Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Shine Club (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club.html)
-   -   ShineRunnerRacing (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club/97231-shinerunnerracing.html)

sparly 11-12-08 08:07

Re: ShineRunnerRacing

SI CATEVA MASINI DIN CLUBUL NOSTRU

sparly 11-12-08 08:12

46 Attachment(s)
SI IN MAXIM 1 SAPTAMANA O SA VEDETI TOATE POZELE FINALE si toate sticarite imi cer scuze pt cele nesticarite dar asta este saptamana viitoare gata toate:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

Zein 11-12-08 15:34

nu vreau sa fiu rau.. dar sincer.. am stat sa studiez 9 pagini din topicul vostru sa aflu si eu cate ceva despre voi .. inafara de faptul ca sunteti prieteni ( logic ca doar nu erati dusmani si faceati un club ) si ca plecati la munte pe 12 .... altceva nu inteleg .. o prezentare de masini de viitor cevadespre voi ... nimik ...

sparly 11-12-08 16:44

Quote:

Originally Posted by Zein (Post 1914798)
nu vreau sa fiu rau.. dar sincer.. am stat sa studiez 9 pagini din topicul vostru sa aflu si eu cate ceva despre voi .. inafara de faptul ca sunteti prieteni ( logic ca doar nu erati dusmani si faceati un club ) si ca plecati la munte pe 12 .... altceva nu inteleg .. o prezentare de masini de viitor cevadespre voi ... nimik ...

da aicea ai dreptate dar dc sa vb asa mult aicea cand ne putem abtine inca putin pana este gata pagina noastra de net si noi postam doar ce trebui sa vada si restul membrilor care ne insotesc dupa sedinta acuma este decizia ta la comentari dar eu zic ca nusi are rostul sa spunem decat IN FIECARE SEARA NE GASITI PE MAGHERU dupa ora 22 si vinerea la LOCUL NOSTRU UNDE NE STRANGEM SI LA MUNTE ASTIA SUNTEM si deaicea cred ca se intelege totul punct

87MTX 12-12-08 02:17

Quote:

Originally Posted by Zein (Post 1914798)

viata noastra nu este pe internet sau pe forumuri, este pe strazi, in masini...daca scriem ca , clubul a fost infiintat in 1900 toamna, are ca membri fondatori x,y,z, suntem 2 masini si etc, nu inseamna nimic...vor fi si descrieri cum a zis si sparly atunci cand va fi forumul gata..probabil... sunt f multi care nici macar nu au cont pe 4tuning ptr ca nu ii intereseaza forumurile... nu iti reprosez nimic, fiecare are dreptul de a zice ce vrea

sparly 12-12-08 15:01

SHINE RUNNER RACING VA INVITA DISEARA LA INTALNIREA CLUBULUI SI APOI LA O PLINBARE PANA LA AZUGA LA PLATFORMA CARE SE ANUNTA INTERESAT DISEARA LA STADION LA STEAUA LA CASELE DE BILETE

CristianoXXX 12-12-08 15:54

stiti vorba aia "tace si face" ? ce rost are sa batem campii pe aici cu "planuri de viitor" si alte chestii de genul?
apropo, sparky, se anunta 2 locuri libere in vreo masina pt munte? nu de alta dar mai am 18 zile de stat pe bara fara permis...

sparly 13-12-08 00:17

1 Attachment(s)
JOS CU TAXA MAINE LA PROTEST

87MTX 13-12-08 03:30

sa creasca taxaaaa!!!! :grandpa:

Gabi 14-12-08 11:39

sparly, te rog să încetezi cu atacurile şi cu schiţele în paint !

sparly 14-12-08 18:30

1 Attachment(s)
jos taxa si imi pare ca nam putut afisa acest bener

87MTX 16-12-08 01:53

2 Attachment(s)
....................

87MTX 16-12-08 02:03

surioara mea :X:X:X bine ai venit in club :D

sparly 16-12-08 07:39

1 Attachment(s)
o bun asa

sparly 17-12-08 01:07

FRATE AU FACUT SENZATIE ASTAZI MTX SI DRJ SUPER TARE IN FIECARE SENZATI TATA SENZATI TATA SI CAND TE GANDESTI CA SUNT DOUA C2

All times are GMT +2. The time now is 19:23.

- Copyright 2026 4Tuning