Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Insane Racers (https://forum.4tuning.ro/166-insane-racers.html)
-   -   Discutii diverse! (https://forum.4tuning.ro/166-insane-racers/9238-discutii-diverse.html)

Magos 31-12-06 16:36

Re: Discutii diverse!

la multi ani INSANE si din partea mea, care tocesc bancile de la servici la ora asta... :(( Oricum, Craiova, sper ca la anul care vine , ne vom cunoaste si noi cu totii!!

LA MULTI ANI PENTRU AMBELE ORASE!!! :D :P si fie ca anul care vine sa va aduca sanatate si bani la greu!! :D Si distractie placuta!!:D

marius_eugen 02-01-07 13:48

Multe impliniri , satisfactii , distractie , tuning si tot ce va doriti , pentru toti membrii INSANE RACERS !

Vialy 03-01-07 01:24

MAGOS .... ACCEPT in group INSANE RACERS !

in urma confirmarii lui LEUTZU pe messenger !

Magos 03-01-07 13:25

weeeee.... :D

Leutzu_ 03-01-07 16:37

Vazut una bucata mishu in trafic...dat flashuri, claxoane, oprit in dretul lui putin...degeaba...era prea preocupat la trafic...:)

marius_eugen 03-01-07 18:34

Cred ca innebunisera veveritele si nu le-a mai putut opri din boost-ul lor ! ;)

Vialy 03-01-07 20:51

oamenii se mai schimba .... dehhh !

eu sper ca masinile sa se schimbe ... membrii sau fosti membrii sa ramana la fel !

Mishu-f 03-01-07 22:32

am ras la faza cu veveritele :lol: .... leule eram preocupat de alceva :lol: ........vialy sa stii k nu am facut intentionat.. nu e genu meu... doar ca eram atras de alceva... si nu am apucat sa il vad pe leutu

road_runner 03-01-07 23:14

:weirdface
Quote:

Originally Posted by marius_eugen (Post 683496)
Cred ca innebunisera veveritele si nu le-a mai putut opri din boost-ul lor ! ;)

mai usor cu veveritele ca superi lumea! kiar nu stii sa dai si tu o replica inteligenta?:weirdface :weirdface :weirdface

Vialy 07-01-07 12:51

Quote:

Originally Posted by Mishu-f (Post 683784)
am ras la faza cu veveritele :lol: .... leule eram preocupat de alceva :lol: ........vialy sa stii k nu am facut intentionat.. nu e genu meu... doar ca eram atras de alceva... si nu am apucat sa il vad pe leutu

sorry eu te-am confundat cu Flow cu tipul care a plecat din insane .... !

mishu e super baiat :-* te pup :)

Magos 07-01-07 17:18

opa... ;)) smells like love.. :) :)

Magos 19-01-07 11:47

doarme lumea pe aici serios, nu gluma!!! =))

marius_eugen 19-01-07 14:17

Nu doarme nimeni , dar cred ca toti s-au ancorat de cate un copac ... la ce vijelie vine ... cred ca Politia Rutiera v-ar sfatui sa va puneti pe ingrasat :lol: !
Azi ne vedem la intalnirea noastra cea de toate zilele si poate vom face si poze , desigur cenzurate !

NightClubRacer 19-01-07 14:34

sper sa se vina in numar mare, ca la ce "furtuna" se anunta, dar nu ne sperie pe noi asta, doar suntem insane. :)

Magos 19-01-07 16:14

a naibii furtuna... !!
voi , astia cu TICO uri... tine-ti bine de ele sa nu vi le ia sa le duca departe
=))
:D

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning