![]() |
Re: Discutii diverse!
la multi ani INSANE si din partea mea, care tocesc bancile de la servici la ora asta... :(( Oricum, Craiova, sper ca la anul care vine , ne vom cunoaste si noi cu totii!!
LA MULTI ANI PENTRU AMBELE ORASE!!! :D :P si fie ca anul care vine sa va aduca sanatate si bani la greu!! :D Si distractie placuta!!:D |
Multe impliniri , satisfactii , distractie , tuning si tot ce va doriti , pentru toti membrii INSANE RACERS !
|
MAGOS .... ACCEPT in group INSANE RACERS !
in urma confirmarii lui LEUTZU pe messenger ! |
weeeee.... :D
|
Vazut una bucata mishu in trafic...dat flashuri, claxoane, oprit in dretul lui putin...degeaba...era prea preocupat la trafic...:)
|
Cred ca innebunisera veveritele si nu le-a mai putut opri din boost-ul lor ! ;)
|
oamenii se mai schimba .... dehhh !
eu sper ca masinile sa se schimbe ... membrii sau fosti membrii sa ramana la fel ! |
am ras la faza cu veveritele :lol: .... leule eram preocupat de alceva :lol: ........vialy sa stii k nu am facut intentionat.. nu e genu meu... doar ca eram atras de alceva... si nu am apucat sa il vad pe leutu
|
:weirdface
Quote:
|
Quote:
mishu e super baiat :-* te pup :) |
opa... ;)) smells like love.. :) :)
|
doarme lumea pe aici serios, nu gluma!!! =))
|
Nu doarme nimeni , dar cred ca toti s-au ancorat de cate un copac ... la ce vijelie vine ... cred ca Politia Rutiera v-ar sfatui sa va puneti pe ingrasat :lol: !
Azi ne vedem la intalnirea noastra cea de toate zilele si poate vom face si poze , desigur cenzurate ! |
sper sa se vina in numar mare, ca la ce "furtuna" se anunta, dar nu ne sperie pe noi asta, doar suntem insane. :)
|
a naibii furtuna... !!
voi , astia cu TICO uri... tine-ti bine de ele sa nu vi le ia sa le duca departe =)) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning