![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
sa tot inmatriculezi calibre la banii astia:):D...Flow nimic noutati?
|
Doar 400 ?:shock:; ceva combinatii ? ;)
|
Quote:
Quote:
|
hai hai cu noutatile!!!:)
|
8 Attachment(s)
Am fost plecat o perioada din Oradea'si nu am avut timp sa ma mai ocup de masina... de cateva zile sunt acas,am reusit sa-i pun folie omologata,urmeaza un kit de xenon saptamana viitoare,refacere traseu evacuare,vopsire capota,portbagaj...o pregatesc de ITP :D
|
Ar merge nişte distanţiere pe spate !
|
Good Game, sa-ti traiasca.
Arata mult mai ok cu folia si din punctul meu de vedere isi merita cel putin pentru intimitate investitia. Iti sugerez sa montezi plasa / bara spate. Oricum stiu ca se lucreaza incet dar sigur... en`joy. |
Quote:
Quote:
|
Iti recomand la acea prelungire de bara dubla evacuarea,cu tipsurile ridicate la 30grade;)
|
Folie omologata? Glumesti sau ? Nu o spun cu rautate dar sincer nu stiu cum ti-ai omologa tu folia aceea....Nu am spus-o cu rautate,poate putin cu invidie pana ce-ti aflu raspunsul....si eu visez la folie,insa niciodata nu o voi avea omologata....
|
Quote:
|
asa mai da...Oricum arata bine;) S-o stapanesti sanatos
|
Arata bine masina.. sa ii faci evacuarea si sa pui plasa la spoilerul spata ca e singurul defect major vizibil la exterior in momentul de fata. :D
|
sall. ieri am reusit sa-mi indoi ambele jante dp partea dreapta urat de tot:sad: am dat peste un capac canal mai sub nivel..faza e ca nu marginea jantelor s'a indoit ,ci pur si simplu din spite... :sad: imi pare foarte rau pt.jantele atea..erau chiar oki,slabe sanse sa le mai fac...
|
Da...pacat de ele. La ce drumuri avem mai nou...in oras ai reusit performanta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning