![]() |
Re: The bitch - mk4
De asemeni boss....sa ne traiasca ;)
|
Sa-ti traiasca fetita Jock :D, va doresc multa sanatate si fericire alaturi de a'mica :-).
|
sa`ti traiasca aia mica si sa fie sanatoasa...felicitari
|
ma miram de ce este asa liniste pe topicul tau de vreo cateva zile :D... sa iti traiasca si sa fie sanatoasa
|
Multumesc tuturor....chiar sunt fericit acum ;)
|
sa-ti traiasca :D:pistoles::pistoles::woowoo::woowoo: :drunk: :drunk: :drunk::flower::flower::flower::bunch::bunch:
:2gun::2gun::2gun: |
Altă pasiune vei avea acuma pe lāngă maşină ;) să īţi trăiască fetiţa jock,dulce foc bebeu' :D !
|
Masina ...normal ....trece pe locu 5 ;)
|
Quote:
Sa ne traiasca si masinile si bebelusii:D |
.....;)
|
sa-ti traiasca ingerasul sefule.
|
1 Attachment(s)
Mersi boss....;)
...ciuning :lol: |
sa-ti traiasca bebele si sanatate maxima
pe cat de simplu iti este botul la masina pe atat este de bun gust demult l-am mai vazut si chiar imi place idea simpla si perfecta :) |
Multumesc ,deasemeni si tie ,multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi
....mai este mult de lucru la golfulet dar acum fac o pauza (fetita pe primu loc) ..pe viitor as vrea sa scap de bandouri spoilere,prelungire spate de anniversary,niste jante cu buza si poate o suspensie reglabila .... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sa'ti traiasca boss ("ai stat cu gura inchisa" :lol: ).....poate mai tarziu imi vine si mie un baietel ;)
...s-a vopsit pragurile + haionu + cumparat grila dreapta....tare as vrea sa scot si bandourile dar nu mai sunt makaveti :cry: |
arata criminal
bandourile mai au de asteptat. vreau sa vin duminik sa o vad live |
80% vin ....si mie imi place cum da cu pragurile de anniversary...daca mai lu'am si prelungirea spate (anniversary),arata perfect
|
1 Attachment(s)
I-a vezi domnule :dance: |
..ai lasat-o prea mult ...iar bandoul spate l'ai uitat :lol:
...fara manere ?....nu prea imi place ..mersi :twisted: |
te-ai jucat un pic cam mult tweety...si manere si bandouri scoase........de ce nu ai scos si semnalele?
ar da bine cu suspensie |
1 Attachment(s)
O a doua īncercare , nu īmi mai săriţi īn cap atāta :P |
..asa mai merge ....te iertam:bat:
..cam asa ceva va fi finalu (exterior) :twisted: |
eventual si manerele spate scoase
|
Frumoasa masina....ce bani te-au dus pregurile?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
man fii antena :
am asa ceva nu te-ar interesa? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1235298588 ai asa: 1-masca fara semn (stiu ca o ai dar e intruna) 2-halogenele 3-plasa in bara 4-bara complecta ca atare ce zici nu te-ar tenta?e coool draguitza nu exagerata nu kitcsh si e plastic nu fibra |
Nu prea mai ales că nu are bani să īşi schimbe geamurile de la faruri,deci mai mult ca sigur nu are să īţi cumpere ţie accesoriile,scuze că răspund pt el dar el este afara şi sigur nu ştiu dacă intră īn seară asta,sper să nu fie cu supărare că mă bag...:???: Quote:
|
..mda ,e frumusica ...dar cum a zis si tweety ,investitia mea se indreapta in alta parte ,masina deocamdata i'a o pauza, o sa mai shimb doar ce este invechit sau deteriorat + consumabile
...mersi tweety ;) |
2 Attachment(s)
..... ;)
|
Nice biatch !!!
Sanatate |
fiecare diferit :)
|
primu de la stanga la dreapta e cel mai tare.:))
|
I LOVE THIS PHOTO !
|
Hai Jock spune-le la oamenii ce ţi-ai pus tu acolo la sunet să "duduie" :lol: hai , hai :D glumesc....te dau īn gāt sau nu?:P
|
...doua tweeter -e pe spate ??...:mrhappy: ..
|
jock zi si mie frate cum se numeste folie pt stalpi si cam cat costa ca nam gasit pe nicaieri. :-)
|
..eu am pus autocolant normal (se gaseste la magazin "materiale de constructii" ) .... negru mat 5-6 ron metru ;)
|
Re: Golf 4 - the bitch!
Mda ,folia a disparut si s-a vopsit (stalpii) ...se mai adauga o toba ( nu vreau zgomot) si ceva kich ..lumina picioare :sad:
o sa revin cu poze : |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning