![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
am polo :X si pe zapada merge si frana de mana :X chiar daca nu se compara cu o tractiune spate .... macar nu ma plictisesc :D
|
Quote:
5`aru tau ce iti mai face frate? ai rezolvat cu fatza? |
Quote:
5aru' e cum a ramas lovit + ca a ramas si fara roti , vreau sa il dezmembrez si imi fac pisica...Adik vreau sa iau cam tot ce pot de pe 5ar' si sa pun pe pisica !:D |
cam ai dreptate :)) desfacui azi cutia , inca nu o dadui jos , maine se va intampla minunea :D
in alta ordine de idei , continua lista cu blesteme .... ieri a fost majoratul celui mai bun prieten , si eu schimbam roata la polo pentru ca mi`au intepat`o in fata blocului.... :( romania frate....... ms tero pentru cheia de la prezoane :D |
cata ce se mai aude de urs ? hiberneaza?
|
moare de frig , caut un garaj sa lucrez la el .... cutia nu am desfacut`o inca
ieri a fost nasol , ma gandeam sa il vand pentru ca nu pot sa il intretin ... la nervi se spun multe |
Pana la urma gasesti si garaj sa rezolvi problema ;) dar e mare pacat sa vinzi ursu ca doar a fost Visul tau aceasta masina ;)
Bafta si las-o ca o scoti tu pana la capat ! |
orice ai zice..il pui la vanzare si cand vine clientul te ia inima..!nu ai cum sa nu`l poti intretine tinand cont ca nu e costisitor..piese sunt garla,trebuie numai sa ai si tu grija de el!bafta
|
Quote:
|
Quote:
cum poti sa spui asa ceva? bafta! |
eu .. unu .. la cat am visat sa am urs ... m-am jurat ca o s-o tin muuuulta vreme :) si chiar dak o sa-mi iau a 2-a masina ... ursu o sa ramana forta :) ba chiar dak imi iau alta masina ... pot modifica mai grav ursu :D pot spune ca sunt indragostit de tot ce inseamna urs :) mai bine te gandesti foarte bine ... si mie mi-au spus multi ca .. ursu nu e masina de mine ... ca tre sa fi mecanic inascut ca sa-ti iei urs .. ca stai numai pe sub ea ... dar nu i-am bagat in seama ... multi mi-au spus ca sunt retard .. ca in 2008 imi iau masina din 89'. chiar si tata .. imi spune zilnic .. ca ursu meu e cazan .. ca loganu lui e forta .. ca nuj ce .. dar cazanul meu intoarce capete si cand sta parcat .. loganu e ca alte sute de mii de masini ... ursu .. e unic :)
|
frumoasa masinuta (pacat sa o vinzi daca asta o fost visul tau :) ) bafta in continuare si la multe realizari :P
|
cred ca i-a ramas alcoolul in sange de la revelionu, ca alta explicatie nu gasesc pt anuntul care l-a facut :P
mosh baga-ti mintile in cap ce ai, ai inebunit? cum sa vinzi masina...revinoti ca ne suparam |
ai alte planuri una mai noua? de o vinzi?
|
la nervi omul spune detoate uneori si io la nervi cenu zic :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning