![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
In sfarsit v-ati hotarat cu data si locatia.Daca pot ajuta cu ceva la aceasta cursa sa ma anuntati si pe mine.Ciao si numai bine.
|
Quote:
|
chiar daca nu prea am mai intrat pe net.....nu inseamna ca nu " mi-am facut treaba " ;) ;) .. CLICK-> :arrow: :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=lwQz6NDrErA
|
Frumos facut filmuletu :D Pacat ca nu sunt si eu cu cascadoriile mele :)))bine ca nu m-a prins cineva :))))
|
ai vrut sa faci tumba pe acolo dar nu ti-a reusit :P:P:P
most ,titlul celei de-a doua melodii te rog :) |
NUMELE ..plm ..nul stiu dar se numeste BANG BANG ....eu am facut filmul cu ce am primit ....sper ca la saturn sa pot face ceva mai bine .....daca voi avea camera ..a.s face ceva tare
|
PT cursa de la saturn ...am nevoie de 2 camere sau aparate photo ...care sa filmeze ceva mai mult .....vreau sa scoatem un Montaj dala ....meserias ;0 ...daca vreunu din X team`eri poate sa ne ajute sa vb aici...aparatele sa filmeze in format AVI ...vreau ca eu sa stau la start ..iar GRIGO va sta la finish.....cam asa am eu planu ....sper sa ne iasa....ca asa sa fac montaje din ce au filmat altiii numi palce ca nu prea imi iese ce vreau eu ...;)
|
Eu o sa filmez dar imi scoate format WMW :(
|
e bun si WMW....dar .....mie pt montaj numitrebuie ce filmeaza altii .....trebuie sa filmez eu ....credema stiu dece zic
|
a lucrat la paparatzii , mi`a aratat mie poze cu Pamela si Ieftimoaie :))
|
.....Pana la urma imi da careve ceva de filmat ....eu daca va vad la saturn ..vin sa vb cu voi ...ca poate facem rost acolo de ceva .....
|
-= nu cu mult timp in urma se zvonea ceva de o intalnire a tuturor membrilor x-team ! ce se mai aude acum ? ceva concret ? =-
|
Saptamana aceasta intalnire X Team Racing Club Constanta , fiecare membru va primii sms cu locatia , ora , ziua , prezenta obligatorie , nu pot da alte date aici , INTALNIREA SA FIE STRICT MEMBRII X TEAM!!!
|
VA fii bine :D
|
Invoc spiritul lui footix:)))
|
Footix, Footix, Footix!!!
|
ba ia face-ti voi intalnire de luni incolo sa vin si eu acasa !!!!
SEFU VOSTRU SE INTOARCE !!!!!! HA HA HA .........BBBBBBBBRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMM |
ohooo BOGDANEeee astept sa vii omule , k mi-am luat si eu un urs , si avem de lucrat si la al meu si la al tau :) asa k sa nu ne pliktisim! intalnirea a fost facuta deja .... nu prea reusita , dar pt tine mai facem una :)
|
gasca sa marit avem o noua masina seat leon cupra
|
wehehe :) e bine , sa tot vina
|
Quote:
|
lasa-l pe FOOTIX ca il astepta la cotitura pe ONU care tot fara far marge :-)))
a da... bravo pentru cupra in sfirsit aveti o masina mai performanta :-))))) |
avetzii voi masina mai puternica ca a noastra ???? pia vino cu detalii:))))))))))
|
TRA ule....nu da lovituri sub centura mah....:)
|
daca il manaca limbaaaaaaaaaaaa
|
Da, aliniatzi tot X-team si vin eu si ma dau daca vretzi cu Mercedesul.
|
mai intii da-te cu FOOTIX
|
pai la peste 300 de cai ce sa ma mai dau cu footix
|
hai sa ne laudam acum :))) mancate`ar dracii :)
|
Exista cel putin o masina in x-team care sa ii dea vreo 2 tiruri acelei masini.:)
|
Quote:
:d8) |
Subaru nostru si luat-o de la Subaru de la X team....dar nu se pune....conduceam eu masina celor de la x-team....asa ca ramane in familie...:D...
|
u cred ca citesti printre randuri....eu vad ca tra-u considera leonu ca e cel mai puternic de la ei.....
P.S si la propriu si la figurat a ramas in familie ... :) |
Cu, cosmin nu are rost sa ma dau ca sunt constient ca mi-o fur din cauza ca este 4x4 si mercedesul chiar nu are plecarea buna acuma lucrez la partea asta cu plecarea sa vedem poate nimerim cutia.
|
Quote:
|
pai are tot atatia cp cat anunta toata lumea pe bune :)) putin peste 300 , 400 sau cine stie chiar 500. vom vedea unde este locul ei dar putina rabdare
|
Quote:
|
da vreo masina de 10 s nu aveti ???
:rolleyes2 |
ma dau eu cu tine si cu mercedesul tau
|
cu tine pia doar pe cheile de la masina daca tot ai curaj sa te dai cu mine. si sincer nu ma dau eu cu tine ca imi esti prieten si nu vreau sa ma injuri dupa acea ca stiu ca esti ofticos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning