![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
Quote:
Oricum...subiectul nu mai are nici un rost ...si oricum io`s mai picat in cap , si nu am prea inteles la ce te refereai ... :D |
Re: noul cod rutier, un mare .....!
apropo de codu rutier :p stiati ca se pedepseste penal cursele ilegale :))?
doar zic si eu asa... |
Quote:
cand mai vazut pe mine sa fac asa ceva, ca ma mai duc eu ca nebunu prin oras asta ii alta treaba, asta nu se numeste cursa! te tzuc!:peace::drunk: apropo, imi place ce numere tziai pus la machina! astept sa ma duci o tura! KISS YA! |
Quote:
|
asta e o lege aberanta...cum dovedesc ei ca a fost o cursa?? in cel mai rau caz trebuie sa primesti o amenda pentru depasirea vitezei..da si pentru aia le trebe radar+video ca sa iti demonstreze...deci daca doamne fereste va prinde ca ati participat la "curse"...nu semnati nimica si faceti contestatie...veti ajunge la proces unde 90% ei nu se vor prezenta..si daca se vor prezenta nu vor avea nici o dovada :D
|
Ce sunt alea ilegale?E fain pacolo?
|
Quote:
oricum eu sant contra ilegalelor, pt ca mor persoane nevinovate, ai vazut si tu ce sa intamplat la mamaia.nu am nimic cu cei care le fac, dar eu unu nu as participa, orice masina as avea. |
nu am spus`o ca sa incurajez acest lucru..doar asa ca se poate gasi o bresa...pai daca ne prinde pe amandoi....suntem 2 conducatori care circulam cu viteza dar fara sa ne intrecem :))
da am vazut accidentul de la mamaia....acolo parca te si incurajeaza soseaua...e ca in palma si in plus is si 3 benzi pe sens pe alocuri..mai ales ca perioada in care s-a intamplat accidentul nu era una in care sa fie plin de turisti. |
Quote:
|
aaa si era sa uit...baiatu' cu bicicleta mai e dotat si cu mobil ,ultimu'model... cu camera cu nush catzi mega pixeli....si binevoitor arata si ce imagini a surprins el cu respectivul telefon....
P.S. de aia zic ca e buna noua reglemantare ,nu de alta da sa raspunda penal toti cei prezenti ....nu numa baiatu' cu masina rosie...... ...am auzit ca la racoare au o dieta speciala paine cu arpacas....:lol: |
Quote:
nu am nimic cu nimeni, sa faca daca ii tzine curse pe strada si in oras, dar gandestete ce ai face tu cu unu care face dinastea, daca tziar lovii copilul sau vreo ruda pe trecerea de pietoni si, domne fereste lar mai si omora? teai duce si iai spune foarte bine, ma bucur ca teai luat la intrecere cu unu si cu altu? nu cred chestia asta! |
da bah...imi duceam linishtit prietena acasa cand imi zboara ushile un zapacit cu un audi negru...avea suta lejer...ca eu mergeam cu 50-60....pe gropi pe denivelari...a trecut razant pe langa dacie...bah daca ocoleam o groapa atunci sau daca o ocolea el....ocolea shi pe masa vreo 20-30-o eternitate de ani.
E plin de NFS in tzara asta...shi baiul e ca nu avem drumuri de asha ceva shi pietonii sunt complet f*tutzi in cap...needucatzi shi sonatzi...potzi sa iei pe capota cate 10-15 pe zi lejer doar daca nu eshti foarte atent. |
criss mi`a placut explicatia ta :P saracu baiat cu masinuta rosie...si mi`am dat seama de inca o chestie..daca baiatu mai si intra pe net si se lauda ca l`a facut pe nush care ...si mai pune si filmulete pe youtube...ar trebui cei care fac macar sa se fereasca nu sa le dai dovada direct ca la o adica nu e exclus ca un forum sa fie monitorizat sau sa fie cartitze. si din pacate sunt multi tineri care sufera de NFS si cum isi iau carnetu lipesc pedala de podea...merg pe centru si te sfideaza la semafoare, sau trec pe langa tine dupa aia iti face semn cu avariile...etc. si atunci daca tu ai o masinutza rosie sa zicem sub tine...mai esti si un pic ciudos/orgolios...e un punct bun de inceput.
Solutia: boxe+woofer in portbagaj si mers cu 40 km/h cu geamurile lasate jos...e tot o forma de smechereala da macar nu risti viata/masina ta sau a celorlalti :)))) |
da...dute cu 40 la ora shi geamurile jos la ieshire prin vlaicu...spre piatza de mashini..trece jmekeria imediat :lol:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning