Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Kitana - fetitza atomica de pe forum (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/938-kitana-fetitza-atomica-forum.html)

Emilian 23-06-04 11:30

Zip frate, nu ai vazut ce culoare ciudata au ochii ei! :peace:

B|shOp-VR6 23-06-04 11:36

Lasati mai fata in pace... ce-i al ei e al ei....

Nu o mai agasati ca o sa-i fie frik sa mai vina prin Bucuresti de voi :P si nu o mai vedem niciunul live :D

Emilian 23-06-04 11:55

nu -ti mai fa atatea griji cae fata mare si se descurca si singura

DAMaged 23-06-04 13:00

Re:

:bunch:[/quote]

DAMaged ` ... am ajuns pe forumu asta pt ca iimi plac mashinile ... si mi`a zis gabi de el :)) de ce e vreo pb?

Dar rpd te mai ataci mai!?! Cum sa fie vreo pb??? Tu ai vreo \"jucarie\" de masina? te-ai gandit, poate vii si tu la intrunirea celor de pe forum pe 10 iulie...Iti dai seama ce o sa fie in jurul tau dc apari:)))

Kitana 23-06-04 17:13

haha da intradevar am ochii tare ciudatzi nici io nu pot spune ce culoare sunt ca uneori sunt verzi alte ori alabashti alte pori sunt si cu maro cateodoata sunt cu tenta de gri deci am o nebunie de culoare ... asa cat despre intrunirea de pe 10 iulie sper sa va onorez cu prezenta ... CA NU MI`E FRIKAAAAA SA DORM SINGURIKA :)) haha :)) asa ... ce sa va mai zik... aaa.. lasatzi mah ca nu intratzi la corupere ca nu facetzi nimik rau... :)) cel putzin asa cred :)) haha A INEBUNIT FORUMU ... SERIOS? ASTA`I CALOMNIE ZAU ASA ... si pe final CIOCOLATA invelea MARMOTA in staniol :)) lumeeeee am inebunit!!!! pupici din oltenia pt totzi :))

COIOTU` JR. 23-06-04 19:20

Kitana....am si io o intrebare pt. tine.......... :)
Inainte de asta eu ma numesc Ionutz ,am 17 ani si sunt din Craiova......
Kitana ce se intampla cu Sonya de nu ne mai onoreaza cu prezentza?
:P :P :P :P :P

zip 24-06-04 22:31

aaaa....shi eu am aceiasi intrebare.....UNDE ESTE SONIA?????
ne-a parasit :( :( :(

Kitana 25-06-04 00:33

l0l o sa revina si ea... nu va afcetzi griji scrie mai rar da scrie ....nu va uita ea pe voi !!!

sonnya 25-06-04 00:37

lolz COIOTU` JR. ce iti era dor de mine ? .. cand o sa mai trec prin 1 mai o sa te mai caut sa mai vorbim :) si poate mai vb si pe forum sau pe mirc .. in rest .. tu ce zici k mai faci ? :))
P.S : zip .. nu v`am parasit .. doar ca stii tu, vara mai are omu si alte okupatii.. kefuri, terase :P
see`ya all..

DAMaged 25-06-04 10:13

Asta-i klomnie..........zau asha.......a innebunit Kitana!:))) Ma dar un strop de nebunie nu strica nimanui nu? Chiar ii prinde bine... difera cum a innebunit ea!!!........si spre binele cui???

CataNOS 28-06-04 18:46

Teo, ai fost pe 28 iunie in Bucuresti?
Daca nu, inseamna k ti-am vazut sora geamana la metrou :D

Kitana 29-06-04 16:37

da cata am fost ieri in bucureshti si io si sonnya ... daka ne`ai vazut de ce n`ai vb cu noi :( a? noi eram eram da nu am avut timp sa anuntzam pe careva ca venim pt ca ne`am hotarat duminica .. da mai venim noi akolo si ne vedem

COIOTU` JR. 29-06-04 18:06

Sonnya :flower: Nu imi era neaparat \"dor de tine\" :wink: ,dar nu ai mai dat nici un semn de viatza....... :P nu te-am mai vazut ....shi am crezut ca ai murit! Dar cand cand colo ....tu traiesti :x :x :x :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P glumeam :P :P
In rest.......io bine................ :P :P :P
PS: Buna Kitana :bunch: :oops: :oops: :oops: :P :P :P

zip 30-06-04 00:55

kitana.......te omor....cand vin la craiova... d c nu ai spus k ai venit in buc????
un beep makar...aa apropo mi-am schimbat nr. :oops: 0721153111

zip 30-06-04 00:58

am pierdut a doua sansa sa va vad :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :anger: :anger: :anger:

All times are GMT +2. The time now is 20:19.

- Copyright 2026 4Tuning