![]() |
Re: MUZICA
si mai are un link deea care merge mai bine. il postez de acasa.
o sa mai bag muzica, dar merge greu de tot de uploadat. si ma plictisesc. :d |
Quote:
vreau sa invat sa mixez la perfectie si dupa aia poate ma apuc... e interesanta piesa!!! dar...minimal-ul e cam pe moarte! chiar dak e minimal-trance... daca sunt "houseri" printre noi pe forum o sa pun link-uri la promo mix-urile mele..poate vreti sa ascultati... le fac pe sculele personale CDJ-uri 1000 MK3 si mixer DJM 800. stilul meu: pai cam orice muzica electronica...nu mi-am gasit stilu inca...mai mult electro..tech house...din ce in ce mai putin minimal ca nu prea mai imi place...microhouse...click house...cu un usor feeling de funk...sau progressive. inca o chestie...masinile sunt pe locul 2 pt mine...dupa dj-ing! |
pai pune ceva ce ai facut tu ...
eu ascult mult trance , f mult pot spune , dar trec si pe la electro din cand in cand..... |
tre sa le inregistrez in mp3 si sa le urc pe un site...
cand oi avea timp o sa pun aici link-urile! :-) |
Quote:
Tac-tu e solist vocal la trupa Walker si cantatzi manele. Maica-ta va aranjeaza concertele... Apropos... super tare videoclipul dupa Taraf TV! :lol: |
si el canta cu formatia aia..Featuring?
|
bonule ai uitat sa precizezi ca tu ne ajuti cu clapele :mrgreen:
|
[QUOTE=Dirty Pusherman;689959] daca sunt "houseri" printre noi pe forum o sa pun link-uri la promo mix-urile mele..poate vreti sa ascultati...
[QUOTE] Ia pune! Chiar sunt curios!:D |
chiar o sa pun...dar sa fac un mix intai cand am timp! :D
|
[QUOTE=dragos2900;694696][QUOTE=Dirty Pusherman;689959] daca sunt "houseri" printre noi pe forum o sa pun link-uri la promo mix-urile mele..poate vreti sa ascultati...
Quote:
De unde pana unde asculti tu house..., cand la tine-n masina auzi numai manele ??? Asta e pe bune :twisted: |
In masina nu ascult niciodata manele!:evil:
Acasa mai ascult uneori cate o manea...e adevarat!:lol: |
OHO, si eu am fost DJ, TNG stie de la petrecerile care le-am dat in liceu !
Dar acum sunt cu masinile ! Pune melodiile sa le auzim si noi ! |
Quote:
|
:))) skama, uneori ai dreptate. dar poate stie ce vb
ia da-ne mai multe info. ce prog foloseai, pe ce te jucai... ca sincer..pe calc nu prea se numeste DJ. valabil si pt celalalt... |
se "juca" cu muzica in diverse programe de mixat .. nu-mi vin acum in minte
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning