![]() |
Re: Mufe,Rame,Accesorii,etc
interfata comenzi volan 295 ron ( 14 zile )
intrefata display nu am rama opel vectra c - nu am |
salut. rama adaptoare 2 din pentru mitsubishi lancer sedan 2008 aveti?
|
1 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer 2004->2008 - 345 ron ( livrare in 14 zile de la comanad ferma cu plata in avans )
Marca autovehiculului Mitsubishi Modelul autovehiculului Mitsubishi Lancer 2004->2008 Versiune 2 DIN Culoare neagră Caracteristici kit |
Rama adaptoare 1DIN pentru Corsa C este ?
|
Din ce an este masina?Rama adaptoare de la 2 din la 1 din? In principiu se aduce la comanda si costa aprox 65 ron fara taxe de livrare da despre asa ceva este vorba.
|
2002. Da, de la 2din la 1din, iti atasez o poza cu rama, mi-ar trebui si culoarea asta(am vazut ca in general se gasesc numai negre). Si rama din poza a fost cumparata(nu e originala),dar un istet a facut-o praf
https://img850.imageshack.us/img850/6926/bordt.jpg |
1 Attachment(s)
Se poate aduce pe culoarea argintie sau neagra in 4-6 zile de la comanda ferma.
Compatibilitate: * Opel Agila 2003-> * Opel Astra G 2001-> * Opel Combo 2002->2002 * Opel Corsa 2000-> * Opel Corsa Sport 2001-> * Opel Meriva 2003-> * Opel Omega B 2000-> * Opel Vivaro 2002->2002 * Renault Trafic II 2001-> * Suzuki Wagon R+ * Vauxhall Agila 2003-> * Vauxhall Astra G 2001-> * Vauxhall Combo 2002->2002 * Vauxhall Corsa 2000-> * Vauxhall Corsa Sport 2001-> * Vauxhall Mariva 2003-> * Vauxhall Omega B 2000-> * Vauxhall Vivaro 2002->2002 Stima |
Pai vreau sa plasez o comanda ferma. O ultima intrebare. Ce modalitati de livrare aveti ?
Presupun ca datele de livrare le las pe pm nu? |
Livrarea se face doar cu FAN COURIER si plata in avans sau ramburs.Acest lucru influenteaza direct costurile de livrare.La plata in avans se plateste doar transportul adica aprox 21 ron/kg iar la ramburs se mai adauga rambursul banilor.Comanda de marfa se face de catre noi luni la prima ora si va sosi in 4 -5 zile la noi.Astep raspunsul dvs cat si datele de facturare si livrare daca doriti produsul la adresa de email: [email protected] stima
|
salut,
adaptor pentru comenzi volan pentru toyota avensis t25, am pus pionner AVH-3200DVD, daca ai si un pret te rog! mersi |
Modelul autovehiculului:
* Toyota Avensis * Toyota Corolla (E11) * Toyota RAV4 * Toyota Yaris Interfata + cablu bufa jack pentru aparat Pioneer Pret 320 ron Stima |
ai p stoc mufa de avensis cu jack cu tot?:)
|
Nu am pe stoc se aduce doar la comanda in 5-7 zile.Stima
|
N-am mai primit mail de confirmare(sau poate nu l-ati primit pe al meu). Rama argintie de corsa e pusa la curier ?
|
Da a plecat azi catre dvs.Stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning