Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Chevrolet Kalos vs. Dacia Logan vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/9256-chevrolet-kalos-vs-dacia-logan-vs-cielo-executive.html)

Trixi 01-03-07 16:52

Re: Chevrolet Kalos vs. Dacia Logan vs. Cielo Executive

...domnu' cu 8200 iti dau swiftul ala cel mai ieftin,cu garantie,nou nouta...oricind!;)
..situatia s-a cam skimbat...nu mai au exclusivitate cei citiva dealeri...si poate alte firme nu vor sa cistige kiar 2000 d euro p o masina kre valoreaza in jur d 10...

Ciky 10-03-07 11:12

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 717898)
las mah k po sa cari porcu si cu Opelu.....e spatios asta Caravanu.......si dak vrei sa o alergi no problem ,se pisa pe Logan............cu motoru 2.2DTI 130CP.....ma pis pe toata benzina lor

bai tzaran......io m-am dat cu opel vectra 2003 2.2 dti si l-am facut la o juma' de mashina pe o distantza de vreo 5-600 metri,am logan 1.6 mpi stock scotea dieselu' un fum de nu se vedea in spate asa ca mai moale cu comentariile astea,da....?si io zic sa te pisi in buda sau la tine in tractor da?
ca mai sunt si unii care se pisa pe altzii numai nu o spun datorita celor 7 ani de-acasa si datorita faptului ca suntem pe un forum civilizat,sau gresesc?
in rest numai bine, nu vrea sa te jignesc dar ti-ai exprimat parerea, da-mi voie sa mi-o exprim si io....;)

dogy_10 10-03-07 11:16

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 776770)
...domnu' cu 8200 iti dau swiftul ala cel mai ieftin,cu garantie,nou nouta...oricind!;)
..situatia s-a cam skimbat...nu mai au exclusivitate cei citiva dealeri...si poate alte firme nu vor sa cistige kiar 2000 d euro p o masina kre valoreaza in jur d 10...

pti sa-mi spui te rog ce versiune de swift e a ta si cat a costat, pretul final?

number1 10-03-07 17:32

Quote:

Originally Posted by Ciky (Post 790497)
bai tzaran......io m-am dat cu opel vectra 2003 2.2 dti si l-am facut la o juma' de mashina pe o distantza de vreo 5-600 metri,am logan 1.6 mpi stock scotea dieselu' un fum de nu se vedea in spate asa ca mai moale cu comentariile astea,da....?si io zic sa te pisi in buda sau la tine in tractor da?
ca mai sunt si unii care se pisa pe altzii numai nu o spun datorita celor 7 ani de-acasa si datorita faptului ca suntem pe un forum civilizat,sau gresesc?
in rest numai bine, nu vrea sa te jignesc dar ti-ai exprimat parerea, da-mi voie sa mi-o exprim si io....;)

hai ca o zisasi si tu...

Trixi 14-03-07 09:08

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 790503)
pti sa-mi spui te rog ce versiune de swift e a ta si cat a costat, pretul final?

swiftul meu e 1,3 GS,adik varianta tot-ce-incape,cumparata anul trecut in august,si din cauza asta mi-a iesit atunci cu tot tacimul in 10000.de atunci s-au schimbat insa multe,si e in skimbare tot timpul,in functie d raport ft/euro...si nu in ultimul rind d promotiile p kre le fac ungurii.sapt trecuta,de ex, un sx bine dotat era mai ieftin k un swift GS(ptr k e cerinta mai mica la ei ptr SX)...ai niste preturi concrete la semnatura mea ;)

dolb 14-03-07 19:55

Quote:

si cum se face ca eu cu un astra 1.7 dti am facut toata gama de logan-uri ( 1.4, 1.6, 1.6 cel de 16 valve, si 1.5 dci ) ??? :D:D:D

alexzander407 14-03-07 21:01

Quote:

ba baiatu sa stii sa minti pe alte topicuri un 2.2dti are 125BHP si u cu 1.6 tau nici la 2 masini in spate nu stai plus ca tu cred ca nu stii de ce vb Opel-ul intodeauna sa bazat pe cuplu imens "de camion" daca u spui ca ati facut pe 500m normal ca apucat sa de-a pe a 5a nu aveai nici cea mai mica sansa nici macar in fata unui 1.9dti poate te-ai apropria de un un 1.7dti

alexzander407 14-03-07 21:03

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 798193)
si cum se face ca eu cu un astra 1.7 dti am facut toata gama de logan-uri ( 1.4, 1.6, 1.6 cel de 16 valve, si 1.5 dci ) ??? :D:D:D

loganu lui e preparat ma pa'tu nu stii cu cin' te-ncurci ???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dogy_10 14-03-07 21:08

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 798324)

ba baiatu sa stii sa minti pe alte topicuri un 2.2dti are 125BHP si u cu 1.6 tau nici la 2 masini in spate nu stai plus ca tu cred ca nu stii de ce vb Opel-ul intodeauna sa bazat pe cuplu imens "de camion" daca u spui ca ati facut pe 500m normal ca apucat sa de-a pe a 5a nu aveai nici cea mai mica sansa nici macar in fata unui 1.9dti poate te-ai apropria de un un 1.7dti

intradevar a exagerat bine atunci cand a facut afirmatia, insa te rugam frumos abtinete...."cuplu de camion".....comparatia asta e deplasata rau si oricum sunte-ti offtopic

alexzander407 14-03-07 21:18

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 798347)
intradevar a exagerat bine atunci cand a facut afirmatia, insa te rugam frumos abtinete...."cuplu de camion".....comparatia asta e deplasata rau si oricum sunte-ti offtopic

era intre ghilimele gata cu of topicu adica are cuplu mare fata de alte masini de aceiasi cilindree

dolb 15-03-07 09:12

sa revenim la subiect

Ciky 15-03-07 10:09

mai omule daca vii in oradea sa ma cauti sa ne facem,ok? tu cu tractoru' io cu cotetu' ok?pana atunci io zic sa se pise toata lumea la el in buda ca mai sunt si surprize....k?;)

only_4dan 18-03-07 00:19

oameni buni!!!
loganul sau "golanul" cum ii mai ziceti voi, isi cam merita bani!!!
si incercati sa nu mai comparati masini sh cu masini noi!!! cea mai mare prostie pe care o fac majritatea!!!
cum vi sar parea comparatia asta?
audi s3 2001 ~15.000e si logan 1.6 16v nou ~10.000e
audiul are cam 70.000km loganul 0km
-prima revizie peste 15.000km
audi ulei+filtre... 8.000.000lei
logan 1.800.000lei
-a doua revizie peste 30.000km
audi ulei+filtre+placute+discuri+capete bara...25.000.000lei
logan ulei+filtre+placute ~3.000.000lei
-reviziile merg mai departe, la fel si bani:sad:

asa ca nu mai comparati masini care costa noi 20-30-40.000e cu logan care costa nou10.000e
daca vreti sa comarati masini cu logan comparati masinile care se incadreaza in 10.000e cu toate taxele

sa aveti o zi buna!!!;)

Ciky 19-03-07 08:25

merci dan ai dreptate....!

The_Mask 19-03-07 12:23

da tu fara sa scri bolduit nu poti? nu suferim cu ochii (deocamdata)! Fiti ontopic si lasati Opelul in pace ca nu despre el e vorba aici, opelul este codasul nemtilor si fruntasul nostru ca deh e nemtzeasca!

All times are GMT +2. The time now is 09:58.

- Copyright 2026 4Tuning