![]() |
Re: Xtreme Club Emotion
doar poza tati...poze..distractie...kef si voie buna ...ne simteam bine ;)...paprati astia...mugur era acolo...nu facem nimik....noi ne permintem :P
si gabi ..era bine dispus ...era spuma petreceriii ...ne promis striptis de revelion..asteptam.. |
auzi liv am promis si ma tin de promisiune dar cu o mica diferenta ca nu fac eu :))) altcineva ..... stii cine ? r_ _ _ _ a :))))
|
Quote:
|
duminica ora 17 intrunire la peny si va rog sa incercati sa fiti prezenti ca sunt baieti intrati in club si trebuie sa facem cunostiinta si sa facem lista cu nr de tel si id de mess ca sa stim unii de altii . incercati sa veniti si sa anuntati care cum va intalniti ca mai sunt mai multe de discutat si stabilit cu evenimentul si evenimentele la care posibil de comun acord sa mergem . nu utati peny ora 17
|
cum a fost fratilor la intalnire.....pacat ca sunt din inima tarii....Mi-ar placea sa se mai bage si altii din Sb pe acest forum..ca sunt al nimanui....
Bafta in continuare... |
bai .. am fost aseara la o petrecere XCE si s-a ascultat numai house ... numai trance si minimal .. respekt baieti .. ;)
|
asa e frate numai house de calitate...la noi asa e tot timpul nu ma liviule??? 8):lol:
|
se anunta un 1 mai la munte furtunos :D
|
bahh..unde ati petrecut mah???????? sa nu dati un telefon tu-va-n gura de tradatori:))
|
Quote:
:lemon::poke: :hug: |
traiesc
|
aahahhaaa:))) onu? sau gresesc?:)) ce id are shaww sa mor.
PS: bai onule da na intrebat nimeni de tine mah:)) |
pai daca nu ma iubeste nimeni. ce sa fac si eu.
|
dute ma acasa
:lol::twisted: pe 2 mai sunt curse 402m la noi. nu bagam si noi o intalnire mai intai ? :drunk::pelvic_th:chick: |
unde sunt mah petere curse?....
bagam pana atunci o intalnire fi sigur..sa vedem si cine partiicipa de la noi. |
Quote:
|
Cred ca locatia este tot pe acolo Venus-Saturn...
|
@ andrei .. el se lasa asteptat .. invitatie speciala ;) mireasa :)
|
auzi la el ilprezindente :)))))) trebuie sa ceri drept de autor la baieti :)
|
sa imi sugi totosul ba liv
|
Peu nu a venit WRC-ule ca umbla pe la pariuri sportive azi , :)) arunca cu cascavalu ca Becali
|
Quote:
Si inca 1 intrebare : care e faza cu noul user ? ai uitat parola la ala vechi ? :D :D :D |
nu ma ala vechi este banat
|
Quote:
|
chiar ba onule sa le dai la baieti dreptu ca au numele inregistrat :))) salut adi , tot vb baietii ca esti suparat pe mine si nu prea inteleg de ce ?!!!!! eu cred ca nu ti-am dat motive vreodata sau am dat dovada cumva in fata ta de bulangerism sau nesimtire . si din cate stiu eu ai nr meu de tel , asta in cazul in care nu l-ai sters sau ti-ai schibat tel :)))) bem o cafea cand ai timp si-ti explic eu in amanunt faza cu revelionul ca sa nu mai ai tu suparari pe mine aiurea
aaaaa mia bine ati puneai seful sefilor ba onule :))))) ca-ti si place date dracu :)))) |
ba cu dreptu nu dau bine daca vor un stang. muhahhaha
|
nu e buna ..gaseste altele
|
bai porcare...:) ( ONU ) INVIEM SI NOI? hai o intalnire...sta asa..ma mai dau singur sau..vezi ca ne dam pe sub balcon al tine pe 1 mai ..penny campus:o
si sa vii sa iti dau o shaorma la mine in sat...:)) mincau mic |
la multi ani pt ieri Alex.. cu alfa.. si azi lu Radu cu seatu.. sa ne traiti.. ;)
|
Quote:
|
Caprele astea doua sa ne fie sanatoase si sa se faca mari ;) .. la multi ani baieti ;)
|
Quote:
Cand strangi "turma" sa le vorbeasca " oierul " ? |
mai sunt 2 sapt pana la eveniment...
facem stand ceva ? |
o fi..io nu bag masina am unele probleme la bara fatza..
|
tu ai unele probleme la cap ... nu la bara fatza ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
hai ca sa terminat cu nebunia . cum zice bunul meu prieten wrc oierul vrea sa va vorbeasca zicetzi si voi cand vretzi sa ne intalnim.
|
Quote:
Zi tu unde-cum-cand :rolleyes2 |
:)))) aici sunt de acord cu alex, zi unde cand cum ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning