![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
e ruinata... :lol:
|
mie unul mi se pare ok, e viziunea omului despre cum a arate masina lui, un paintjob uniform si nimic dizgratios...
|
Re: kitsch sticking
Deja exagerati.. de unde pana unde e asta kitsch? E prost gust? Nu cred.. Nu isi are locul aici.
|
Da. Nu cred ca are ce cauta aici Gallardo'ul ala. A fost munca buna. Mie nu'mi place dar nu inseamna ca e urat...
|
E o chestie de gusturi . Eu unul consider total nepotrivit acest "paint-job" pentru un asemenea supercar ca Gallardo .
Poate nici eu nu am folosit cuvantul potrivit , si anume : "ruinat" :oops::oops::oops: , dar raman de parere ca mai bine il lasa ca in prima sa zi :) . Numai bine! Si imi cer scuze daca am ofensat pe cineva ;) |
pai doar pe proprietar, si cum el lipseste puţin de pe 4tuning, poti sa iti exprimi linistit parerea, casuntem o tara libera :)
|
Re: - Kitsch Tuning -
1 Attachment(s)
nu stiu daca a mai fost..
orcum aici e locul ei :P |
da .. a mai fost ...
|
Quote:
are tot dreptu` sa stea aici :)) |
a mai fost masina . Tare as vrea sa ma intalnesc cu el in trafic , doar ca sa ii spun : "You missed a spot" =))
|
Nu am mai vazut-o pe threadul asta,dar oricum,daca vad masina pe strada dau cu pietre in ea !
Doamne...ce e in capul proprietarului ?? |
Ar trebui sa mai citesti posturile.Si OT as vrea sa vad si eu aia din revista ;;)
|
1 Attachment(s)
blondele astea...
|
2 Attachment(s)
Quote:
si niste poze de la mine pentru voi :twisted: |
Ce tare e 1310 ala lungit =))))) Zici ca e limuzina lowbudget =))))))) Serios ca sa pimpui ca la carte asa ceva :) un 1310 lungit :D Si dupa sa le fac competitie la aia cu limuzinele :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning