Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero low-rider (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/103187-espero-low-rider.html)

Hot_M@n 28-06-10 07:40

re: Espero low-rider

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3475704)
Hot_M@n, daca tot ai fost ultimul care ai postat aici, hai sa pun niste poze si cu masina ta, de altfel, foarte frumosa in realitate !
Pacat de ce ai patit la ea, sper sa o rezolvi cat mai curand, sa scapi cat mai ieftin !
Pozele noaptea si la inceputul zilei, inainte de rasarit, cu 2 masini de zici ca sunt surori :P !
Masinile erau murdare amandoua, deci ignorati acest aspect :P
La intalnirea viitoare, o sa le avem spalate pe amandoua :D .
Ma tot bate gandul la un SFI, nu ma lasa piticii astia deloc in pace... :(
@Hot_M@n: Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor, si ca te-ai simtit bine aici, la CT, cat ai stat ;) . Ca doar oprim lumea cu girofaru' pe strada, arunca marfa si ne injura pe urma ! :))

salut
in primul rand multumesc frumos erai singurul om la care puteam apela
jos palaria ai tot respectul
cat despre noaptea aia :tetter: nebunie frate am bagat oamenii in sperieti cu girofaru , auzi sa si arunce ei marfa degeaba :mrhappy:
le am aratat noi ca nu te joci cu legea :shakefist
abia astept sa mergem la coarde cu el :lol:
cat despre masina mi a placut la nebunie
suspensia e vis frate;) niste jante pe 16 si chiar te ai facut om
eu am gasit un 1.8 cu 80k dar sa ma gandesc 20 ne sau asta sa vad ce mai gasesc
hai ca ne mai auzim la un tel
i pup you :drunk: mere fara alcool :lol:

Esperache 28-06-10 11:33

Re: Espero low-rider

Ce jante/anvelope si suspensii aveti voi ?

B-99-SAA 28-06-10 11:40

A lu Hot_M@n nare sticker :-P Chiar ca le sta bine impreuna... aia alba e mai joasa da n-are nimic. Frumos esapament are Hot_M@n acolo :D Legat de garda, marfa, girofar.... nu stiu ce ati facut voi acolo, dar e clar ca v-ati distrat :shock: ing3r daca am drum pe la mare jur ca trec pe la tine sa ma scoti la o tura cu Espero :D

PS: frate, am vazut ca apar din ce in ce mai multi pitici d-aia, la toata lumea.... unii nu au cum sa se impotriveasca deloc, si ii asculta fara ezitare! ai grija ce pui sub cap... cum lustruiesti motoru adica :lol::lol:

maryus_83 28-06-10 12:16

Hot_M@n, frumoase roti ai acolo! Imi place la nebunie cum vin pe masina!

johnsonxxl 28-06-10 13:57

uite-le ma ce frumoase sunt :X:X..si hot man frumoase tare jantele

ing3r 29-06-10 12:51

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3476386)
Ce jante/anvelope si suspensii aveti voi ?

Scrie cateva pagini mai sus cred, am postat pas cu pas ...Oricum, pt tine (pt care am tot respectul) reiau:
DEOCAMDATA, jantele sunt pe 15, Mille Miglia (Italy) cu anvelope 195/50, repet, deocamdata. Daca am noroc, zilele astea ma pricopsesc de niste jante pe 16, dar nu vreau sa vb inainte! Arcurile sunt verzi, weitec, de pe o vectra A, amortizoarele fata TA-Technix sport mai scurte si pe spate LIP pe gaz!
Te astept la mare, sa stam la un pahar de vb :P .
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3476397)
A lu Hot_M@n nare sticker :-P Chiar ca le sta bine impreuna... aia alba e mai joasa da n-are nimic. Frumos esapament are Hot_M@n acolo :D Legat de garda, marfa, girofar.... nu stiu ce ati facut voi acolo, dar e clar ca v-ati distrat :shock: ing3r daca am drum pe la mare jur ca trec pe la tine sa ma scoti la o tura cu Espero :D

PS: frate, am vazut ca apar din ce in ce mai multi pitici d-aia, la toata lumea.... unii nu au cum sa se impotriveasca deloc, si ii asculta fara ezitare! ai grija ce pui sub cap... cum lustruiesti motoru adica :lol::lol:

Te scot, nu e problema :D . Eu noaptea nu prea stau pe acasa, ar fi pacat, aici in CT, e frumos tare noaptea pe strazi !

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3476765)
uite-le ma ce frumoase sunt :X:X..si hot man frumoase tare jantele

Intr-adevar, arata bine de tot jantele ! Live arata si mai bine ;)

johnsonxxl 29-06-10 13:43

1 Attachment(s)
o pozica.. :D
Attachment 1542921

Hot_M@n 29-06-10 13:58

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3479660)
o pozica.. :D
Attachment 1542921

oau meserie m am indragostit :D multumi johnson

ce parere ai inger?

johnsonxxl 29-06-10 15:08

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3479692)
oau meserie m am indragostit :D multumi johnson

cu placere :D

mike-fullspeed 29-06-10 21:09

Inger... un sfat de la mine(bun sau rau), ar fii sa lasi mai jos stergatoarele, sa dispara bradutii aia de la oglinda, si sa rezolvi bara aia din fata sa nu mai fie locu' ala intre ea si aripa! bafta!

ing3r 30-06-10 00:44

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3479692)
ce parere ai inger?

Pai oricum ti-am zis si tie ca asa o sa imi fac, insa mai agresiv un pic :P

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3479660)
o pozica.. :D Attachment 1542921

Mersi, frumos VT !

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3480849)
Inger... un sfat de la mine(bun sau rau), ar fii sa lasi mai jos stergatoarele, sa dispara bradutii aia de la oglinda, si sa rezolvi bara aia din fata sa nu mai fie locu' ala intre ea si aripa! bafta!

Mersi, orice sfat e binevenit...
Stergatoarele au prins joc, de aia stau cam sus. O sa schimb tot ansamblul...
Bradutii aia de la oglinda ii pusesem ca ma stresa odata mirosul urat de dupa ploaie, acum am o chestie din aia cu rezerva care se pune la aeratoare, se da mai tare, mai incet, e smechera...si miroase si f bine si puternic !Oricum , trebuie curatata toata mocheta de pe sub presuri...
Iar la bara fata, sunt praf suportii de bara. Trebuie sa cumpar altii, o sa ma duc cred zilele astea, are cnv un Espero alb la dezmembrat aici si o sa mai iau de la ala! Stiu de problema asta de cand am dat bara jos sa imi pun plasa pe ea, am vazut de atunci ca sunt praf suportii aia !

Oricum, urmeaza ... Problema la mine e ca nu prea am timp deloc, dar o sa imi fac eu !

ing3r 30-06-10 11:03

Azi o spal si ii fac niste poze cu noile achizitii !
Merita, la cate a indurat masina asta de la mine :))))))

ing3r 01-07-10 13:45

11 Attachment(s)
Poze cu noile incaltari :
Artec 7,5 J, ET 35, fata 195/45/16 si spate 205/45/16, gumele sunt bune , am pus si inele de centrare ieri, acum sunt super ca lumea la drum, nu se mai simte nici o vibratie ca la inceput, fara inele.

In rest, nu mai zic nimic, pozele vorbesc. Am sa ma apuc de jante sa le fac ca lumea, pe sufletul meu, o sa fie shiny shiny ! Doar timp sa am...
Alte poze cu Hot_M@n, si unele langa Espero fratelui meu :P ...
A, si ca sa nu uit, o sa scot si porcariile alea de cauciuc de la arcurile spate (inaltatoarele) , am unul sus si unul jos, daca le scot si pe alea, o sa dau cu fundul de asfalt...Dar de abia astept...O sa fie low low pe urma :D .
Si o poza cu girofarul pus, pt Hot_M@n .:pistoles::drunk:

Robert_MNW 01-07-10 13:51

Frumoase jantele, arata intr-un mare fel masina cu ele! Bravo!
PS: Ar fi frumos sa ii bagi niste distantiere pe spate sa fie mai late! E o idee sper sa nu deranjeze...;)

banzay 01-07-10 13:58

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3485323)
P
A, si ca sa nu uit, o sa scot si porcariile alea de cauciuc de la arcurile spate (inaltatoarele) , am unul sus si unul jos, daca le scot si pe alea, o sa dau cu fundul de asfalt...Dar de abia astept...O sa fie low low pe urma :D .

O sa fie ceva mai low, dar o sa stea fier pe fier. fierul de la arc pe fierul de la caroserie si pe puntea spate. Si cred ca incep scartaielile. dar mai rau sa nu o apuce rugina...

ing3r 01-07-10 14:04

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3485338)
Frumoase jantele, arata intr-un mare fel masina cu ele! Bravo!
PS: Ar fi frumos sa ii bagi niste distantiere pe spate sa fie mai late! E o idee sper sa nu deranjeze...;)

Mersi Robert de aprecieri...si de sfat ! O sa ma gandesc la faza cu distantierele pe spate, deocamdata imi plac asa intrate...Dar nu se stie :D

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3485354)
O sa fie ceva mai low, dar o sa stea fier pe fier. fierul de la arc pe fierul de la caroserie si pe puntea spate. Si cred ca incep scartaielile. dar mai rau sa nu o apuce rugina...

Si la asta inca ma gandesc, dar macar unul tot as scoate, asa, de proba, sa vad cum dau si cum se comporta, daca atinge, etc...
Mai am niste pedale super de montat, dar nu am timp. Sunt multe de facut, va urma ! :D

RD-Woo 01-07-10 14:12

Jantele vin la marele fix pe caroseria asa lasata...
n-am vrut sa-ti spun ca te suparai pe mine, insa jantele alea negre nu-mi placeau deloc... astea-s belea!! :twisted:

Aaaaa... poater skimbi si semnalizarilea alea ingalbenite... :rolleyes2

CT-88-URS 01-07-10 14:18

"piesa" cu noile jante ;)

Hot_M@n 01-07-10 14:42

:)) Sari ba ca vine garda :D :2gun:
ce sa zic cred ca sunt primu care m am carat pe noile tale jante :D
meserie sa le tocesti sanatos :chainsaw:
ne vedem saptaman viitoare sa vedem ce decizie iau ;)
bafta

johnsonxxl 01-07-10 15:14

au au au ce frumoase sunt :X:X:X ce bine o dau pe masina..o mare schimbare..sa le stapanesti sanatos :D

B-99-SAA 01-07-10 18:19

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3485354)
fierul de la arc pe fierul de la caroserie si pe puntea spate. Si cred ca incep scartaielile.

Man, deci... unu la mana BOMBA sunt jantele, super faine, te felicit pt achizitie! Doi la mana, daca vrei sa faci manevra cu arcurile, scoate cauciucu ala, si imbraca prima spira de sus, si prima de jos, in.... furtun. Cauti pe dimensiune sa vina fix pe arc. Asa nu o sa mai scartaie, si nici repede nu cred ca se toceste.

banzay 01-07-10 18:28

Buna ideea asta cu furtunul. Doar sa fie deala verde cu intaritura... si sa fii totusi cu ochiu' pe el sa nu fuga la vale :lol:

Bai om squicky... jantele vazute live intradevar arata...squicky :twisted: dar ce zici tu de un plafon negru?

ing3r 02-07-10 03:19

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3486040)
Man, deci... unu la mana BOMBA sunt jantele, super faine, te felicit pt achizitie! Doi la mana, daca vrei sa faci manevra cu arcurile, scoate cauciucu ala, si imbraca prima spira de sus, si prima de jos, in.... furtun. Cauti pe dimensiune sa vina fix pe arc. Asa nu o sa mai scartaie, si nici repede nu cred ca se toceste.

Mersi. Stiu de faza cu furtunul, pe unul din arcuri, cel de pe stanga avea deja pus, celalalt nu, si pacane urat :P . Asa o sa fac, dar sa iau furtun bun si sa dau jos fuzetele din nou ...

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3485589)
au au au ce frumoase sunt :X:X:X ce bine o dau pe masina..o mare schimbare..sa le stapanesti sanatos :D

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3485482)
:)) Sari ba ca vine garda :D :2gun:
ce sa zic cred ca sunt primu care m am carat pe noile tale jante :D
meserie sa le tocesti sanatos :chainsaw:
ne vedem saptaman viitoare sa vedem ce decizie iau ;)
bafta

Quote:

Originally Posted by CT-88-URS (Post 3485399)
"piesa" cu noile jante ;)

Mersi de aprecieri ! Conteaza mult pt mine incurajarile...Ca la cum se duc banii pe masina, cateodata te mai descurajezi :P . Dar nu ma las, o fac frumoasa si nervoasa :P

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3485387)
Jantele vin la marele fix pe caroseria asa lasata...
n-am vrut sa-ti spun ca te suparai pe mine, insa jantele alea negre nu-mi placeau deloc... astea-s belea!! :twisted:
Aaaaa... poater skimbi si semnalizarilea alea ingalbenite... :rolleyes2

Mersi Dani, semnalizarile o sa le fac cu negru, doar asa, fumuriu, odata cu farurile, pe dinauntru ...

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3486065)
dar ce zici tu de un plafon negru?

Ce sa zic, stii parerea mea ! De mult vreau sa il fac :P .

In alta ordine de idei, azi m-a luat GNT la o tura cu masina...Grav grav grav trage masina aia... Toba e dementiala, sunetul si mai si, transmisia criminala si motorul...rupe asfaltul ! Adrenalina la maxim !
Acuma chiar mi s-au pus piticii pe creier pt SFI, ca la LET e mult de munca !

iviTe 02-07-10 23:50

frumos baa arata bestial masina acuma :shock: bv omule ai aduso unde trebe :twisted:

ing3r 03-07-10 02:33

Mersi, incerc si eu cat pot, in limitele timpului... ;)
Si stai ca mai urmeaza...

banzay 03-07-10 20:36

Bai... timp e... da' tu il dormi :lol:

Ce mai urmeaza? Deabia astept 8) Hai...spor

ss_seby 03-07-10 23:48

Foarte frumoasa masina :) ii sta demential cu noile jante....=p~ ..si o intrebare offtopic..GNT nu are topic pe forum?? eu chiar nu l-am gasit pe nici unde:) scz de off..

electric_style 04-07-10 00:58

arata super cu noile jante...si cu suspensia asta !!! apropo ce drop ai -40mm sau -60mm ?

ing3r 04-07-10 02:52

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3490863)
Bai... timp e... da' tu il dormi :lol:
Ce mai urmeaza? Deabia astept 8) Hai...spor

Pai il dorm ma, daca noaptea umblu de nebun ...;)

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3491250)
Foarte frumoasa masina :) ii sta demential cu noile jante....=p~ ..si o intrebare offtopic..GNT nu are topic pe forum?? eu chiar nu l-am gasit pe nici unde:) scz de off..

Mersi ... GNT nu are topic pe nici un forum, nici nu are nevoie, toata lumea stie ce e cu masina aia ! Si, ca fapt divers, interiorul din piele de pe masina lui s-ar putea sa ajunga pe a mea...Vedem, ma mai gandesc !

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3491364)
arata super cu noile jante...si cu suspensia asta !!! apropo ce drop ai -40mm sau -60mm ?

Multumesc de apreciere... Drop-ul e aprox -80, min. ! Pe Vectra de pe care am luat arcurile , din cate stiu, coborau -80, dar pe a mea mi se pare ca o lasa mai jos !

NXdev 05-07-10 11:16

dau bine jantele pe ea :shock:..si doamne ..cat de bine ii stau low8).felicitari si succes in continuare

ing3r 07-07-10 03:45

Multumesc, astept o fereastra de timp liber sa imi montez si pedalele sport, stau cu ele de luni de zile degeaba , urmeaza sa le pun :D

NXdev 07-07-10 10:49

asteptam poze :D..pedalele o sa fie din acelea cu fier ?nu de alta dar sa nu-ti alunece talpa pe ele X_X

Hot_M@n 16-07-10 23:34

salut ing3r
am rezolvat treaba cu amortizoarele fara flanse date jos sau alte alea iti fac si tie daca vrei cand ajung prin constanta ;)nu am uitat ca m ai ajutat la greu :P
duminica pun suspensia si pe spate si cand vin la tine poate le si pozam putin ;)
bft

ing3r 21-07-10 01:53

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3499287)
asteptam poze :D..pedalele o sa fie din acelea cu fier ?nu de alta dar sa nu-ti alunece talpa pe ele X_X

Da, pedalele sunt din fier, sunt frumoase. Insa inca nu le-am montat, nu am avut timp , m-am ocupat de altele...

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3523850)
salut ing3r
am rezolvat treaba cu amortizoarele fara flanse date jos sau alte alea iti fac si tie daca vrei cand ajung prin constanta ;)nu am uitat ca m ai ajutat la greu :P
duminica pun suspensia si pe spate si cand vin la tine poate le si pozam putin ;)
bft

Cand mai vii, daca am timp si pot, ne intalnim si tragem si niste poze ;) . O sa fie poze low-rider :))

Am schimbat si cureaua de accesorii, era praf, ramasese doar muchia din ea, culmea, inca se invartea :)) Noroc ca eram aproape de un magazin de piese.

In alta ordine de ei...Mii de multumiri prietenului meu RIP, a.k.a CT 29 RIP, pt excelenta treaba pe care a facut-o la buzele jantelor... A iesit...pfff senzational! Live se vad muuult mai bine :P . Si lui Banzay tre sa ii multumesc, m-a ajutat si raman dator cu inca o prajitura :D .
Poze si un video cu jantele, making of ... :P Before-after !
In poze jantele nu erau spalate ...Oricum, e destul de mult de munca, cam 2 ore cel putin la o janta, ca sa iasa ceva frumos!

mike-fullspeed 21-07-10 08:44

Super! Bravo!

Robert_MNW 21-07-10 09:17

Cat de bine au iesit! Bravo! Ce bine e sa ai prieteni care se pricep;)

banzay 21-07-10 11:10

Mai ales baiatul ala in rosu din film cu parul asa marfa (me) :lol: Glumesc... baiatul alalalt, RIP-u' ce a stat saracu' si a frecat... face treaba buna si pune suflet. zilele trecute am vazut si eu toate cele 4 jante cum au iesit (eu nu am contribuit decat la 2 si nu mocca ci am muncit pt. mici :twisted: ) si arata squicky rau :lol:

Nicolae: Astept sa iti vad numerele! Si mai mult astept sa imi fac si eu 8)

iviTe 21-07-10 12:31

super omule arata criminal auzi app ing3r lasa`mi nr tau de tel pe prv ca vreau sa vb ceva cu tine :lol:

CT 29 R I P 22-07-10 01:55

bai da ce senzatie au iesit jantele...cine le-a facut? sunt piesa ma!

ing3r 22-07-10 22:39

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3532231)
Mii de multumiri prietenului meu RIP, a.k.a CT 29 RIP, pt excelenta treaba pe care a facut-o la buzele jantelor...

Mai tii minte ce a zis politaiu' ala , nu ? Prietenul la nevoie se cunoaste :))

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning