![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
imi pare rau alex de ce s-a intamplat dar ce pot sa iti zic e ca ''un sut in fund e un pas inainte'' plm e urat...daca ii gasesti pe aia sau aflii care sunt poti sa ma chemi si pe mn ca te ajut si eu sa ii cocosezi pe astia care fac dastea.... te astept vineri si vorbim mai multe daca e.
Or fi zgariat-o ei dar masina tot a ta si tot frumoasa ramane asa ca nu au rezolvat nimic. |
nasol rau si eu mai am denastia ce imi lasa amprente ... bine dar amea nu arata vopseaua asa cum este ata ... este mai calumea vopseaua ta :-) dar na .... ce s ale faci suntem in romania si asta zice tot si app nu iese cu polish ??
|
1 Attachment(s)
low ride8)
|
frate NO COMMENT...doar MULTI KILOMETRII CU EA si spor la modificari:-)
|
11 Attachment(s)
14.11.2010...soare...motoare..."Pustiu"...poze:
|
marfa pozele.....si vino in pana mea vineri ca vreau sa rezolvam odata cu sti tu ce
|
7 Attachment(s)
Odata cu venirea anotimpului rece am fost nevoit sa ii pun tablele de iarna...duminica m-am apucat de treaba...am dat jantele jos...distantierele nu vroiau sa iasa de nici un fel,dar intr-un final am reusit(pe calea asta ii multumesc lui cipy)...am ridicat-o din suspensie si intr-ul final am terminat.Saptamana trecuta asta micu a primit o asigurare pe un an intreg si urmeaza ca saptamana aceasta sa ii fac revizia...numai bine...poze:
|
hai ca acuma poti sa cobori jos in parcare
|
Gata sa incaltat "Pustiu" de iarna....8)
|
nu te supara ca zic dar ii pui prelata si dimineata cand dai prelata jos o vezi de parca a fost preagatita pentru vopsit.asa mai bine o vezi din scara blocului ma acolo pare ca e zgariata e mai lin dar sa te duci brusc sa ridici prelata si sa vezi masina "smirgheluita" iti sta inima naibii.salut si imi pare rau de cele intamplate.
|
am zis eu ceva de prelata?
|
Quote:
|
ai putea sa o foliezi pt protectie
|
Frumoasa tare masina,ce pot sa zic am si eu un vectra B din 97 si dupa ce am urmarit d ela inceput pana la sf acest topic imi vine sa dau o spargere:)).
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning