![]() |
Re: ShineRunnerRacing
SI CATEVA MASINI DIN CLUBUL NOSTRU
|
46 Attachment(s)
SI IN MAXIM 1 SAPTAMANA O SA VEDETI TOATE POZELE FINALE si toate sticarite imi cer scuze pt cele nesticarite dar asta este saptamana viitoare gata toate:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:
|
nu vreau sa fiu rau.. dar sincer.. am stat sa studiez 9 pagini din topicul vostru sa aflu si eu cate ceva despre voi .. inafara de faptul ca sunteti prieteni ( logic ca doar nu erati dusmani si faceati un club ) si ca plecati la munte pe 12 .... altceva nu inteleg .. o prezentare de masini de viitor cevadespre voi ... nimik ...
|
Quote:
|
Quote:
|
SHINE RUNNER RACING VA INVITA DISEARA LA INTALNIREA CLUBULUI SI APOI LA O PLINBARE PANA LA AZUGA LA PLATFORMA CARE SE ANUNTA INTERESAT DISEARA LA STADION LA STEAUA LA CASELE DE BILETE
|
stiti vorba aia "tace si face" ? ce rost are sa batem campii pe aici cu "planuri de viitor" si alte chestii de genul?
apropo, sparky, se anunta 2 locuri libere in vreo masina pt munte? nu de alta dar mai am 18 zile de stat pe bara fara permis... |
1 Attachment(s)
JOS CU TAXA MAINE LA PROTEST
|
sa creasca taxaaaa!!!! :grandpa:
|
sparly, te rog să încetezi cu atacurile şi cu schiţele în paint !
|
1 Attachment(s)
jos taxa si imi pare ca nam putut afisa acest bener
|
2 Attachment(s)
....................
|
surioara mea :X:X:X bine ai venit in club :D
|
1 Attachment(s)
o bun asa
|
FRATE AU FACUT SENZATIE ASTAZI MTX SI DRJ SUPER TARE IN FIECARE SENZATI TATA SENZATI TATA SI CAND TE GANDESTI CA SUNT DOUA C2
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning