![]() |
Re: Top 10 cele mai inedite scuze!
Nu stiu daca se incadreaza la top 10 scuze dar pentru mine a fost fantastica...dupa cursa cel care m-a provocat (si care a si pierdut) ma intreaba cati cai am din fabrica...ii raspund la care el zice: "Aaaa, pai eu am 40 de cai peste tine din fabrica. Nu am incalzit bine slickurile ca daca le incalzeam te bateam".............
Poti sa nu fi deacord cu o asemenea constatare ???!!! |
golf 4 vs 320d
eu eram cu golful, iar la 320 intr`a 2a s-a auzit CRRRRCRRRRRRRRRRR la semafor eu radeam de el (nu-l cunosteam) iar el... frate am probleme la cutie ca altfel te faceam.... |
pai daca s-a auzit crrrrrrrrrrrr ...chiar avea probleme la cutie...te-ai gandit la asta?
|
1.cand am dat a 2-a mi-a sarit nuca de la schimbator
|
2.eu passat tdi 130vs. el bmw 325CI...mai ia si tu p cineva in masina sa fim egali numeric
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stau acum si ma gandesc..daca ar fi castigat sigur ar fi venit replica " te-am batut chiar daca aveam cutia stricata" |
Quote:
Cel caruia i-a sarit.. totusi a castigat deci nu era o scuza.. doar o constatare ca s-a intamplat.. :) |
Se poate intampla oricui boss :)
|
Quote:
|
Quote:
La fel si cu saritul nucii :)) Mi s-a intamplat si nu doar o data deci dpmdv este 100% real. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
poate e doar o scuza; inainte sa se dea stia "ca are cutia stricata" de ce s-a mai dat? pt ca nu se poate abtine, dar spera sa castige "sa se umfle in pene". un scenariu bun, nu? :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning