Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Intamplari mai "haioase"... in ale ilegalelor (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/9207-intamplari-haioase-ilegalelor.html)

SMocKey21 21-06-07 15:39

Re: \"Si intamplari mai -haioase- ....... in ale ilegalelor

oricum bv voua,superi tari filmele ;)

nutzuXXL 19-07-07 12:40

Quote:

Originally Posted by Ema (Post 235442)
Bun....... daca tot ati inceput cu povestiri din astea...... e randul meu acum.

participanti la actiune:eu, sora mea, un prieten (Grasu) intr-o masina si alti 3 in alta masina.
Intr-o seara calduroasa de vara, dupa mai multe zile ploioase, se da alarama de gradul trei cum ca se face o intalnire la \"gratar\" undeva pe langa bucuresti, pe stanga.:) zis si facut. pe vremea aia mi-era cam frica sa merg cu masina mea la \"gratar\" ca nu vroiam sa sara carne de mici pe masina. bun....... vorbesc cu un prieten de al meu, prieten care are in jur de 120 kg, sa-i spunem Grasu'. il conving sa mergem si noi gura casaca pe acolo, ca majoritatea :twisted: . ajungem noi la locul cu pricina. deja mirosea a fum :wink: . Grasu' mai fricos ca mine baga masina in poarta unora in caz ca vin invitati nepoftiti sa se creada ca e oprit la casa aia.

Traversam noi pe partea cealalta a soselei..... si Grasu ne spune. \" bai, daca vin aia neinvitati, ne bagam in padure\". eu cu sora mea acum, ce dracu asta e nebun? cu toate lighioanele padurii sa intram acolo.? noi nu, nu si nu. bun ...... incepe toata tarasenia dupa vre-o 15 min, agitatie mare se aude........: \"Invitatiiiiii nepoftiiiiiiiti!!!!!\" acum noi cum dracu sa te risti sa traversezi strada sa fugi la masina. exact ca in povestea cu gaina care trece strada. revenind. \"gata, intram in padure\". Frica, frica, il impingeam pe grasu sa intre, sa-l fii vazut cum dadea el cu grija boschetii cu manutele lui fragile. Noi il impingem de fund. intram noi in boscheti. era un sant acolo, dupa care incepea padurea. toate masinile treceau in viteza de vedeai doar flash de culoare, dupa cateva sec crazy frog (un prieten de al nostru cu un fiat ), partz, partz ultimul, victima sigura. stam noi ce stam acolo. grasu ne punea sa stam pe burta, cu toate ca nu se vedea nimic dupa boschetii aia. eram pe jos de ras. am cazut in fund la propriu, eram uda pe pantaloni de ziceai ca m-am scapat pe mine. se intorce lumea la locul faptei, ca de obicei alarma falsa. acum, cum dracu sa iesi de acolo. ca ne era rusine. sa ne vada lumea ca iesim din boscheti. iese grasu fara nici o jena. noi ce sa facem? doua masini parcasera chiar in fata noastra. cum sa iesim? si il intreb pe grasu in soapta daca mai sunt aia langa masina. el imi raspunde in gura mare, aplecat spre boscheti :\"Garda? Nu e garda mah!!! ca s-a intors lumea!!!!\" Mama mori de rusine acum. am iesit intr-un sfarsit, mai pe burta si rosii la fata. se uitau aia la noi ca la ultimii fraieri. ma rog caterinca la locul fatei.

si mai am povestiri cu grasu la curse..... intr-un episod viitor.

prea tare =))))))))))

(!8Y_M 22-07-07 18:44

Deci.. intra maicamea in camera.. si ma intreaba de ce plang =)) si io nu mai pot de ras.. mi-au dat lacrimile.. am cazut dracu si de pe scaun=)))

(!8Y_M 22-07-07 19:00

Hai sa va zic si eu una :P
Nu despre ilegale.. sau genul.. dar e un exemplu bun de cat de inteligenti sunt politistii...nu am carnet inca... eram pe 2 roti... bicicleta...
Un giant care fuge ...(65km/h si mai puteam dar mi-era rusene ca eram pe banda a 2-a..) (am trecut si prin fata radarului cu 57:P si au clacsonat.. ns daca m-a citit pe mine.. sau a realizat ca merg mai repede ca masinile) deci.. bicicleta fuge....
Orcum.. faza e urmatoarea....
Mergeam linistit pe sosea.... si vine o 'duba' si din mers.... ca de ce merg pe sosea... si fara casca... 'hai.. treci repede pe trotuar'.. ma uit la el.. el la mine... si continua.... 'acumaaa'... si trec pe trotuar...
-50m mai in fata... intersectie. se termina zona lor de patrulat.. incepa alta:P
- continui pe trotuar.... si numai ce incetineste una bucata vento... si incepe sa tipe la mine.. baaaaaaaaa iesi de pe trotuar.. acuuuuuummmmmmmaaaaaaa treci pe sosea.. aia e bicicleta sa mergi cu ea pe sosea?? sau ti-e frica de titiuri...
Am ramas paf... politistii lu peste:|

NOSferatu' 27-09-07 00:11

undeva prin primavara, pe o sosea in apropierea bucurestiului, se aduna lumea, se dau starturile, the usual stuff. . totul a decurs fara nici o problema vre`o 25-30 d min. eu cu un tov undeva p margine, avand in spate cativa tipi mai galagiosi. La un moment dat imi spune prietenul cu care venisem: "frate, hai sa mergem, ca e tarziu, maine ma duc la servici, si cine stie..poate vine si garda!" . Tipii din spate n`au auzit toata fraza, ci au auzit doar cuvantul "GARDA". Unul dintre ei a spus cu voce mai tare un pic "garda?!", altul din spatele lui cu voce si mai tare "GARDA?!" ... Si in cateva zeci d secunde o tulise toata lumea de`acolo iar yo cu amicul meu stateam si nu mai puteam d ras. ce face panica din om... :)

fuzzy 27-09-07 06:18

faza de acum ceva vreme... pe langa romano-americana, eram pe jos cu niste prieteni... aproape de capatul dinspre ciresari... celalalt fata de piata presei... n-aveam nici o treaba, eram la o plimbarica fara nici o alta treaba(deh, plictiseala :D)... cand eram fix la intersectie, se aude un motor turat... toti cu urechile ciulite, sa incercam sa prindem faza, vedem pe unu cu un logan ca venea dinspre capatul tramvaiului... face stanga pe strada, in plina blana... chiar cand a trecut pe langa noi, a schimbat a 4-a sau a 5-a... s-a auzit biata cutie de mi-a fost mila de masina... dar am zis sa vedem ce e in stare sa faca... n-a fost prea frumos... el cum venea cu viteza... n-a mai avut frane... si de pe prima straduta laterala tocmai iesise unu cu juma de masina in strada(cred ca berlina era, nu mai stiu sigur)... acum... in fata loganului mai era o masina care mergea normal (cat de cat) si cand i-a iesit masinutza aia in fatza a franat... la fix pot spune fiindca a oprit foarte aproape de ala care iesise din straduta aia... e si acu... cand sa respire aia usurati ca nu s-au "pupat", vine loganu din spate cu scartzuri de la cauciucuri... rezultatul, nu prea placut... loganu a intrat fix in spatele masinii din fatza... si ala din fatza lui, din soc, a intrat in berlina din lateral... cam nasol momentul dar destul de stupid... stateam toti si ne uitam ca prostii cum se certau aia trei cu masinile... dupa juma de ora inca ne intrebam: "cum plm?!??" nu e foarte amuzanta(desi parca era o faza din filmele cu proshti) dar e dubioasa si najpa rau faza...

alexutzu 27-09-07 11:01

in tot ceea ce ai spus tu.... unde era intamplarea ilegala?

fuzzy 27-09-07 12:58

pai nu prea e... dar mi s-a parut fun... intr-un mod un pic mai dubios...

bogdan_wrc 27-09-07 13:01

si ai postat aici? ai scris atatea randuri doar asa..ca simteai nevoia sa povestesti .
stai jos, 4 , vii in vara :)))

sKyNeT 27-09-07 14:44

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1121239)
stai jos, 4 , vii in vara :)))

=))))) Nu te-ai prins ? Se intrecea loganul de unul singur si ii era frica ca iese pe locul 2 :lol:

Fearless 30-10-07 14:58

Daca tot so incis la povestiri hai sa va spun si eu o intamplare dupa parerea mea haioasa.......Noapte calda de vara la o plimbare aiurea prin orash cu masina cu un tovarash de-al meu. Mergem ce mergem ne oprim la semafor .... un taximestrist furios vine in cox in spatele meu opreste sta 2-3 sec si se baga in stanga mea ambaland furios motorul. Nu ma uit la el stateam geana pe semafor ..... tovarashu meu se prapadea de ras si eu nu stiam dc il intreb :'' ce-ai mah ce razi ca turbatu?'' '' nimik nimik stai geana ''... na in fine se face verde ne dam ii dau fum si ma opresc la urmatorul semafor ..... tovarashu meu mai tare in hohote .... eu: '' ce Dumnezeu ai ce razi ca obsedatu ?''.....''pai nu ai vazut ?''.... ''ce sa vad mah?''.....'' ala din taxiu era curcan mah?''....''huh?...'' nu apuc sa zic ce vreau si apare taxiu in dreapta mea cu un curcan in uniforma la volan uitandu-se furios la mine ...... nu-l bag in seama continui si asta tot in spate ...o strada 2 strazi 3 strazi tot in spate prindem iara un semafor se opreste asta in dreapta mea se uita furios si incepe iar sa isi ambaleze motorul ca disperatu .... eu nu stiam ce sa fac sa rad sa plang sami dau sa-l las naiba in pace ..... ne dam iar ii da iar fum dispare pe o alta strada el ... eu trag pe dreapta ca nu mai puteam de ras .... cred ca am ras atunci vreo 10 min in continu cu tovarashu meu .....Sa vezi cata minte au uni din politie.....

leonard 30-10-07 17:03

aceeashi faza i sa intamplat unui prieten.....eram cu el in mashina....shi o scoda octavia rosie ...tot pleca cu scarturi....era nervos rau...la acteva semafoare asha a facut.....shi cand l-am avzut asha nervos ii zic io lu pretenu asta al meu sa se dea putin cu els a vada ce poate.....au plecat ei in tromba de la semafor.....sau dat 3 4 sute de metrii shi apoi pretenu asta al meu a lasato moale....la care il vad pe ala din octavia...ca face semn sa venim in dreptul lui (io crezand ca vrea sa se mai dea odata sau ecva de genu.....) candcolo zice : faci curse ah?...itzi sta prea bn cu carnetu in buzunar....etc.....noi l-am laat sa vbeasca in continuare shi am plecat mai departe. am ramas uimiti..ca nu shtiam ca e gabor..atunci cand neam dat:)) ce ocupatie au agborii astia in timpul liber:))

Fearless 31-10-07 11:34

Pai na sa vezi cata minte au gabori ..... si daca le dai fum dupaia comenteaza aiurea .... ce sa le faci .... vb ta sa ii lasi sa vb sa se simta si ei bine ....

Most_Wanted 10-11-07 00:05

...faza pe care am patito eu ....(leonard o stie) .....am ajuns acolo la locu X ..linie dupa linie .....toate bune si frumoase .......la un moment dat replica magica ""GARDA BAAA"" ......a inceput lumea sa sara la masini fuga pe acolo ...eu m-am lovit cu unu de am zis ca vomit matele pe acolo ....am sarit in masina repezeala .....am fugit noi repede pe stradute alaturalnice...am stat ce am stat pe acolo .nici urma de politie .....bineinteles ca pe stradutele alea numai masini parcate .lumini stinse ..oameni de ai nostri ......ne-am intors iar acolo...alarma falsa .......se ia lumea ce se ia iar ......iar se aude ""GARDA BAA"" ....e am stat putin sa vedem o fii iar vrajala ...e ....acum nu a mai fost ..se vedeau nenica girofarurile ...iar la masini....am fugit iar ...mergem ce mergem ...tampitii de noi ...direct in drum infundat.....am zis gata ....ai lor suntem .....am parcat masina....in fata unei cladiri in constructie..am intrat incladire noi ....la un moment dat se terminau scarile ...si era sa mai si cadem de acolo ca era bezna ....eram 4 insi ....cum sateam acolo ..misca ceva la usa ...eu pregatit sa dau tata...deja ma ridicam sa ma duc sa dau un NV.....eh bine ca era tot unu de al nostru ...se pune si asta langa noi ....se auzeau girofarurile ......si zicem noi ....hai ma draq sub scara ca daca vine garda ne vede pe toti ...neam bagat sub scara ......cainii latrau ca disperatii vreo 20 cam asa erau .....la un moment dat o voce """BA CE FACETI MA ACOLO""" cemai tata fugi ...ditamai paznicu dupa noi si cu toti cainii dupa el ...fugim din casa aia ...prin niste boscheti ...noroi ...si alte dastea......mergeam toti mersul piticului dupaia ......ne oprim ....stam ce satm am inceput sa dam telefoane ...(leonard pe tine team sunat primu ) .....ma uit eu asa blat dupa un gard...paznicu si cainii tata ..spre noi ...dai iar fuga ...nu mai scapam de ei ....ne orpisem iar ....am stat ce am stat .........la care zicem """hai ma draq sa mergem la masini ce plm poate sa ne faca un paznic amarat ...mergem ...daca vine sarim si noi sa dam in caz de ceva...mergeam noi spre masini toti hotarati sa vb cu paznicu ...si cum ne apropiam mai mult de masini tot grabeam pasu si ziceam ""mah vb cu el mah "" ...vedem ca paznicu se uita la noi ....si dai tata deodata fuga la masini ..paznicu urla ....neam uracat in masini si dai talpa...nam mai stat nici unu la vb cu nici un paznic .....asa.....acum ca sa putem sa plecam ..nu aveam ce face decat sa trecem tot prin locu unde se facuse liniile ....ca nu aveam pe unde prin alta parte ...trecem pe acolo ....2 masini de politie ...acolo ..cativa baieti ramasi......trecem usor ..politia nimik nimik ....si neam vzt de reum mai deaprte ....plini de ciulini ..........si ca sa fie treaba trea uitati si niste filmulete din seara aia ..nu se intege prea multe dar daca stati si ascultati ce se vb .....poate intelegeti ...ca e o faza se aude cum radem noi si girofarurile politiei ..

Most_Wanted 10-11-07 00:24

1 Attachment(s)
nush ce are de nu pot sa le pun asta merge..

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning