Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Top 10 cele mai inedite scuze! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/97944-top-10-inedite-scuze.html)

Bambina 27-05-09 19:52

Re: Top 10 cele mai inedite scuze!

Nu stiu daca se incadreaza la top 10 scuze dar pentru mine a fost fantastica...dupa cursa cel care m-a provocat (si care a si pierdut) ma intreaba cati cai am din fabrica...ii raspund la care el zice: "Aaaa, pai eu am 40 de cai peste tine din fabrica. Nu am incalzit bine slickurile ca daca le incalzeam te bateam".............

Poti sa nu fi deacord cu o asemenea constatare ???!!!

b0gdan_max 27-05-09 22:28

golf 4 vs 320d
eu eram cu golful, iar la 320 intr`a 2a s-a auzit CRRRRCRRRRRRRRRRR
la semafor eu radeam de el (nu-l cunosteam) iar el... frate am probleme la cutie ca altfel te faceam....

apache 28-05-09 11:36

pai daca s-a auzit crrrrrrrrrrrr ...chiar avea probleme la cutie...te-ai gandit la asta?

tzatzichi 28-05-09 13:46

1.cand am dat a 2-a mi-a sarit nuca de la schimbator

tzatzichi 28-05-09 13:47

2.eu passat tdi 130vs. el bmw 325CI...mai ia si tu p cineva in masina sa fim egali numeric

b0gdan_max 28-05-09 15:00

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2358759)
pai daca s-a auzit crrrrrrrrrrrr ...chiar avea probleme la cutie...te-ai gandit la asta?

tu daca ai avea probleme la cutie te-ai trage sa o strici si mai rau? :) sincer....

b0gdan_max 28-05-09 15:02

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 2359166)
1.cand am dat a 2-a mi-a sarit nuca de la schimbator

haha dupa parerea mea asta ocupa locul 1 =))))

apache 28-05-09 16:23

Quote:

Originally Posted by b0gdan_max (Post 2359430)
tu daca ai avea probleme la cutie te-ai trage sa o strici si mai rau? :) sincer....

intradevar...nu m-as trage....

stau acum si ma gandesc..daca ar fi castigat sigur ar fi venit replica " te-am batut chiar daca aveam cutia stricata"

B|shOp-VR6 28-05-09 17:25

Quote:

Originally Posted by b0gdan_max (Post 2359433)
haha dupa parerea mea asta ocupa locul 1 =))))

E amuzant dar intr-o seara i s-a intamplat cuiva de doua ori.. pt ca nu era prinsa cum trebuie.. asa ca.... depinde de situatie :D

Cel caruia i-a sarit.. totusi a castigat deci nu era o scuza.. doar o constatare ca s-a intamplat.. :)

Bambina 28-05-09 23:05

Se poate intampla oricui boss :)

b0gdan_max 29-05-09 15:44

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2359670)

stau acum si ma gandesc..daca ar fi castigat sigur ar fi venit replica " te-am batut chiar daca aveam cutia stricata"

iti zic sigur ca la al doilea semafor a plecat f bine si a1a si a2a ... eu nu i-am mai dat am plecat incet l-am lasat sa se duca ca nu mai aveam nimic de dovedit :) paradoxal... a zis ca are cutia stricata.. pe urma a plecat bine...

pHlow 29-05-09 18:56

Quote:

Originally Posted by b0gdan_max (Post 2362887)
iti zic sigur ca la al doilea semafor a plecat f bine si a1a si a2a ... eu nu i-am mai dat am plecat incet l-am lasat sa se duca ca nu mai aveam nimic de dovedit :) paradoxal... a zis ca are cutia stricata.. pe urma a plecat bine...

Nu vad defapt ce ai demonstrat. S-a mai intamplat sa ma dau si cel cu care sa ma dau sa rateze treapta si sa o "caraie(crrr)" sau chiar eu sa o patesc. Nu neaparat datorita cutiei ci pentru ca am ridicat ambreajul prea devreme si nu am bagat in noua treapta complet.

La fel si cu saritul nucii :)) Mi s-a intamplat si nu doar o data deci dpmdv este 100% real.

b0gdan_max 29-05-09 22:43

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2363482)
Nu vad defapt ce ai demontrat. S-a mai intamplat sa ma dau si cel cu care sa ma dau sa rateze treapta si sa o "caraie(crrr)" sau chiar eu sa o patesc. Nu neaparat datorita cutiei ci pentru ca am ridicat ambreajul prea devreme si nu am bagat in noua treapta complet.

La fel si cu saritul nucii :)) Mi s-a intamplat si nu doar o data deci dpmdv este 100% real.

asta e si ideea pHlow, ca nu din cauza cutiei s-a auzit caraitul ci din cauza soferului, iar din acest motiv a scos el faza ca are probleme la cutie. ( este o scuza, la asta se refera topicul)....

pHlow 30-05-09 00:34

Quote:

Originally Posted by b0gdan_max (Post 2362887)
eu nu i-am mai dat am plecat incet l-am lasat sa se duca ca nu mai aveam nimic de dovedit :)

La asta ma refeream. Daca erai fair-play ii acordai o a 2-a sansa :P + o lectie(de fair-play)

r0xanicutza 04-06-09 13:20

Quote:

Originally Posted by b0gdan_max (Post 2359430)

eu stiu pe cineva care face lucrul asta, pt ca nu se poate abtine!

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2359670)

cu siguranta!

poate e doar o scuza; inainte sa se dea stia "ca are cutia stricata" de ce s-a mai dat? pt ca nu se poate abtine, dar spera sa castige "sa se umfle in pene". un scenariu bun, nu? :))

All times are GMT +2. The time now is 23:11.

- Copyright 2026 4Tuning