![]() |
Re: GTbyCITROËN - Salt in lumea virtuala…
arata fenomenal. am mai spus, as prefera-o in locul oricarei alte supersportive. oare ce motor au pus pe ea?
|
Daca as-i avea de ales într-e Ferrari, Lamborghini, Vector si Citroen GT, asi alege Citroenul GT.
Celelalte trei sînt niste BABE PLICTISITOARE pe lînga Citroen-ul asta :D Acuma ar mai lipsi un concurent pt. el scos de DACIA - RENAULT si tacîmu-i complet :D :D :D |
Nebunie curata sa o aduci dintr-un joc in realitate :shock:
|
Cred ca s-au trezit la realitate .
|
urat cu spume :)
|
Quote:
Mi se pare foarte normal. Tineretu în ziua de azi si asa nu mai traieste în REALITATE ci în lumea VIRTUALA - NEED FOR SPEED asa ca.........aducem lumea virtuala în cea reala si toata lumea e fericita :D :D :D |
superb...dar eu tot nu am inteles ceva...e prototip sau e o viitoare masina de serie...??
|
nu mai stiu exact, stiu ca am citit mai demult si venea cu un motor care avea o capacitate de 500cp si unu de 700cp...chiar nu mai stiu sigur dar ceva de genu asta era...
|
si pretul undeva pe la 1 milion de euro....
|
Quote:
|
citroen intotdeauna a avut masini bune si frumoase dar acum a spart gheata...primul supercar francez sa speram ca va avea si un motor pe masura care sa tina piept supercarurilor de acum:D
in orice caz minunat de fapt si peugeot a avut o tentativa asemanatoare cu modelul 907 erau poze peste tot test drive-uri si acum nimic.........sa vedemm sa speram ca acesta va prinde viata:D:D si dupa cum spunea cineva mai sus un supercar dacia renault si tacamul e complet |
interesant ca este aratat doar din fata(aproape), oricum
arata bine |
parka e din viitor masina... :))
masina asta o sa fie cumparata doar de tocilari bogati banuiesc eu :))) |
Sunt de-a dreptul socat,contrariat, uimit, blocat, vexat. :shock: :shock:
p.s. sper ca acum acest post este mult mai constructiv. :* |
Adevarul este ca piata la nivel de GT-uri, masini sport de lux în general este extrem de subtire. Ce avem ? Ferrari, Lambo, Viper, Vector, Porsche, Corvette asa si asa, si McLaren.........ar mai fi eventual SLK si cam atît comparativ cu restul.
E timpul sa intre si alte firme în acest sector ca pur si simplu piata la acest nivel e PLICTISITOARE si MONOTONA. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning