![]() |
Re: Condica de reclamatzii si sugestii!!!
Quote:
Io ti-am zis bai idiotule ca nu ma intereseaza ce vroiai tu sa ne zici in momentul ala ptr. ca stii ca dupa ce ne-ai facut in toate felurile vii sa vb cu mine ma mancamiai .... ! Ce ti-am zis io mah ca nu am nici o treaba cu tine ! Cand esti fata in fata cu mine de ce nu comentezi mah papagalule ! |
Pt ca nu am ore cu prosti in fiecare zi !
Si aici am incheiat toate discutiile ! Si recunosc ca a fost greseala mea ca am intrebat pe cine nu trebuia (pe aia pe care iam facut in toate felurile) "cred ca in visele lor" ! |
Sa nu mai dai ochii cu mine ! Atata iti spun !
|
nici cu coltzu'
|
aroganta si prostia fac parte din viata ta! nu te mai umfla in pene atat! ca degeaba!
|
aml-ule ce-ai facut ai ajuns si tu la capitala , ai uitat cand te suna mata ca la 7 sa fii in casa si acu ai ajuns smecher peste noapte! Trezeste-te ca e dimineata! Si altadata invata sa nu mai opresti pe colt!
|
Deci am incheiat sa nu mai vii pe acolo ! iN rest nu ma intereseaza ce faci !
|
Re: Diverse discutii
Quote:
Al draq de tartor, mereu sa faci tu raca sa iasa scandal. :twisted: |
da , intradevar.eu am spus ca nu vin ca sunt pieton .skama era la cazino atunci si nu a stiut de buc
|
Quote:
|
-Sunteti o mana de oameni acolo chiar nu va puteti intelege? Injurii adresate intre voi in mod public??? Frate, cati ar trebui sa bat sa sa F** eu dupa cate mi-au facut?
-vad orgolii , vad ura , vad invidie intre voi....pentru ce ? Cand ve ti intelege ca numai uniti si multi puteti face ceva o sa mi dati dreptate. -Ma oftic cand vad atata ura intre voi in loc sa o avem cu cine trebuie si mai ales cu cei care s ar bucura sa vada asta .....nu uitati ca nu odata a-ti fost la un pas sa renuntati...... |
florica, nu ne am gandit niciodata sa renuntam, situatia nu e chiar asa grava precum pare pe acest forum . ura si invidia exista la unele persoane si nu le o poti scoate din cap sub nici o forma ,u ai avut mai mult deaface cu specimene asemanatoare si stii mai bine ce vreau sa zic .
este o singura persoana cu care ne mai ciondanim pe acest forum, asta nu e o problema si daca o tine asa ii mai dau o data formularul sa mai citeasca la "conditii si termeni". in rest suntem uniti mai ales cand e vorba sa facem o intalnire .suntem 20de membrii activi care vin la intalniri si tot crestem . |
Pitu are perfecta dreptate... eu unul il sustin in ceea ce a zis.
|
sper k akuma sa nu mai fie astfel de conflicte....cel putin sa nu se arate pe forum...avem si noi o imagine totushi`
|
Quote:
-Kraven_4_all esti cam singurel fara Usergroups...da-i si tu joint la NSL. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning