyes2 |
"piesa" cu noile jante ;)
|
:)) Sari ba ca vine garda :D :2gun:
ce sa zic cred ca sunt primu care m am carat pe noile tale jante :D meserie sa le tocesti sanatos :chainsaw: ne vedem saptaman viitoare sa vedem ce decizie iau ;) bafta |
au au au ce frumoase sunt :X:X:X ce bine o dau pe masina..o mare schimbare..sa le stapanesti sanatos :D
|
Quote:
|
Buna ideea asta cu furtunul. Doar sa fie deala verde cu intaritura... si sa fii totusi cu ochiu' pe el sa nu fuga la vale :lol:
Bai om squicky... jantele vazute live intradevar arata...squicky :twisted: dar ce zici tu de un plafon negru? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei, azi m-a luat GNT la o tura cu masina...Grav grav grav trage masina aia... Toba e dementiala, sunetul si mai si, transmisia criminala si motorul...rupe asfaltul ! Adrenalina la maxim ! Acuma chiar mi s-au pus piticii pe creier pt SFI, ca la LET e mult de munca ! |
frumos baa arata bestial masina acuma :shock: bv omule ai aduso unde trebe :twisted:
|
Mersi, incerc si eu cat pot, in limitele timpului... ;)
Si stai ca mai urmeaza... |
Bai... timp e... da' tu il dormi :lol:
Ce mai urmeaza? Deabia astept 8) Hai...spor |
Foarte frumoasa masina :) ii sta demential cu noile jante....=p~ ..si o intrebare offtopic..GNT nu are topic pe forum?? eu chiar nu l-am gasit pe nici unde:) scz de off..
|
arata super cu noile jante...si cu suspensia asta !!! apropo ce drop ai -40mm sau -60mm ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
dau bine jantele pe ea :shock:..si doamne ..cat de bine ii stau low8).felicitari si succes in continuare
|
Multumesc, astept o fereastra de timp liber sa imi montez si pedalele sport, stau cu ele de luni de zile degeaba , urmeaza sa le pun :D
|
asteptam poze :D..pedalele o sa fie din acelea cu fier ?nu de alta dar sa nu-ti alunece talpa pe ele X_X
|
salut ing3r
am rezolvat treaba cu amortizoarele fara flanse date jos sau alte alea iti fac si tie daca vrei cand ajung prin constanta ;)nu am uitat ca m ai ajutat la greu :P duminica pun suspensia si pe spate si cand vin la tine poate le si pozam putin ;) bft |
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Am schimbat si cureaua de accesorii, era praf, ramasese doar muchia din ea, culmea, inca se invartea :)) Noroc ca eram aproape de un magazin de piese. In alta ordine de ei...Mii de multumiri prietenului meu RIP, a.k.a CT 29 RIP, pt excelenta treaba pe care a facut-o la buzele jantelor... A iesit...pfff senzational! Live se vad muuult mai bine :P . Si lui Banzay tre sa ii multumesc, m-a ajutat si raman dator cu inca o prajitura :D . Poze si un video cu jantele, making of ... :P Before-after ! In poze jantele nu erau spalate ...Oricum, e destul de mult de munca, cam 2 ore cel putin la o janta, ca sa iasa ceva frumos! |
Super! Bravo!
|
Cat de bine au iesit! Bravo! Ce bine e sa ai prieteni care se pricep;)
|
Mai ales baiatul ala in rosu din film cu parul asa marfa (me) :lol: Glumesc... baiatul alalalt, RIP-u' ce a stat saracu' si a frecat... face treaba buna si pune suflet. zilele trecute am vazut si eu toate cele 4 jante cum au iesit (eu nu am contribuit decat la 2 si nu mocca ci am muncit pt. mici :twisted: ) si arata squicky rau :lol:
Nicolae: Astept sa iti vad numerele! Si mai mult astept sa imi fac si eu 8) |
super omule arata criminal auzi app ing3r lasa`mi nr tau de tel pe prv ca vreau sa vb ceva cu tine :lol:
|
bai da ce senzatie au iesit jantele...cine le-a facut? sunt piesa ma!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning