![]() |
Re: Dacia PTM
Quote:
|
maisna este frumoasa dar parerea mea ar fi sa o lasi fara masca in fata si calandrul ala ca o gura descisa si cu bad boy da bn rau!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
m-am gandit sa intorc invers bara aia de tabla si vad ca acuma sta spoileru bn...mai bn de atat nu il pot aranja ca este deformat din mai multe parti:(
PS: chiar si suportu de la nr. are rolu de proptea:lol::lol:....am atasat si o poza cu ea fara grila |
ce zice-ti:?::-P sa-mi pun geamuri electrice si pe spate:?:...
macaralele le am da nustiu daca sa le pun sau sa le vand :lol: |
am renuntat la ideea de geamuri el. pe spate :lol:
|
Quote:
|
pt. ca necesita o modificare majora la macaraua electrica si daca nu-mi iese inseamna ca am cheltuit 200 ron degeaba :(
|
da bn masina fara grila.. pune plasa cred ca va da mult mai bn..si cumpara-ti niste prelungiri la bari si le imbini cu fibra..v-a iesi frumos..
|
deocamdata lucrez la ea...pana o sa termin tot exterioru si grila si restu o sa va tin in suspans :D
|
:D at bafta si nu ne mai tine in suspans :shock: :shock: :-)
|
3 Attachment(s)
dupa ceva timp am revenit cu niste poze cu masina...nam mai putut face nimic la ea pt. ca sau apucat astia sa schimbe bordurile si asfaltu si am avut masina pe alta strada....
iam mai pus o plasa si iam prelungit masca din fata ca sa nu se mai vada spatiul ala:D |
arata super cu plasa...spor la treaba in continuare
|
dece te-ai limitat la manerele din spate doar?trebuia ales tot tacamul, ai vazut la a mea doar.jante ar trbui iar si mi-a placut ca ai astupat aerisirea aia de pe stalpu spate, nush daca e indicat da arata bine.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning