![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
Adevarat! BMW fara nas negru....aiurea.
|
Quote:
dupa ai mai vedem |
8 Attachment(s)
pana la nari si suspensie revin cu niste poze din drum spre Cluj la "King of Europe"
|
bravo... frumoasa masina...si pare intretinuta...
presimt ca o sa iasa un matan din ea :D |
multumesc pentru aprecieri...
|
MAi bine ai face ceva cu bara aia fata(una de M) si cu arcurile(tre sa fie mai lasata)si cu janele(pune-i niste oale),parerea mea ca astea sunt primele 3 lucruri pe care tre sa le faci la o pisik stok,ca sa arata Ok.Masina este ok la an si arata foarte ingrijita e numai buna de lucrat la ea,dar e pacat de motor ca e 1.6 si parerea mea ca asta a fost cel mai prost motor gandit de nemti pt e36(consuma aproape cat un 2000 la un mers normal).Spor la cheltuit!!!
|
Ma scuzi nu am vazut pana la capat.Arata mai bine asa dar.... totusi fa ceva cu bara fata......
|
Multumesc pentru sfaturi... Masina e 1800 nu 1600 cum zici tu:-P, deci putin mai marisor nu cu mult dar orice calut conteaza
|
frate am innebunit lupu cu ///M -u asta....daca are omu bmw tre sa arate ca un M...ce sa-ti zic...
mie unu mi se pare ca e kitsch atat timp cat doar arata ca un M dar nu este.... VN-88-FLY...vezi ca e unu pe la GO-GO AUTO care lucreaza fibra de sticla...sau poate il stii deja...cred ca ar fi mult mai ok sa-i faci ceva la spoiler-u asta....ceva cu adevarat CUSTOM daca tot ai inceput....nu o mizerie de bara de M din plastic de casetofon puii mei ...parerea mea....:D |
Quote:
Ce noroc avem ca nu e a ta kitsch cu dungile alea pe ea si cu fetele de usi prinse in suruburi..:rolleyes2 |
tdr....daca ai ceva de zis la adresa mea ....zi ca te ascult....da nu pe topicu asta....
|
Pai bineinteles ca am ceva de zis. George e prietenul meu si tu te iei de masina lui degeaba. Uita-te la a ta intai si apoi critica munca altuia. Omu o face incet..dar cu bun gust. I-ai dat tu cumva bani pt vreo bara "custom" si el te-a refuzat? Ti-a cerut bani sa-si faca masina?
Vrei sa-i zici ceva ? Da-i un sfat prietenesc nu ii face reprosuri ironice! |
Quote:
|
nu ma bag nu e problema mea..jipianule fa masina cum vrei tu..pana acum ai facut bine ca arata bine.. ;) bafta
|
Sa recunoastem totusi ca un om isi modifica masina dupa gusturile sale care nu se discuta:), si iti modifici masina sa te simti tu bine in ea.....
Si masina aceasta dupa parearea mea arata foarte bine ;) George bafta in continuare si asteptam urmatoarele modificari.... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning