![]() |
Mua deabia astept sa vina sonnya maine la mine sa citeasca replayu' lu Coiotu' .... cre'k va muri de ras si nu va mai ajunge la Bucuresti :P
|
:lol: :lol: :lol: G-Spott sa ii spui Sonnyei sa il citeasca(pe amandoua) :lol: :lol: :lol: :lol:
|
loooooooooooooooooooool :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Coiotu is driving an Tractoru` Brashov ................vrummm.......................vrumm mmmm!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .......... |
Mahia uitatziva ce scrie deasupra avatarului meu : De`al casei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
|
lolz.. g-sopt. .. am ras io da de murit n`am murit.. si tot am fost la buc
sac sac sac :P |
Re:
Quote:
CE CREDEAI K N-O SA VAD.... SPRE INFORMATZIA VOASTRA EU CITESC FORUMU |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"zipCE CREDEAI K N-O SA VAD.... SPRE INFORMATZIA VOASTRA EU CITESC 99% DIN FORUM[/quote]
mdeah... :D |
mamaaa da rai suntetzi :D .... :wink:
|
pregatiti`va pentru ceva cum n`ati mai vazut si n`ati mai auzit niciodata .... mai dureaza 2 - 3 zile si dupa aia o sa apara aici o bomba ... fiti cu ochii in 4
|
La mintea ta si la cat de dement esti nu m-ar mira sa apara poze cu tov de ai tai la picnic in mijlocul intersectiei Lapusneanu & Tomis cu gratarul , la p#l@goala si parada de masini in jurul vostru cu muzica la maxim !
He He He ! |
o bomba ma ?? mmm sa nu explodeze aici ca`i periculos ... zau asa :)
ps: B|shOp-VR6 noi zapacite ?? ti se pare :PP sorry ca`ti raspund aici dar vad ca topicul : \"kitana fetita atomika\" este inkis :(( |
Da stiu ca e inchis.... :D
|
da .. din pacate :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning