![]() |
hmmm weird ..
nu crezi ca tintesti cam sus ? i mean ... toata treaba asta nu poate sa ramana decat la stadiul de ... vis nu?! |
NU?!...NU?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ptr santos> anyway,destul de dragutza melodia,dar merita ascultata numai in anumite clipe, exact cum ai zis tu in mijlocul noptii,cu un prieten apropiat vb despre fata care te-a parasit(cel putin mie mel asta imi inspira o stare....nush cum sa o numesc) fumand un mml :P ( chiar is mijto astea tragi fara sa te gandesjti ca in curand se termina ,super bune tigarile alea...sau kent long ..hmmzz..dar parca tot m :P ) intr-o lumina albastruie...pe marginea unui drum mai neumblat dar totushi sa fie sosea..langa nijte copacei ...fara sa conduca tipul ca e mai mult stres....ajea imi imgainez eu... super cool.... acum o asc mel ... si am acel sentiment pe care l-am povestit mai sus,dar nu m-am parasit bebeu meu :P VLD >>marfa omule cea mai tare chestie pe care am auzit-o .... fraierii dreaq :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: |
Pentru Santos:habar nu am cum e in realitate Jamie King,s-ar putea sa fie o harfista infocata :lol: ,eu vorbeam de un ideal moral,femeia perfecta pentru mine,care sa fie simpla si cu suflet cald.E greu de explicat in cuvinte.....
|
am inteles..
|
bai femeia ideala e aea care atunci cand se uita la tine pur si simplu i se \"umplu\" ochii
aea e. si femeia care te intelege.cand o sa dati de una ca asta,atunci sa stiti ca EA e |
a?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu caut una pe care sa o inteleg :)) ... ca alea cu oki plini si minte putina nu ma mai tenteaza :twisted:
|
eu caut.... una care sa ma inteleaga :P (daca tot s-a ajuns aici :P ) si cu care sa ma inteleg f bine...ca si cum aj vb cu prietenii de la bloc :P , bine dar tre's a aiba si nijte calitati diferite fata de baietzi :P :twisted:
|
o sa o gasiti mai devreme sau mai tarziu nu va ingrijorati sau ... o sa va gaseasca ea ... numai sa stiti sa o pretuiti atunci cand o gasiti! pupici
|
eshti destul de optimista ptr ce ai la signature :lol: :lol: :lol: :shock:
|
well in general eu sunt pesimistya si pun intotdeauna raul in fata dfar ptr cei din jur incerc intotdeaunasa am vb bune (scuze ptr scrisul necoresounzator dar tocmai c am venit de la fac -am fost cu bicicleta:P)
pupici .... |
e oke..te intelegem. (cu bicicleta? :lol: sper spre binele picioarelor tale ca e aproape fac..)..deci sa inteleg ca eshti tipul de fata care se inchide in sine...pare fericita..si de fapt e moarta de oboseala si chestii din astea :D :roll: :roll: just askin' :P
|
Femeia ideala......Cre` ca nici dc ar sta langa mine nu mi-as da seama ca este ea........Intotdeauna vrei mai mult....Nu cred ca exista un ideal in ceva......
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning